- 10 Haziran 2012
- 870
- 1.297
- 113
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #92.641
Aynen alerjiyle ilgili grupları okuyunca şükrettim halimize dediğin gibi sadece patates marul la beslenen anneler var Allah bütün hastalara şifa versin inşallahaman olsunda süte olsun. neler var hiçbişi yiyemeyen. ne oldugunu biliyorsunuz en azından. sag ol :=) inşallah benımkıde sever
amin. çok zordur.Aynen alerjiyle ilgili grupları okuyunca şükrettim halimize dediğin gibi sadece patates marul la beslenen anneler var Allah bütün hastalara şifa versin inşallah
iki gunde minnosun ihtiyaclarina 250 tl para harcadik. kardes saolsun karsiladi :) hazir kardes burdayken gaydirsammi diyorumorası belli olmaz dıyorum
hay ağzına sağlıkk
ya ne zamandır sorcam sorcam hep unutoyorum
ilerde çocuğun kitap sevmesini bile etkiliyormuş
ne aldın ismi ne
okumuyom ben ama çok istiyom
böyle renkli şeyler olsun sayfalarında
ben okurken o da baksın
çok sağol canım avadoku mevsimi bilmiyordum
çok sağlıklı olduğunu biliyorum ilk onu vermek geçiyor içimden hep kısmet
gerçi zaten doğru dürüst bişey yemiycekte aslında ne bileyim
blw konusunda takip ettiğim vlogerin paylaştıkları dışında pek bi bilgim yok o nedenle kitap edinmek istiyorum
sayma kuralını bende biliyorum
ilk yardım için bende video izleyeceğim hergün erteliyorum
facebooktaki gruba üye taalebi gönderiyorum kabul edilmiyo
instagrama bakıyorum işe yaramıyo
web siteleri açılacaktı aktif oldu mu bilmiyorum
yap tabii. eşim duyunca aynen şöyle demişti '' yuhh, bunu alma başka bişi al. bu ne yaa. altı üstü bi kaşıyıcı, n'olur buna o parayı vermeyelım..''iki gunde minnosun ihtiyaclarina 250 tl para harcadik. kardes saolsun karsiladi :) hazir kardes burdayken gaydirsammi diyorumyegen sonucta
simdi telefonda soyledim, verdigi ilk tepki, -o ne makinemi? olduyap tabii. eşim duyunca aynen şöyle demişti '' yuhh, bunu alma başka bişi al. bu ne yaa. altı üstü bi kaşıyıcı, n'olur buna o parayı vermeyelım..''
Disi cikti onden 2 tane ama köpek dişleri şiş ve kizarik canimeymentaa cnm gecen gun ya da dun.. Eymenin disi sismis kizarmis yazmistin,son durumu ne ? Ins biseyi yoktur. Disi cikmisti ama oyle hatirliyorum,1tanesi mi cikmisti yoksa sadece ?
Disi cikti onden 2 tane ama köpek dişleri şiş ve kizarik canim
bak makine deyince daha bi rahatlatıcı oluyor.simdi telefonda soyledim, verdigi ilk tepki, -o ne makinemi? oldudis kasima makinesi
Evet onlara daha var ama arastirmalarima gore bazen belli olmuyormuş.. İlla sirayla cikacak diye bi durum yokmus.. Bu da gayet normal bi durummuşAnladm cnmonlara da baya var amabildigm kadariylabenimki de eymengbi acelecei cikti.. 1i biraz cikti,digeri de bikac gune cikar
kk ya gırmek için sabırsızlanıyordur
Bizde küvetini doldurduk suyla ..icinde durdu 20 dk eliyle suya vurdu hosuna gitti işeyince almak zorunda kaldimKızlar ankara yanıyor buhar olup ucacaz yakındapasa sudan çıkmıyor banyo yaptiriyorum elini yüzünü aksama kadar kaç kez yikiyirum kafası özellikle yanıyor zıbın yetistiremiyirum ev kuzey olmasına rağmen yanıyor suyu bırakmıyor
Valla atom tam çözemedim 3hafta oldu alalı ama daha yeni yeni küçüğünü kemirmeye başladı emzigini kenarlarını kemirmeye başlayınca hemen zürafayi verdim eline öyle öyle alıştıiyi geliyomu sence damaklarina?Ahseninannesi
Whatsapp tan gülen b.k smile atmis zıçtım bugün demek istiyo herhalkk ya gırmek için sabırsızlanıyordur
Sicaktan tek tek yaziyorum yan yana olup terlemesin cümlelerim
Sen yaparsin ben sana güveniyorum ama belki karniyarik disindakiler yetişmeyebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?