- 27 Aralık 2011
- 63.354
- 61.081
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #92.501
Bizimki ilgilenmiyo önce bizi sonra evi kemirecek
Tamam canim tesekkurlerN11 den
Kargoda ücretsizdi..
Immm panda lı biişiidi mağaza adı..
Şimdi uyucam..yarın iftara konuklarım gelicek
eymentaa
Ciğerli pilav,karnıyarık,bamya,cacık ve çoban salata yapıcam..çorba olarakta kremalı mantar
Sence yapabilecekmiyim
Sicaktan tek tek yaziyorum yan yana olup terlemesin cümlelerim
Iki ileri bir geri...Yine de sukur bugunumuze merak eden hatirlayan arkadaslarimiz var :) cok sagol canim =)
En son pek iyi degildin umarim hersey yoluna girmiştir bebisin nasilIki ileri bir geri...Yine de sukur bugunumuze merak eden hatirlayan arkadaslarimiz var :) cok sagol canim =)
ben kullanıyorum..5 nci ayda demir depoları tükeniyor dedi doktor..Kızlar demir ilacı kullanmiyorum hemsire arkadaşımla konuştum mutlaka kullan ilerde sıkıntı olur dedi 9. Ayda sağlık ocağında kan değerine bakilacakmis kullanan var mi
Normalmiş dr dedi sana zaten. Uzulne . Su ver mutlaka . Cay kasigi z. Yagida icirebilirsinKızlar benim kız kabız oldu ek gıda da bu tür problem yaşanır dedi doktor doğal kurutulmuştu kuru Kaysı kuru erik ve hurma yedir her gün dedi
Evet ya bizimkide sevmedigi ve kustugu zaman gozlerini kacirir. Bakmaz.benim kızım bana küsüyor ya :)))
yarım saat babası kucağında tutsa, bana darılıyor pamuğum, gözlerini kaçırıyor benden
yarım saat sonra gülücük atıyor, küstüm çiçeğim benim :)
Gece mizirdanip aglayinca bende su teklif ediyorumgünaydın kızlar Eymen gece 100 cc su içtiyanıyor benim oğlan
Gören de kavurma yemiş sanacak
bizimkide gündüz 12 den sonra 2 kere uyuyor.. 1 er saat.. gece uykusuna 10 gibi geçiyor gecede 1 kere kalkıyo bazen 2 kere emip geri yatıyorgünaydın kızlar. dün az uyuttum maşallah gece sorun cıkmadı.
gündüz 12 den sonra 2 kere uyuttum sadece.
sör zaten bence o emziği doğuştan almalı yoksa şu ezik başlı olana alıştıklarında diğer top gibi olanı alamıyorlarben dogdugundan beri kullanıyorum. ihtiyac zamanlarında alıyor :=)
hayırlısı canımHaftaya hazırlıklara başlicam inşallah
ohhh maşallahhhCok tatli :) benimki artik sabah uyandiginda emio ve 1 saat icinde tekrar daliyo. 2saat uyuyo uyanip icio 1saate yine uyuyo. Bunlar bizim karyolada gerceklesio,3lu halde uyuyoruz sabah 5 ila 10arasi yani.. Aksam uykusuna kadar 6kez uyuyo sanirim yaa.. Hepsi ortalama yarim saat.. Bazisi 1saat,2saat.. Emmeler de hala cok. Biz tv bakioruz,arada goruyo bakio ama pek sevmiyo yani acsak da umru degilve evet masallah buyuduler hiuuffcumm
maşallah sizedeeeeebebeğini güle güle büyüt canım..benimki de 20 ocak doğumlu oğlum..7500 gr. 68 cm oldu boyu..ek gıda su veriyorum ben ..oturmayı çok seviyor ama uzun süreli oturtmuyorum , zaten destekli oturuyor henüz.sabah 7 de kalkıyor gün içinde üç kere uyuyor ama bir saat sadece..benimkide böyle bi adam işte
80 kayme bayılıncaOğlum uyan bedişini kaşı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?