2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ne verırsen ver önce emzir
o zaman sorun olmuyor
Emziriyorum sör bu sabah öyle başladık ama meyveyi yedikten sonraki emzirmelerde çok zorlandım zorla berdim resmen. Biz yemek yerken masaya saldırıyo resmen meme veriyorum almıyo kaşıkla yoğurt veriyorum atlıyo resmen yemek için.

meyveyı fazla verme o zaman. ben pek meyve vermıyorum. verırsem de 2-3 günde bi verıyorum. kaç aylıktı senınkı?

Evet mis bırakıcam galiba şimdilik. Yoksa memeyi bırakıcak diye korkuyorum.

meyveyı fazla verme o zaman. ben pek meyve vermıyorum. verırsem de 2-3 günde bi verıyorum. kaç aylıktı senınkı?
18 ocak doğumlu.
Ya ben çok istiyo diye tattırmalara başladım. Biz yerken elimize masaya falan atılıyo resmen. Ama vazgeçtim sör bırakıcam şimdilik. Çok korkuyorum memeyi bırakırsa diye.

18 ocak doğumlu.
Ya ben çok istiyo diye tattırmalara başladım. Biz yerken elimize masaya falan atılıyo resmen. Ama vazgeçtim sör bırakıcam şimdilik. Çok korkuyorum memeyi bırakırsa diye.
masaya el atması merakından canım. benımkı bugun tepsıyı tutmus bırakmadı bi türlü
şuan keşif dönemleri her seyı en ince ayrıntısına kadar incelıyorlar. iştahsız bi bebek bile o masaya büyük bi iştah ve merakla bakabılır
anlamaya calısıyor cunku. maşallah bizim meme reddımız yok artık. gece full emzırıyorum
gündüz ek gıda ve mama almasına ragmen 6-7 kez de emıyor :=)

Maşallah canım. Şimdiye kadar bizde de hiç olmadı meme reddi falan. Hatta yazmıştım ya memeye yapışık hiç ağzından çıksın istemiyo diye. Ne olduysa bu meyve pürelerini yemeye başladıktan sonra oldu. Yok ona artık meyve falan.

sebze ve mama tatsız tuzsuz bişi
benımkı onlardan sonra memenın kıymetını anladı. bazen mamadan sonra emıyor bile
meyve en ıyı mamasına koyacaksın

Letgo yukledim, esim olmayan bi dolap kiyafetin var sat istersen diyodu, dagiticam diyodum cunku... Neyse hesap actim, minnostan firsat buldukca cekip yukluyodum, resmen fiyasko, mirc'a cevirmisler, kari kiz dusurmeye calisiyolar erkekler. Ah bu turkler... Esim ben katil olmadan kapat su hesabi dedi, neyse kapaticam oyle bi secenek yok. Info'ya mail attim rezillige bak...

bende ondan ındırmek istedim vazgectım sonra
ısınamadım oraya. burada da satabılırsın kıyafetlerını. 2 el kısmı var bilesin :=)

benımkı onlardan sonra memenın kıymetını anladı. bazen mamadan sonra emıyor bile
Patates ve bezelye puresi verdim bugun 3 kasik. Benimki bayiliyo yaptigin minnos yiyecegini kac gun sure ile veriyorsun sur? Her gun mu yapiyosun yoksa?

Mamada almıyo bizimki sadece anne sütü. Meyve tatlı geldi tabii ne bilsin sütümün kıymetini. Sebzeyle başlamak en doğrusu. Şimdi bırakıcam meyveyi de. 15 gün falan yoğurt veririm arada belki. Sonra sebzeyle başlangıç yapıcam. Bi de dr la konuşurum tabi.

Bencede sebze ile basla, ama zeytinyagi kullan. Benimki ishal gibi diye koymamistim bir gun. O gun cok zorlandi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…