2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ikili test 11-14 hafta arasında yapılıyormuş, bu nedenle bu süreleri sakın kaçırmayın 11-12'de alıyor genelde doktorlar
tatile gittiğimiz yerde bir hastaneden ne olur ne olmaz diye randevu aldım. bir doktor asistanıyla görüştüğümde eğer 2li testi kaçırırsanız 17.haftada 4.lü testi yaptırabilirsiniz dedi.

Isler karisik desene.yeni doktorada karar veremedin heralde.bence biran once yeni doktorunu bulup konusman lazim.
yeni doktorum 29 temmuzda gideceğim doktorum olacak ama ondan önce halledilmesi gerekiyor. şöyleki 8 temmuzda medipolde perihan hanıma gidicem ama asıl doktorum 29 temmuzda gideceğim leyla hanım olacak.

valla bu süper bi haber oldu çünkü genelde çevremdekiler felaket tellalı gibiler ben 9 ay çektim diyeninimi istersin bunlar daha iyi günlerin benim 7 ay boyunca geceleri bile midem bulanırdı diyeninimi?
Merhabalat,yok.canim o kadar surmez ben.cok agir geciren.birini gordum ne yese cikariyordu falan ama 11.haftasinda bicak gibi kesildi. O yizden kendini cok varsa bile 10 yada 11 haftaya endexle.sonrasi geciyor:)))

Geçen ctesi Çakmak Erdem Hastanesi Zeynep Yeşim Görgün'den randevu aldım. (internette buldum bu doktoru) Ama sonra bu doktor ve hastane hakkında o kadar çok şey okudum ki gitmekten vazgeçtim. Pendik Şifa Azize Hanım'a gidiyorum. Muayeneler çok hızlı geçiyor. Tek şikayetim bu. Ama sanırım devam edeceğim.

iyiki erdemi iptal etmişsin. Zeynep Yeşim ,Görgün'ü bilmiyorum ama 60 tl vererek girdiğim muayene sürem 3 dk sürdü. Ayşe Funda Hanım'a gidiyordum. En son Cumartesi gittiğimde sorularım var dedim, sıkılır bir vaziyette cevapladı durdu.

Arkadaslar mrb uzun zamandir giremiyrm umarim iyisinizdir benim hamilelik biraz sıkıntılı gecicek galiba size birsey sorman lazim gunduz herhangi bir sıkıntım yok gece kalktigimda ve sabah ilk idrarimda mesanem agzina kaar dolu ama ben idrarimi yapamiyrm dun az daha acile gidip sonda taktiricaktim idrarimi yaparken yanma falan yok varmi benim gibi olan bu neden olabilir acaba

damla damla geliyor sanırım anladığım kadarı ile, sık tuvalete cıkmadığınız için oluyor, ben de tutup cıkmayınca sonradan öyle oluyor, gece saati kurup kalkın tuvalete gidin

Evet
damla damla geliyor sanırım anladığım kadarı ile, sık tuvalete cıkmadığınız için oluyor, ben de tutup cıkmayınca sonradan öyle oluyor, gece saati kurup kalkın tuvalete gidin
aYnen cok zorluyorum ilk damla damla geliyor sonra yapiyrm ama bi yarim saat falan ugrasiyrm birde cok susuyorum gece bile kalkip 3 bardak su icip yatiyrm bu aksam 2 saatte bir kurup saati birde oyle deniyim bakalim korktum cok tesekkurler cnm cvp icin

Bir şey sormak istiyorum.. Bunun için ekstradan konu açmayayım dedim. Gebelikte cinsel is teksizlik yaşayan var mı? İsteksizlik dışında ilişki esnasında ağrı duyan? Çok şükür, sağlıklı bir gebeyim. Kanamam yok. İlişki sonrası da olmuyor kanamam.Ama arada gelen isteklerde bile ilişki sırasında ağrı oluyor. Acaba o bölgede ödem falan mı oluşuyor o mu ağrı yapıyor? Ne kadar eşim sorun etmese de ben problem ediyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…