2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

:) ne güzel. bende sezeryan yaparsam 1-2 hafta önceden alabilirler. doktorum bana ne doğum zamanını söyledi ne de kilomu falan ölçtü. bende doktorumu değiştiriyorum şükürler olsun
Ben de normal dogumdan cok korkuyorum valla ::)) sezeryan ıstıyorum aslında ama kısmet ama cocuklugumdan berı korkuyorum dogumdan o sancılardan (

Kızlar birşey soracağım. İkili test zamanında biz tatilde olacağız bayram öncesi ardındanda bayram tatili geliyor Antalya Alanya'ya yakın önerebileceğiniz hastane ve doktor var mı ikili testi yaptırabileceğimiz. Ayrıca başka doktorda yaptırmamın sakıncası yada riski olabilir mi? Birde anne adayları tam kaç haftalıkken yaptıracaksınız ikili testlerinizi günü gününe yazmanız mümkün olur mu?

Konu hakkında bir fikrim yok ama doğum yapacağınız muhtemel tarih beni gülümsetti :))

Canim 11. Ve 14. Haftalar arasi yapiliyo oncesinde ve sonrasinda yapilmiyo

Canim bu testi yaptiracagin yer ve yapan kisi onemliymis ben bu haftasonu doktor degisikligi yaptim ve bana oyle soyledi suan icin bana uc hafta sonra yaptiracagimi soyledi camlica erdem hastanesinin bu konuda iyi olmadigini soyledi devlette yaptirirsan zeynep kamili onerdi ben carsambaya randevu aldim oradan once doktora muayene olup sonra ikili test randevusu veriyorlarmis orada bakalim benim yaptiracagim doneme var mi yoksa doktorum yonlendirecek afiyet hastanesi olabilir dedi ama yapan kisinin adini verecek ona gidicem

Canim bence doktorunla konus bende carsamba yaptiracam tam 11+1 olacam ikiz oldugu icin biraz erken yapicaz demisti doktor.sebebini anlamadim ama.
doktorumu değiştirdiğim için arayamıyorum yeni doktora gideceğim eski doktorumla cumartesi günü muayene görüşmüştüm temmuz başında geldiğinde ikili test zamanına karar veririz demişti

off şimdi daha bi korktum inanki. hiç bilmiyordum doktorun önemli olduğunu. bende çakmak erdem hastanesine gidiyorum berbat bir kadın doğum servisi var sskdan farkları yok ilgi sıfır. koşuyolu medipole geçicem en kötü 11 temmuzda gidiyoruz tatile 10 temmuz da da 11+3 oluyorum belki ozaman yapar medipoldeki doktorum.

doktorumu değiştirdiğim için arayamıyorum yeni doktora gideceğim eski doktorumla cumartesi günü muayene görüşmüştüm temmuz başında geldiğinde ikili test zamanına karar veririz demişti
ikili test 11-14 hafta arasında yapılıyormuş, bu nedenle bu süreleri sakın kaçırmayın 11-12'de alıyor genelde doktorlar

Ama medipoldeki randevuna daha cok var o arada baska birine gitmeyecekmisin benimde medipoldeki randevum 27 temmuz

Isler karisik desene.yeni doktorada karar veremedin heralde.bence biran once yeni doktorunu bulup konusman lazim.

Daha vaktin var canim bu arada gidecegin doktor seni yonlendirecektir panik yapma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…