- 14 Kasım 2012
- 1.502
- 123
- 163
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #9.221
valla bu süper bi haber oldu çünkü genelde çevremdekiler felaket tellalı gibiler ben 9 ay çektim diyeninimi istersin bunlar daha iyi günlerin benim 7 ay boyunca geceleri bile midem bulanırdı diyeninimi?günaydın kızlar :)
Mide bulantısı olanlar ve dünyası zehir olanlar size bir müjdem var üzülmeyin sakın kızlar geçiyor,öyle bir geçiyor ki anlamıyorsunuz bile :)) En son ki rezilliğim evden işe zor yetişmemdi,öyle çokdu öyle çokdu ki gözümü yummuştum ve bir saat ofisde banyoyu temızlemiştim,tam bir kepazelikli.3 gün oldu elhamdülillah haifleyerek azaldı.Sanırım artık bulantım olmayacakBizim bezelye 1 hafta önceden gidiyor,12. haftamdayım sabredin herşey geçiyor
canım hem kan veriyosun hem de burun yapısına bakıyorlar. birde heskese yapmıyorlar. benim ilk gebeliğimde doktorum sormuştu ne olursa olsun doğurucam diyosan boşuna yaptırma diyebimde 3 temmuzda 2 li taramam bunu herkesten mi istiyorlar acaba..ve nasıl oluyordu bu tarama ..kan falanmı veriyoruz
canım hem kan veriyosun hem de burun yapısına bakıyorlar. birde heskese yapmıyorlar. benim ilk gebeliğimde doktorum sormuştu ne olursa olsun doğurucam diyosan boşuna yaptırma diye
amin canım. inş. hepimiz sağsalim kucağımıza alırız bebişlerimizianladım canım inaşllah bir sıkıntımız çıkmaz ilk gebeliğimden 10 yıl geçti unutmuşum herşeyi ianna bana :) Allhım rast getirsinkst06 canım inşaşl iyi sonuç alırız ...
benimde haftaya cumartesi randevum.günler geçsin hemen.tam bir ay olcak bebeişimi görmeyeli.ne yaptı ne şekle geldi o kadar merak ediyorum ki...erkekse belli oluyor bu haftalarda :) peki ikili test özellerde yapılıyor mu devlete mi gitmek gerekiyor?
Yaa superr memleketimmm karadenizim.bi aksilik cikmazsa bizde bayrama artvin arhaviye gidicez.sonrasindada akdeniz tarafi.insallah iyi oluruzda rahat gecerPozitif düşünün 8. haftalarda resmen bunalımdaydım,evim tozlu ve dağınıkdı,yemek yapamıyor yıyemıyordum,herkes kokuyordu herşey batıyordu.Ama şimdi herşey geçti elhamdülillah.Haftasonu temzilik için destek aldım,herşeyleri yıkadım,koçtaşdan alışveriş yaptım balkonumuz için psikolojime iyi geldiRamazana bomba gibi girin,tatil planları yapın
Bu sene ayder'e ordu ya erzuruma gidicez,şöyle temiz hava alaıcaz inşaAllah bebişimizle :)
Burun yapisimi onu ilk defa duydum.ense kalinligi diye biliyodumanladım canım inaşllah bir sıkıntımız çıkmaz ilk gebeliğimden 10 yıl geçti unutmuşum herşeyi ianna bana :) Allhım rast getirsinkst06 canım inşaşl iyi sonuç alırız ...
hmmm iyi o zaman dr um yaparsa daha iyi olur tabiBenim doktorum özel olduğu için kanı orada alacaklar, kendileri ilgilenecekler, ama devlette de yapılıyor diye biliyorum sadece sonuç geç çıkıyor sanırım
Evet bende ense kalınlığı biliyorum. Ensesi kalın olan bebeklerin down sendromlu olma ihtimali varmış. Ondan ense kalınlığını ölçüyorlar.Burun yapisimi onu ilk defa duydum.ense kalinligi diye biliyodum
Evet oyleymis.Allah korusun bebislerimiziEvet bende ense kalınlığı biliyorum. Ensesi kalın olan bebeklerin down sendromlu olma ihtimali varmış. Ondan ense kalınlığını ölçüyorlar.
2 li test normal cikinca 3 luyu yada 4luyu yapiyolarmi acaba bilgisi olan varmiAllahım şu ikili testleri sağ salim atlatalım hepimiz, rabbim bebişimizi korusun, sağlıklı sıhhatli bir hayat versin
aa süper ya inşallah. dayanılmaz oluyor bazen çarede bulamıyorum limon yiyiyorum sürekli :) seninle 2 hafta var aramızda. tarama testi yaptırdınmı sen? ben onun sonucunu çok merak ediyorum. 3 temmuzda çağırdı beni de.11. 12. haftalarda geçmeye başlıyor canım.vücut yabancı madde algılıyor bebişi ve bissürü değişim oluyor.kan hacmi artıyor hormonlar yükseliyor.bunlarda mide bulandırıyor.bir süre sonra vücut alışıyor.genelde o da bu haftalar işte. benim epey azaldı.hatta dün hiç bulanmadı hep gezdik bebişimle :)
2 li test normal cikinca 3 luyu yada 4luyu yapiyolarmi acaba bilgisi olan varmi
aa süper ya inşallah. dayanılmaz oluyor bazen çarede bulamıyorum limon yiyiyorum sürekli :) seninle 2 hafta var aramızda. tarama testi yaptırdınmı sen? ben onun sonucunu çok merak ediyorum. 3 temmuzda çağırdı beni de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?