- 3 Şubat 2012
- 4.843
- 7.927
- 358
- 37
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #93.301
Allah izin verirse öyle yapıcam atom. Şimdilik erteledim işte. Ulen bugünde sebze alışverişi yapmıştım yawru için yaa.Bencede sebze ile basla, ama zeytinyagi kullan. Benimki ishal gibi diye koymamistim bir gun. O gun cok zorlandi.
Kendiniz yersiniz artikAllah izin verirse öyle yapıcam atom. Şimdilik erteledim işte. Ulen bugünde sebze alışverişi yapmıştım yawru için yaa.
istersen sebzeden günde 1-2 çay kasıgı verebılırsınAllah izin verirse öyle yapıcam atom. Şimdilik erteledim işte. Ulen bugünde sebze alışverişi yapmıştım yawru için yaa.
hiç bilmiyorumBeslenme emzigine accik karpuz koymustum bugun, pek sevmedi, iki emdi birakti. Slikonu yikadim karpuzun rengi cikmadi kaynatayim bari dedim, sariya dondu rengi. Onlugundende cikmadi leke cikarici ile. Karpuz boyle leke yaparmi ya? Boyali mi ne bu karpuzlar ?
Supersin sur! Ben corba olayini henuz dusunmedim bileçorbalarım;
bezelye, patates, havuç, pirinç. z. yagı
bezelye, havuç, tel şehriye. z. yagı
bezelye, kabak, havuç, tel şehriye. z. yagı
bezelye, havuç, tel şehriye, yogurt, yumurta sarısı. z. yagı
havuç, tel şehriye, yogurt, yumurta sarısı z.yagı
havuç, pirinç, yogurt, yumurta sarısı, z.yagı
kafama göre takılıyorum işte. bu hafta pazardan engınar aldırcam
Ilk aldigimda da kaynatmistim, talimatinda 3-5 dk. Kaynatin yaziyoduhiç bilmiyorum
slikon kaynatılıyor muydu?
Kendiniz yersiniz artikbende fasulyeden ayirmistim 2-3 dal. Kaldi dolapta 1 haftadir yapamadim. Bugun eskidi bu diye attim valla
istersen sebzeden günde 1-2 çay kasıgı verebılırsın
Emen cocuga bencede bekleKız atom kendimize yapacak kadar da almadım ki tazr taze alırım sürekli nasıl olsa hergün çıkıyorum diye azıcık azıcık aldım elimde patladı
Ayy yok sör güvenimi sarstı bu çocuk beklesin acık daha
dereotunu bende bılmıyorum. aynen bayılırım engınara :=)Supersin sur! Ben corba olayini henuz dusunmedim bileenginar forever cok severim, tamda zamani... Patates+enginar+dereotu puresi super oluyo, bir otelde yemistim ilk... Dereotu kullanilabiliyomi minnoslara hilmiyorum ama ..
aynen öyle
orası senın bılecegin işKız atom kendimize yapacak kadar da almadım ki tazr taze alırım sürekli nasıl olsa hergün çıkıyorum diye azıcık azıcık aldım elimde patladı
Ayy yok sör güvenimi sarstı bu çocuk beklesin acık daha
Tok olsada masada bizi gorse . Masaya atiliyor. Yerken bakip istiyor. Ac oldugu icin degil. Yaninda yemek yemiyorum. Meme istemezse yaninda yemek yeme . Çok fena bunlarEvet mis bırakıcam galiba şimdilik. Yoksa memeyi bırakıcak diye korkuyorum.
Bende kullandim o programi kanguruyu sattim. Oyle birseyle karsilasmadim. Bir tane bebek esyasi koy istersen anlarlar herhalde atmazlar dahaLetgo yukledim, esim olmayan bi dolap kiyafetin var sat istersen diyodu, dagiticam diyodum cunku... Neyse hesap actim, minnostan firsat buldukca cekip yukluyodum, resmen fiyasko, mirc'a cevirmisler, kari kiz dusurmeye calisiyolar erkekler. Ah bu turkler...Esim ben katil olmadan kapat su hesabi dedi, neyse kapaticam oyle bi secenek yok. Info'ya mail attim rezillige bak...
Bebegin iştahliysa hangisiyle baslasan fark etmez yer. Ama tatliyi secip sebze reddi olacaksa anlayip sen ayarlarsin zaten hangisinden baslayacaginiAllah izin verirse öyle yapıcam atom. Şimdilik erteledim işte. Ulen bugünde sebze alışverişi yapmıştım yawru için yaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?