2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

hay Allah razı olsun, internetten oku oku iyice kafam karışmıştı. eşim okuma diyor okumadan da duramıyorum. bu tehlike ne zamana kadar sürecek peki , haftaya tekrar gitcem doktora .. bakalım devam mı diycek yoksa artık bıraktırcak mı? bu benim ilk bebeğim ve cok heyecanlıyım..Allah sağlıkla kavustursun bizi yavrularımıza

Kızlar bir sıkıntı olsa mutlaka kanama olurmu? Ben bir kaç gündür çok yoruldum. Korkuyorum birsey olmusmudur diye. Ama çok şükür kanama falanda yok.tutunmasi zayıf olduğu için progestan kullaniyorm.

Canim banada carsamba gunu oldu kahverengi yogundu hatta biraz.doktora gittik hemen bebislerim iyidi cok sukur ama dusuk onleyici igne yaptilar.ertesi gunde hafif hafif oldu ama gecti sonrasinda.doktor yatacan bu siralar dedi.sende dinlen canim.bende birgun oncesinde kendimi yormustum biraz.bi sekilde cikiyo iste biyerlerden stres yapma.

musmutlu canim kese 15 mm buyumuyo persembe yine bakicaklar kahverengi lekelenmemde var kismette yokmus canim rabbim seni evladina kavustursun cok opuyorum seni cok destegin oldu.
Canim insallah o gune kadar bi mucize olur.bize yazmak kolay belki ama saglikli bebek dusmezmis zaten.vardir onunda bi sıkintisi.ben inaniyorum en kisa zamanda yine guzel haberlerini alacaz.

Canım ben biraz çok meraklı bir hamişim Sağolsun doktorumda bütün sorularımı sıkılmadan cevaplıyor Unuttuğum sorularımızda mail atıyorum isterse gecenin bir Yarısı olsun mail atınca hemen cevap veriyor Sağolsun bu kanama ne zaman biter dediğimde kimi hastalarda 3 ile 4 ay içinde düşük riski biter diyor genelde de kanamalar o aylarda bitermiş Kiminde de 1 haftada düzelirmiş kimi hastalarda 9 ay devam edermiş bu Tür durumlarda ne kadar çok dinlenilirse o kadar erken kanama odakların geçer dedi.... Ama kanaman olduğu zaman korkma dedi hemen bebeğine bişey olmaz dedi sen panik olma yeter diyor... Artık Rabb'ime emanet bebişlerimiz sende hiç korkma aslında bebekler genelde anneler korktuğunda ve panik yaptıklarında çok etkileniyormuş

musmutlu canim kese 15 mm buyumuyo persembe yine bakicaklar kahverengi lekelenmemde var kismette yokmus canim rabbim seni evladina kavustursun cok opuyorum seni cok destegin oldu.
Ah canım inşallah dediğim gibi bi mucize olur da bebeğin tutunur sana ama yinede rabbimin bi bildiği vardır. Hayatta herşey için önce hayırlısını diliyoruz ve sonucunda üzülsek de herzaman rabbim de bizim için en hayırlısı neyse onu yaşatıyor bize ben buna inanıyorum. Senin bi çocuğun da vardı yanlış hatırlamıyosam. Allah ona uzun ömür versin. Hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

umarim hepiniz saglicakla bebeklerinizi kucaginiza alirsiniz bizim minik buyumemeye karar vermis persembe buyuk ihtimalle alicaklar.Sizlere cok cok dua ediyorum sordugum sorulara cevap verip hep pozitif yaklasan tum arkadaslara tesekkur ederim.
Umarım bebiş karar değiştirir.sen kendin bir şey hissettin mi?ultrasonda mo anlaşıldı?çok üzüldüm canım : (

Canim ben 11haftalik hamoleyim kahverenvim hep vardi ama bikac gun once kan geldi esofmanima gececek kadar tamam kaybettm dedimki Allahimin izniyle tutunmus bana askim doktor dinlen dedi progestana devam serum aldm igne aldm suan iyiyz ins bise olmaz hic korkma bak benim bastan beri kahverengim vardi bise olmadi masallah...buarda kizlar devlete gittm gecen yine kanamam oldu hemsire dediki direk alttan bakilcak cikar ustunu sok oldum doktor geldi yok canim karnii ac dedi ultrasyndan karnima bakti hemsire dio bana ustunu cikar demedimmi doktor dedi baksana kiz ne kadar zayif nasil alttan bakayim karindan zaten gozukur bak bastirmama bile gerek yok dedi aen ck zayifsin alttan baktirma dedi bilginiz olsun kuzum buarada bana cinsiyet solemiyolar 12ye gircez ama belki sagligimiz tehlikede diye solemiyolardir benimde soracak halim yok zaten saglikli olsunda opuyorm sizi iyi geceler

Canim ben 11haftalik hamoleyim kahverenvim hep vardi ama bikac gun once kan geldi esofmanima gececek kadar tamam kaybettm dedimki Allahimin izniyle tutunmus bana askim doktor dinlen dedi progestana devam serum aldm igne aldm suan iyiyz ins bise olmaz hic korkma bak benim bastan beri kahverengim vardi bise olmadi masallah...buarda kizlar devlete gittm gecen yine kanamam oldu hemsire dediki direk alttan bakilcak cikar ustunu sok oldum doktor geldi yok canim karnii ac dedi ultrasyndan karnima bakti hemsire dio bana ustunu cikar demedimmi doktor dedi baksana kiz ne kadar zayif nasil alttan bakayim karindan zaten gozukur bak bastirmama bile gerek yok dedi aen ck zayifsin alttan baktirma dedi bilginiz olsun kuzum buarada bana cinsiyet solemiyolar 12ye gircez ama belki sagligimiz tehlikede diye solemiyolardir benimde soracak halim yok zaten saglikli olsunda opuyorm sizi iyi geceler

Canım sana bişey soracağım sende en başından beri lekelenme varmış ya bende ilk başta ikizdi sonra biri gelişmedi o zamandan beri rahim içinde kanama odağı var doktor bana sürekli dinlen bol bol yat dedi onun üzerine zorunlu işlerimin dışında hiç bir şey Yapmıyorum dışarı çıkmıyorum sürekli evde dürüyorum sen me yapıyosun hep uzanmayamı çalışıyorsun mesela ben yemeğimi yapıp hemen yatıyorum

Evt cnm CRAZYBEL hep yatıyor dikkat ediyor zor bir dönem geçirdi ama şükür bişey olmadı zaten kpss hazırlandığı için yatarak çalışıyor....bebisleriii dogunca totolarina vurcaz

Ben yatiyorum canim yemek yapmiyorum esim yapiyo sagolsun yada disardan soyluyo iste olunca..kahvaltiyi o hazirliyo cikmadan basima birakiyo Allah razi olsun bitek lavaboya gidiyom oda yatak odamin yaninda hemen..gecmis olsun sanada kuzum yatak odamda tv koyduk onu izliyorum kpss notlarimi okuyorum ole geciyo yani cimcim16 canim benimm minnosum yarin mi doktora gidicen popolarini isircazzz onlarin bi dogsunlar hele Allah yar ve yardimcimiz olsun insallah

Aminnnn cnm benim yarın 2 olmadan girerim doktorun yanına bakalım ne dicek ne yapıcak bebişim iyimi çok meraktayım....Rabbim sağlık versin hepimize ve yavrularımıza :)

benden de gelmedi çok şükür , ilk defa olunca tereddüt ettim. zaten hem stresli hem yoğun bi hafta geçirmiştim. kuzucuğum hemen etkilendi demek ki. dün 17 saat uyumuşum bu progestan bu kadar uyku yapar mıki? yatıryom ben de eşim yapıyor her seyi yaz tatili olması da isabet oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…