2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Okuya okuya geldim...
Olmuş bişeyler bitmiş gitmiş....
Ne yapıyorsunuz kızlar...
Benim minnoşum dün alerji testi oldu, korktuğum gibi olmadı deri testi canını yakmadı...
Ama kan verirken ağladı biraz süt alerjisi kesinleşti 1 ay daha yemiyecem inek ürünlerini sonra deneme...

Geçmiş olsun canım
İnşallah sonrasında normale döner

Selam kızlar. . Benim kız çıldırdı iyice dişten, üzerine birde ishal eklenince hepten zapdetmek zorlaştı. Anneme kaçtım bende, sarjimi evde unutmuşum. Velhasıl annemin tableti ni ele geçirdim anca yazabiliyorum, öncede söylemiştim yinelemeden geçemeyeceğim. secmurat, haklı iken saçma bir şekilde haksız konuma düşürdü kendi kendini. Burda amac bir taraf tutmak değil, her yazılani takip etmek değil, grup kurmakda degil, sadede bilgi paylasimi.. bunun farkında olmak lazım. . Tabiki gel zaman git zaman birbirimizi tanıyıp arkadaşlıklar oluşturduk, ama taraftarlik durumuna getirmek lazım bu durumu. Nacizane düşüncelerim bunlar...

Son düzenleme:
Biz de mi bu zürafa dış kasiyiciindan alsak.
Kocama söylemeye cesaret edemiym. MazAllah adam kalpten gidecek

Benimki de benden cok aliyor bi tane alacaktim bi baktim her cesidinden doldurmus sepete,sece sece 3e zor indirdim.. Eee bebek boyle sey kiyacaklar paralarina

ne olmuştu da alerji testı yaptırdınız?

ne olmuştu da alerji testı yaptırdınız?
2 aylıkken yüzünde fısırtı popoda geçmeyen pisik vardı çocuk Dr süt alerjisi dedi sonra mukuslu kakalar falan dana etinin dokunduğunu anladık 5 ayı dolunca alerji uzmanına götürdük test yapıldı
Bu arada disliginiz hayırlı olsun minnoşun inci gibi dişleri olsun...bizimkide ikili Ahsen vanilyalı olanı sevdi sanırım başladı kemirmeye

aman olsunda süte olsun. neler var hiçbişi yiyemeyen. ne oldugunu biliyorsunuz en azından. sag ol :=) inşallah benımkıde sever

değil mi ? git grubunda yaz çiz hala neden buradasın ?
Sizin alıntı yaptığınızı görünce eyvahh dedim :))
Kesinlikle öyle,git grubunda yazış işte..
Biz buraya bebeklerimizle ilgili paylaşımda bulunmak için giriyoruz,kim ne yapıyor,kim ne zorlukla uğraşıyor onu görüyoruz. Ohh be yalnız değilim diye seviniyoruz :) bu tür gereksizlikler can sıkıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…