2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Senin bi suçun yok canım

Bana da hakaret etti dedikoducu teyze diye

Allah bize sabır versin

uzaklastırma grup kurdugu ıcın aldı
Biliyo
Sana ne zaman etti
Ah lollaa ahhh aklima ne geldi yazini gorunce..hani mahallelerde yasli teyzeler vardirya iyi bilirsin.biri bisi der o teyzeler yanina iki katar olayi carptirir oyle anlatir.nedense sende onu gordum cok guldurdun beni..hayal dunyana hayran kaldim.sorun nickini caldim diye 3 gun uzaklastirma aldim ha :) duyda inanma gul gecc :) :) ee daha sonra ne olduu anlat anlat heyecanli oluyo:)

Lohusa değil gelin psikolojisi o.:)
Annnen olsa kıskanmazdın
Böyle oluyor napcan:)

Sur o grup kurdmak istediğinde sen ay hiç bana göre değil demiştin hatırladım mi. Ondan zaar olanlar oldu herhal

Nle ye başlayınca birbirimize bilgi verelim cisrik

Sur o grup kurdmak istediğinde sen ay hiç bana göre değil demiştin hatırladım mi. Ondan zaar olanlar oldu herhal

Nle ye başlayınca birbirimize bilgi verelim cisrik

Evet tabi ki :) Benimki 3 subat dogumlu,seninki kacindaydi arkidesimm? Yazmissindir belki onceden ama iste kusura bakma tekrar sordurtuyorsam

eymentaa cnm gecen gun ya da dun.. Eymenin disi sismis kizarmis yazmistin,son durumu ne ? Ins biseyi yoktur. Disi cikmisti ama oyle hatirliyorum,1tanesi mi cikmisti yoksa sadece ?

Önemli değil tatlım.
25 ocak.
Ama kardeşimin düğünü ayın sonunda o yüzden bir iki hafta geç basliycm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…