- 26 Kasım 2014
- 929
- 1.036
- 33
- 45
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #9.301
Canım benim bu şekilde problemim vardı bende doktora sordun gece demek ki çok yoğun uyuduğun için idrarının geldiğini fark etmiyorusun yada uykunun tatlılığından kalkamıyorsanız sonra çok sıkışmış çok bekletmiş bir şekilde tuvalete gitiğinde ve damla damla gelir dedi panik yapma olduğu kadar yap yarım saat 1 saat sonra mesane kasılması geçer sonra yavaş yavaş yapmaya başlarsın dedi...Arkadaslar mrb uzun zamandir giremiyrm umarim iyisinizdir benim hamilelik biraz sıkıntılı gecicek galiba size birsey sorman lazim gunduz herhangi bir sıkıntım yok gece kalktigimda ve sabah ilk idrarimda mesanem agzina kaar dolu ama ben idrarimi yapamiyrm dun az daha acile gidip sonda taktiricaktim idrarimi yaparken yanma falan yok varmi benim gibi olan bu neden olabilir acaba
Bende leyla hanima gidecegim zamana kadar tercih ettim rica ederim canim birbirimize bir faydamiz olursa ne alacanım özel muayeneyi çok tercih etmiyorum. doğum aşamasında sorun yaşamamak adına. çok saolasın
Ağrılarının neden olduğunu bilmiyorum belki sen Kafanı taktığın için ilişki sırasında sıkıntı yaşıyor olabilirsin... Birde gebelikte progestron hormonu ve prolaktin hormonu yükseldiği için istek az olur östrojen hormonu azaldığı içinde rahîm ıslaklığın ve cinsel isteğin düşmesi normal diye biliyorum ( belkide östrojen hormonu eksiliği gebeyken rahîm ıslaklığıda düşer bundan da olabilir ağrıların)Bir şey sormak istiyorum.. Bunun için ekstradan konu açmayayım dedim. Gebelikte cinsel is teksizlik yaşayan var mı? İsteksizlik dışında ilişki esnasında ağrı duyan? Çok şükür, sağlıklı bir gebeyim. Kanamam yok. İlişki sonrası da olmuyor kanamam.Ama arada gelen isteklerde bile ilişki sırasında ağrı oluyor. Acaba o bölgede ödem falan mı oluşuyor o mu ağrı yapıyor? Ne kadar eşim sorun etmese de ben problem ediyorum..
Ağrılarının neden olduğunu bilmiyorum belki sen Kafanı taktığın için ilişki sırasında sıkıntı yaşıyor olabilirsin... Birde gebelikte progestron hormonu ve prolaktin hormonu yükseldiği için istek az olur östrojen hormonu azaldığı içinde rahîm ıslaklığın ve cinsel isteğin düşmesi normal diye biliyorum ( belkide östrojen hormonu eksiliği gebeyken rahîm ıslaklığıda düşer bundan da olabilir ağrıların)
Evet bende duymuştum doğuma yardımcı diye...Yok ıslaklık var sadece açılma yok.. İnan korkmuyorum hatta doğuma yardımcı diye istiyorum ama ağrı olunca çekiniyorum.
Ben ankaradayim canimmAnkara'da olan yok mu ya kıskandım valla sizi
Canim cok tesekkurler cvp icin neler hissettigimi sen anlarsin artik patliycak gibi oluyrm bu aksam saati kurucam 1 2 saatte bir kalkicam bakalimCanım benim bu şekilde problemim vardı bende doktora sordun gece demek ki çok yoğun uyuduğun için idrarının geldiğini fark etmiyorusun yada uykunun tatlılığından kalkamıyorsanız sonra çok sıkışmış çok bekletmiş bir şekilde tuvalete gitiğinde ve damla damla gelir dedi panik yapma olduğu kadar yap yarım saat 1 saat sonra mesane kasılması geçer sonra yavaş yavaş yapmaya başlarsın dedi...
İşte bende leyla hanıma gidene kadar idare etmeye çalışıyorum canım. Leyla hanım çok iyiymiş ama çok yoğunmuşBende leyla hanima gidecegim zamana kadar tercih ettim rica ederim canim birbirimize bir faydamiz olursa ne ala
Bence doktoruna sor belki yapar 11+1 de bende 11+3 te gidiyorum cunkutatile gitmeden 11+1 oluyorum doktor yapar mı ki? döndüğümdeyse 14+1 oluyorum
Canım valla iyi yaparsın bende alarm kuruyorum ama kapatıp geri uyuyorum progestron ilaçları çok yoğun uyku yapıyorCanim cok tesekkurler cvp icin neler hissettigimi sen anlarsin artik patliycak gibi oluyrm bu aksam saati kurucam 1 2 saatte bir kalkicam bakalim
Yok canim surmez Allah in izniyle hatta benim su aralar bile 1 gun var 1 gun yok...Gecicek insallah 12.haftadan sonrA...Yaa bende kusma olmadi cok sukur.oda kusmaktan cok korktugum icin heralde kendimi tutuyorum.ikiz olunca daha cok oluyo diyolar evet.bu hafta biraz daha azaldi geciyodur insallah.yemek yedikden sonra oluyo ozellikle.ay allah korusun insallah 9 ay surmez bizimki canim
Cok yogun olursa sonraki randevularda mi boyle uzayacak acabaİşte bende leyla hanıma gidene kadar idare etmeye çalışıyorum canım. Leyla hanım çok iyiymiş ama çok yoğunmuş
hayırdır canım noldu inşallah miniğin allahın izniyle şaşırtır sizîumarim hepiniz saglicakla bebeklerinizi kucaginiza alirsiniz bizim minik buyumemeye karar vermis persembe buyuk ihtimalle alicaklar.Sizlere cok cok dua ediyorum sordugum sorulara cevap verip hep pozitif yaklasan tum arkadaslara tesekkur ederim.
Canım korkma ben 9 haftalık hamileyim benim 6. Haftadan beri rahmimde kanama odaklarım var bende progestron iğne ve sabah akşam progestron jel kullanıyorum bol bol dinlen ve bol bol su iç dualarımız seninle Rabbim hepimizin Bebeğini korusunkızlar on haftalık hamileyim ve dün kahverengi leke geldi benden. öok korktum pazar olunca koştur koştur acil doguma gittik. doktor baktı düşük tehlikesi var dedi. bi kaç gündür yorgundum. progestan verdi günde üç defa yut dedi. ama benim içim rahat etmedi bugünden konyada farabiye gittim mehmet bardakcıya. hemen ultrasondan baktı kalbini dinledim çok şükür iyi. bu da iğne yaptı ve progestanı vajinal gece yatarken iki tane al dedi. haftaya tekrar bakcak sizde böyle leke geldi mi . bi kere geldi çok şükür şimdilik yok. bana da dua edin. hepimiz sağlıkla alalım kucagımıza yavrularımızı
aa wallamı içimi rahatlattın cimcim yaaa. tatile gitmeden 11+3 olabiliyorum aslında en kötü gitmeden önceki gün yapar.Bence doktoruna sor belki yapar 11+1 de bende 11+3 te gidiyorum cunku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?