- 10 Haziran 2012
- 870
- 1.297
- 113
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #92.621
Sanslisin canim bakacak yakinindan biri var. Bazilari bakici arayip bulamiyor. Onlari dusunerek kendini rahatlatabilirsin. Yabanciya emanet etmek bence daha zor.Evet kendi ailemle sorun olmuyo...offf offf..
Geçmiş olsun canımOkuya okuya geldim...
Olmuş bişeyler bitmiş gitmiş....
Ne yapıyorsunuz kızlar...
Benim minnoşum dün alerji testi oldu, korktuğum gibi olmadı deri testi canını yakmadı...
Ama kan verirken ağladı biraz süt alerjisi kesinleşti 1 ay daha yemiyecem inek ürünlerini sonra deneme...
Biz de mi bu zürafa dış kasiyiciindan alsak.
Kocama söylemeye cesaret edemiym. MazAllah adam kalpten gidecek
ne olmuştu da alerji testı yaptırdınız?Okuya okuya geldim...
Olmuş bişeyler bitmiş gitmiş....
Ne yapıyorsunuz kızlar...
Benim minnoşum dün alerji testi oldu, korktuğum gibi olmadı deri testi canını yakmadı...
Ama kan verirken ağladı biraz süt alerjisi kesinleşti 1 ay daha yemiyecem inek ürünlerini sonra deneme...
Biz de mi bu zürafa dış kasiyiciindan alsak.
Kocama söylemeye cesaret edemiym. MazAllah adam kalpten gidecek
Teşekkür ederim inşallah canımGeçmiş olsun canım
İnşallah sonrasında normale döner
2 aylıkken yüzünde fısırtı popoda geçmeyen pisik vardı çocuk Dr süt alerjisi dedi sonra mukuslu kakalar falan dana etinin dokunduğunu anladık 5 ayı dolunca alerji uzmanına götürdük test yapıldıne olmuştu da alerji testı yaptırdınız?
aman olsunda süte olsun. neler var hiçbişi yiyemeyen. ne oldugunu biliyorsunuz en azından. sag ol :=) inşallah benımkıde sever2 aylıkken yüzünde fısırtı popoda geçmeyen pisik vardı çocuk Dr süt alerjisi dedi sonra mukuslu kakalar falan dana etinin dokunduğunu anladık 5 ayı dolunca alerji uzmanına götürdük test yapıldı
Bu arada disliginiz hayırlı olsun minnoşun inci gibi dişleri olsun...bizimkide ikili Ahsen vanilyalı olanı sevdi sanırım başladı kemirmeye
bekliyeyim bari 2-3 gun, fayda ediyosa alayim, deemii?ben daha bişi anlayamadım, görücez
Sizin alıntı yaptığınızı görünce eyvahh dedim :))değil mi ? git grubunda yaz çiz hala neden buradasın ?
bebekten bebege degişebilirbekliyeyim bari 2-3 gun, fayda ediyosa alayim, deemii?
git bayil 90i diyon yanibebekten bebege degişebilir
orası belli olmaz dıyorumgit bayil 90i diyon yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?