- 16 Kasım 2015
- 5.098
- 10.004
- 178
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #93.261
Pembe ya içimi kaldırdın bırak su b.k. muhabbetini
Öyle bi yaptın ki seni hep orda hayal ediyrm. Oysa seni güzel hayal etmek daha iyi
Bulursak alırık canım antilopun da yanımda ayrıca satılıyo zatiMinder dedigin kac liraaldim carrefourdan 3 liraya bitti gitti
ne dedin seeennnnn ...
Ayıp ayıp...
Gardiyanlar pusuda bekleyenler çabbbuk. Düğmeye basın..
Elit duygu ve düşüncelerime hakarettir bu
Gordum icim yandi benimdeAhanda dayanamadı adını söyledi
Kız atom adrasanda yangın çıkmış olimposu boşaltıyolarmış biz de ordan rezervasyon yaptırmıştıktı niydecüük
Ormana ayrı üzülüyorum tatil planlarının bozulma ihtimaline ayrı
Kocanın mama sandalyesini değil bebeeninkini sordumEe sordun kuzum ..
Bir şiddete eğilimdir gidiyor..
59 olmuşum bu arada
Yaaa benim kız suyu sevmiyor ne yaparsam yapıyım içmiyor uykusunda veriyorum anlıyor be yapacağımı şaşırdımhani '' anne sütü yeterlı, onda bolca su var. su vermeyın '' dıyorlar yaa..
çiş sayısı azsa yeterlı degıl demektır bılgınız olsun kızlar. ben çocuga ne verırsem vereyım yanında su verıyorum
ne kadar içmek istiyorsa içiyor. günlük 100 cc su içiyor dıyebılırım.
çişli bez sayısında da sorun yok, eskisi gibi maşallah.
E Bebek'ten jole aldın memnunumHanki mama sandalyesini aldınız ya da almayı düşünüyosunuz deyin hele
Canım sağol incelicem.E Bebek'ten jole aldın memnunum
sadece anne sütü mü alıyor?Yaaa benim kız suyu sevmiyor ne yaparsam yapıyım içmiyor uykusunda veriyorum anlıyor be yapacağımı şaşırdım
antilopların minderi 25-30 arası dıye bılıyorumMinder dedigin kac liraaldim carrefourdan 3 liraya bitti gitti
Anne sütü hiç almıyor mama içiyor günde 300-400cc arası ve ek gıda ve sürekli kabız oluyor ek gıdaya başladığımdan beri bende yemeklerine kuru Kaysı ekliyorumsadece anne sütü mü alıyor?
ne verırsen ver önce emzirBenim sıpaya birkaç gündür tadımlara başladım. 2 gündür yarımşar fincan meyve püresi yedi ammaaa çok hevesli çok istekli kaşıkla bişiler yemeye ve bugün memeden bayağı uzaklaştı hep kaşıkla bişiler yemek istiyo memey burun kıvırıyo haspam. Napsam tadımları bırakıp ek gıdayı ertelesem mi ki ?
ben bişiler yedırecegım zaman yanımda suyu oluyor sıkıyorum agzına sürekli. kendı de sevıyor çünkü biberonunu sevıyorAnne sütü hiç almıyor mama içiyor günde 300-400cc arası ve ek gıda ve sürekli kabız oluyor ek gıdaya başladığımdan beri bende yemeklerine kuru Kaysı ekliyorum
Canim bence birak . Bir kac gine daha cok ister. Benimki biberona gunduz burun kiviriyor. Kasik mamasindan sonra. Omur boyu yiyecek zaten ne acele ediyorsun. Birde ugrasmali Sutun var sukur. Kolay bide . Bekle 6 ay bitene kadar sonra zaten ugrasacaksin.Benim sıpaya birkaç gündür tadımlara başladım. 2 gündür yarımşar fincan meyve püresi yedi ammaaa çok hevesli çok istekli kaşıkla bişiler yemeye ve bugün memeden bayağı uzaklaştı hep kaşıkla bişiler yemek istiyo memey burun kıvırıyo haspam. Napsam tadımları bırakıp ek gıdayı ertelesem mi ki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?