2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

aman olsunda süte olsun. neler var hiçbişi yiyemeyen. ne oldugunu biliyorsunuz en azından. sag ol :=) inşallah benımkıde sever
Aynen alerjiyle ilgili grupları okuyunca şükrettim halimize dediğin gibi sadece patates marul la beslenen anneler var Allah bütün hastalara şifa versin inşallah

Bana sormamışsın ama yazmak istedim
ben üç tane kitap aldım şimdilik
bebek Dokun öğren serisinden renkler
bil bakalım bu kim acaba bir kurbağa mı
gürültücü maymun oynamayı seviyor
bu sonuncusu kuklalı kitap

Evet avokado çok faydalıymış gerçekten ben ilk havuç vermiştim ama ilk avokado vermek daha mantıklı yumuşaktan serte geçiş daha iyi olur gibi
Grupda neden öyle oldu ki beni hemen kabul etmişlerdi
Elma resmi var profil resmi olarak

iki gunde minnosun ihtiyaclarina 250 tl para harcadik. kardes saolsun karsiladi :) hazir kardes burdayken gaydirsammi diyorum yegen sonucta
yap tabii. eşim duyunca aynen şöyle demişti '' yuhh, bunu alma başka bişi al. bu ne yaa. altı üstü bi kaşıyıcı, n'olur buna o parayı vermeyelım..''

Anladm cnmonlara da baya var amabildigm kadariyla benimki de eymengbi acelecei cikti.. 1i biraz cikti,digeri de bikac gune cikar
Evet onlara daha var ama arastirmalarima gore bazen belli olmuyormuş.. İlla sirayla cikacak diye bi durum yokmus.. Bu da gayet normal bi durummuş

Bu hafta işe başladım,iş dediğimde 9 dan 1 e kadar seminer, ama o bile zor geldi oglumdan ayrı durmak dolayısıyla kaç gündür giremiyordum, neler olmuş yine... Neyse konuyu güncellemeyeyim tekrar, eee nasılsınız annişler

Kızlar ankara yanıyor buhar olup ucacaz yakında pasa sudan çıkmıyor banyo yaptiriyorum elini yüzünü aksama kadar kaç kez yikiyirum kafası özellikle yanıyor zıbın yetistiremiyirum ev kuzey olmasına rağmen yanıyor suyu bırakmıyor

Bizde küvetini doldurduk suyla ..icinde durdu 20 dk eliyle suya vurdu hosuna gitti işeyince almak zorunda kaldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…