- 8 Haziran 2015
- 106
- 65
- 13
- 33
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #9.261
Ben de normal dogumdan cok korkuyorum valla ::)) sezeryan ıstıyorum aslında ama kısmet ama cocuklugumdan berı korkuyorum dogumdan o sancılardan:) ne güzel. bende sezeryan yaparsam 1-2 hafta önceden alabilirler. doktorum bana ne doğum zamanını söyledi ne de kilomu falan ölçtü. bende doktorumu değiştiriyorum şükürler olsun
ben de biraz korku vardı saolsun kuzenim kendi doğumunu anlatınca daha bi korktumBen de normal dogumdan cok korkuyorum valla ::)) sezeryan ıstıyorum aslında ama kısmet ama cocuklugumdan berı korkuyorum dogumdan o sancılardan(
Alanya cok guzel bız orda balayımızı yaptık granada da ama hastane ısmı olarak bılemıyorum Sizede iyi tatiller canımben de biraz korku vardı saolsun kuzenim kendi doğumunu anlatınca daha bi korktum
Rica ederim canimMeyveli soda harıcınde sade fılan ıcemıyorum cubuk krekerde ıyı gelmıyor ama ekşi elma ve erik iyi gelebilir saol balım
Konu hakkında bir fikrim yok ama doğum yapacağınız muhtemel tarih beni gülümsetti :))Kızlar birşey soracağım. İkili test zamanında biz tatilde olacağız bayram öncesi ardındanda bayram tatili geliyorAntalya Alanya'ya yakın önerebileceğiniz hastane ve doktor var mı ikili testi yaptırabileceğimiz. Ayrıca başka doktorda yaptırmamın sakıncası yada riski olabilir mi? Birde anne adayları tam kaç haftalıkken yaptıracaksınız ikili testlerinizi günü gününe yazmanız mümkün olur mu?
Canim 11. Ve 14. Haftalar arasi yapiliyo oncesinde ve sonrasinda yapilmiyoKızlar birşey soracağım. İkili test zamanında biz tatilde olacağız bayram öncesi ardındanda bayram tatili geliyorAntalya Alanya'ya yakın önerebileceğiniz hastane ve doktor var mı ikili testi yaptırabileceğimiz. Ayrıca başka doktorda yaptırmamın sakıncası yada riski olabilir mi? Birde anne adayları tam kaç haftalıkken yaptıracaksınız ikili testlerinizi günü gününe yazmanız mümkün olur mu?
tatile gitmeden 11+1 oluyorum doktor yapar mı ki? döndüğümdeyse 14+1 oluyorumCanim 11. Ve 14. Haftalar arasi yapiliyo oncesinde ve sonrasinda yapilmiyo
Canim bence doktorunla konus bende carsamba yaptiracam tam 11+1 olacam ikiz oldugu icin biraz erken yapicaz demisti doktor.sebebini anlamadim ama.tatile gitmeden 11+1 oluyorum doktor yapar mı ki? döndüğümdeyse 14+1 oluyorum
Canim bu testi yaptiracagin yer ve yapan kisi onemliymis ben bu haftasonu doktor degisikligi yaptim ve bana oyle soyledi suan icin bana uc hafta sonra yaptiracagimi soyledi camlica erdem hastanesinin bu konuda iyi olmadigini soyledi devlette yaptirirsan zeynep kamili onerdi ben carsambaya randevu aldim oradan once doktora muayene olup sonra ikili test randevusu veriyorlarmis orada bakalim benim yaptiracagim doneme var mi yoksa doktorum yonlendirecek afiyet hastanesi olabilir dedi ama yapan kisinin adini verecek ona gidicemKızlar birşey soracağım. İkili test zamanında biz tatilde olacağız bayram öncesi ardındanda bayram tatili geliyorAntalya Alanya'ya yakın önerebileceğiniz hastane ve doktor var mı ikili testi yaptırabileceğimiz. Ayrıca başka doktorda yaptırmamın sakıncası yada riski olabilir mi? Birde anne adayları tam kaç haftalıkken yaptıracaksınız ikili testlerinizi günü gün yazmanız mümkün olur mu?
doktorumu değiştirdiğim için arayamıyorum yeni doktora gideceğimCanim bence doktorunla konus bende carsamba yaptiracam tam 11+1 olacam ikiz oldugu icin biraz erken yapicaz demisti doktor.sebebini anlamadim ama.
off şimdi daha bi korktum inanki. hiç bilmiyordum doktorun önemli olduğunu. bende çakmak erdem hastanesine gidiyorum berbat bir kadın doğum servisi var sskdan farkları yok ilgi sıfır. koşuyolu medipole geçicem en kötü 11 temmuzda gidiyoruz tatile 10 temmuz da da 11+3 oluyorum belki ozaman yapar medipoldeki doktorum.Canim bu testi yaptiracagin yer ve yapan kisi onemliymis ben bu haftasonu doktor degisikligi yaptim ve bana oyle soyledi suan icin bana uc hafta sonra yaptiracagimi soyledi camlica erdem hastanesinin bu konuda iyi olmadigini soyledi devlette yaptirirsan zeynep kamili onerdi ben carsambaya randevu aldim oradan once doktora muayene olup sonra ikili test randevusu veriyorlarmis orada bakalim benim yaptiracagim doneme var mi yoksa doktorum yonlendirecek afiyet hastanesi olabilir dedi ama yapan kisinin adini verecek ona gidicem
Istersen gittigim doktoru onerebilirim sana canim umraniyededoktorumu değiştirdiğim için arayamıyorum yeni doktora gideceğimeski doktorumla cumartesi günü muayene görüşmüştüm temmuz başında geldiğinde ikili test zamanına karar veririz demişti
ikili test 11-14 hafta arasında yapılıyormuş, bu nedenle bu süreleri sakın kaçırmayın 11-12'de alıyor genelde doktorlardoktorumu değiştirdiğim için arayamıyorum yeni doktora gideceğimeski doktorumla cumartesi günü muayene görüşmüştüm temmuz başında geldiğinde ikili test zamanına karar veririz demişti
Ama medipoldeki randevuna daha cok var o arada baska birine gitmeyecekmisin benimde medipoldeki randevum 27 temmuzoff şimdi daha bi korktum inanki. hiç bilmiyordum doktorun önemli olduğunu. bende çakmak erdem hastanesine gidiyorum berbat bir kadın doğum servisi var sskdan farkları yok ilgi sıfır. koşuyolu medipole geçicem en kötü 11 temmuzda gidiyoruz tatile 10 temmuz da da 11+3 oluyorum belki ozaman yapar medipoldeki doktorum.
Isler karisik desene.yeni doktorada karar veremedin heralde.bence biran once yeni doktorunu bulup konusman lazim.doktorumu değiştirdiğim için arayamıyorum yeni doktora gideceğimeski doktorumla cumartesi günü muayene görüşmüştüm temmuz başında geldiğinde ikili test zamanına karar veririz demişti
Daha vaktin var canim bu arada gidecegin doktor seni yonlendirecektir panik yapmaoff şimdi daha bi korktum inanki. hiç bilmiyordum doktorun önemli olduğunu. bende çakmak erdem hastanesine gidiyorum berbat bir kadın doğum servisi var sskdan farkları yok ilgi sıfır. koşuyolu medipole geçicem en kötü 11 temmuzda gidiyoruz tatile 10 temmuz da da 11+3 oluyorum belki ozaman yapar medipoldeki doktorum.
Komik gelicek ama bende doğumdan değilde çok kilo almaktan korkuyorumBen de normal dogumdan cok korkuyorum valla ::)) sezeryan ıstıyorum aslında ama kısmet ama cocuklugumdan berı korkuyorum dogumdan o sancılardan(
sevinirim valla canım.Istersen gittigim doktoru onerebilirim sana canim umraniyede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?