- 27 Şubat 2015
- 1.462
- 2.620
- 133
- 38
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #9.341
Canım ben biraz çok meraklı bir hamişim Sağolsun doktorumda bütün sorularımı sıkılmadan cevaplıyor Unuttuğum sorularımızda mail atıyorum isterse gecenin bir Yarısı olsun mail atınca hemen cevap veriyor Sağolsun bu kanama ne zaman biter dediğimde kimi hastalarda 3 ile 4 ay içinde düşük riski biter diyor genelde de kanamalar o aylarda bitermiş Kiminde de 1 haftada düzelirmiş kimi hastalarda 9 ay devam edermiş bu Tür durumlarda ne kadar çok dinlenilirse o kadar erken kanama odakların geçer dedi.... Ama kanaman olduğu zaman korkma dedi hemen bebeğine bişey olmaz dedi sen panik olma yeter diyor... Artık Rabb'ime emanet bebişlerimiz sende hiç korkma aslında bebekler genelde anneler korktuğunda ve panik yaptıklarında çok etkileniyormuş
Ayyy ins iyidir minnos hareket etsin bol bol 2li testte yaparn heralde ins guzel sonuclar aliriz cinsiyette ogrenirsin belki ama bence seninkide erkek cok asiri zor gecmedi hamilelignin basi hayirlisi olsun saglikli olsun gonlunde ne varsa o olsun..buarada sen niye okadar gec yatiyosun kiziyorum yatamiyosan bakkk gece uykusu cok onemli bikac kasik pekmez yiyosun yatmadan once uykunu rahatca alirsin kuzum rahatlatiyo hadi hayirli haberlerini bekliyoruz mucukAminnnn cnm benim yarın 2 olmadan girerim doktorun yanına bakalım ne dicek ne yapıcak bebişim iyimi çok meraktayım....Rabbim sağlık versin hepimize ve yavrularımıza :)
Sana dun gece cevap verdim icin rahat etsin diye normalde uyumam gerekiyodu gerci bana cevap atmamisin ama canin sagolsun:)))bu sorunuda elimden geldigi kaar cevapliyim 2aydir icen biri olarak evet cok uyku yapar bas donmesi cok yapar tek kalmamaya calis dusa esin evde yokken girme mide bulantisida yapiyo ama en cok bas donmesi doktorumu aradim normal dedi icenlerse oluyomus vajinadan kullaninca olmuyomus ama onuda ben beceremiyodum gerci sonradan vajinadanda enfeksyon fitili almaya basladim gecmis olsun canim korkma hic Allah istesin bebegimizi yeterki..benden de gelmedi çok şükür , ilk defa olunca tereddüt ettim. zaten hem stresli hem yoğun bi hafta geçirmiştim. kuzucuğum hemen etkilendi demek ki. dün 17 saat uyumuşum bu progestan bu kadar uyku yapar mıki? yatıryom ben de eşim yapıyor her seyi yaz tatili olması da isabet oldu.
Aminn bebegm dinlrniyorum valla senin minnos nasil iyidir insallahçok geçmiş olsun canım Dikkat et Yat dinlen Allaha emanet inşallah
Evet kuzum ole yapiyorum sagolasin simdi daha rahatim mucize koydum bebegimin adini ins saglikla dogar bazilari 9ay kan goruyomus Allah korusun kotu bi his Allah hicbirinize yasatmasin insallah sen nasilsinayyy canım geçmiş olsun tabi ne kadar korkmussundur kimbilir Rabbim kötüsünden saklasin bebeğini size bagislasin inş. Yat 2 hafta kesin wcden baska kalkma aklına ii şeyler getir
Yoruldugunn içindir cnm birak temizliği falan suan önemli olan bebeğin ve sensin bende vardı geçti progestan kullandım dinlendim düşün yatağımi bile toplamadm o ara. Kahverengiye akıntın korkma diyorlar ama doktorada gitmeyi ihmal etme
Çok sevindim canım adına hayırlı olsun hep güzel haberler duyalim
Buarada yazmamisim kusura bakma kuzum uykuluydum simdi nasillar 2side iyi mi gelisti mi dinlen bol bol progestan aliyosundur buyuk ihtimal hic korkma is yapmamaya calis 3aya kadarCanım sana bişey soracağım sende en başından beri lekelenme varmış ya bende ilk başta ikizdi sonra biri gelişmedi o zamandan beri rahim içinde kanama odağı var doktor bana sürekli dinlen bol bol yat dedi onun üzerine zorunlu işlerimin dışında hiç bir şey Yapmıyorum dışarı çıkmıyorum sürekli evde dürüyorum sen me yapıyosun hep uzanmayamı çalışıyorsun mesela ben yemeğimi yapıp hemen yatıyorum
Canim ben de senin gibi düşünüyorum. Yaptırmak istemiyorum. Hani öğrenince bir tedavisi olsa neyse tamamen canımi sıkar diyorum. Öğrendigimde değişen bir şey olmayacağına göre ne gerek var yaptırmaya değil mi?kızlar 2 li testte bebeğin down sendromlu olup olmadığı dışında tespit edilen bişey var mı? Çünkü ben böyle bir durumda olsa bile aldırma gibi bir seçenek düşünmüyorum. Tabiki Allah hepimize sağlıklı bebekler nasip etsinBundan dolayı yaptırıp kendi kendimi yemek istemiyorum. Siz ne düşünürsünüz bu konuda?
Masallahhhhh de kiz nazar etcen:)gunaydinn bizde babayi uyutmamisiz butun gece sayiklamisiz hatta biara olsemde kurtulsam demisim esim ck uzulmus kiyamam ama bizde iyiyiz neden sayikladim bilmiyorum karnim cok agriyi demisim demekki ck agrimis ama uyandigimda iyiydim:)Günaydınnnnn. Biz bugün çok iyiyizkiiii
Esimde ole dusunuyo canim hic yapturmayaljmCanim ben de senin gibi düşünüyorum. Yaptırmak istemiyorum. Hani öğrenince bir tedavisi olsa neyse tamamen canımi sıkar diyorum. Öğrendigimde değişen bir şey olmayacağına göre ne gerek var yaptırmaya değil mi?
Buara bende babasida dinlendiriyoz canim benim cok sagol sn naslsngeçmiş olsun bacım İnşallah kötü bişey olmayacak ama sende daha fazla dikkat et olur mu miniğin belli ki dinlenmek istiyor annesi
Sagol kuzum fazlasiyla dinleniyorum artik benimde dualarim seninle bitanemcanim benim cok cok gecmis olsn dikkat et kendine evi seyde gotrse yapma duramioruz ama 3 ay cok dikkt etmeliyiz dualarim seninle canim benim
Masallah darisi basima ins:))dikkat edin kendinize yola cikmisin sanirim gorumcene dua ettm ins guzel gecmistir dogumu sende dikkat et bak hamilesin yorma kendini yerim onun koca kafasini ben:))Oyy kıyamam ya çok zor oluyor hamileyken misafir ağırlamakAy şurası ay burası derken insanda derman kalmıyor:) Eveett teyzesiii pipiş varmış karnımda :))))) Usg resmi çok kötü makine çok eskiymiş o yüzden pazartesi gidicem tekrardan hastaneye :) Güzel güzel fotolarımızı koyarız teyzesi :) Oğluşum şimdilik koca kafalı :))
kızlar on haftalık hamileyim ve dün kahverengi leke geldi benden. öok korktum pazar olunca koştur koştur acil doguma gittik. doktor baktı düşük tehlikesi var dedi. bi kaç gündür yorgundum. progestan verdi günde üç defa yut dedi. ama benim içim rahat etmedi bugünden konyada farabiye gittim mehmet bardakcıya. hemen ultrasondan baktı kalbini dinledim çok şükür iyi. bu da iğne yaptı ve progestanı vajinal gece yatarken iki tane al dedi. haftaya tekrar bakcak sizde böyle leke geldi mi . bi kere geldi çok şükür şimdilik yok. bana da dua edin. hepimiz sağlıkla alalım kucagımıza yavrularımızı
Mrb canim benim 6 haftadan 9 haftaya kadar ara ara oldu dinlendim ilaclarimi aldim gecti canimkızlar on haftalık hamileyim ve dün kahverengi leke geldi benden. öok korktum pazar olunca koştur koştur acil doguma gittik. doktor baktı düşük tehlikesi var dedi. bi kaç gündür yorgundum. progestan verdi günde üç defa yut dedi. ama benim içim rahat etmedi bugünden konyada farabiye gittim mehmet bardakcıya. hemen ultrasondan baktı kalbini dinledim çok şükür iyi. bu da iğne yaptı ve progestanı vajinal gece yatarken iki tane al dedi. haftaya tekrar bakcak sizde böyle leke geldi mi . bi kere geldi çok şükür şimdilik yok. bana da dua edin. hepimiz sağlıkla alalım kucagımıza yavrularımızı
Bende aynı düşüncedeyim. Tedavisi yok aldırma seçeneğini düşünmek bile istemiyorum. Hamileliğim boyunca kendimi strese sokmaktan başka bir şey olmayacak. Genetik olarak riskte taşımıyorum hem eşten hemde benden. Kan uyuşmazlığımız da yok akrabalıkta yok. Allah nasip eder sağlıkla inşallahCanim ben de senin gibi düşünüyorum. Yaptırmak istemiyorum. Hani öğrenince bir tedavisi olsa neyse tamamen canımi sıkar diyorum. Öğrendigimde değişen bir şey olmayacağına göre ne gerek var yaptırmaya değil mi?
Canım 6. Haftadan sonra 1 binin Gelişimi durdu diğerininki çok çok şükür ki devam ediyor Rabbim onu bana bağışladı malesef Gelişimi duran keseden dolayı rahimde sürekli kanama var ama çok şükür ki bugüne kadar diğer bebeğime bişey olmadı... Rabbim hepimizin bebişlerini karusunBuarada yazmamisim kusura bakma kuzum uykuluydum simdi nasillar 2side iyi mi gelisti mi dinlen bol bol progestan aliyosundur buyuk ihtimal hic korkma is yapmamaya calis 3aya kadar
Amin kuzum amin basin sagolsun..diger bebeginin omru kaderi cok guzel olsun cok gecmis olsun ayaklarini dik yat bazen ole yapiyorum iyi geliyo belim agridiginda biraz esim ofeliyo bazen parol aliyorum cok agrirsa cok gecmis olsun uzulme benimde cok kanim vardi ic camasrm fln iyimis simdi İns Allah bebegimizi bize bagislasn saglikla doguralim minnoslarii ilk bebegin mi benim ilkCanım 6. Haftadan sonra 1 binin Gelişimi durdu diğerininki çok çok şükür ki devam ediyor Rabbim onu bana bağışladı malesef Gelişimi duran keseden dolayı rahimde sürekli kanama var ama çok şükür ki bugüne kadar diğer bebeğime bişey olmadı... Rabbim hepimizin bebişlerini karusun
cnm ben özel doktora gidiyorum, cemil kaya'ya kendisi aynı zamanda TOBB'da çalışıyor, doğumumu da orada yapıcam sanırımBen Ankara dayimsen hangi hastane ve doktora gidiyorsun canim? Ben turgut özalda ebru hanima gdyrm ama henuz kesin karar vermedim. Degistirebilirim.. doktor cok iyi ama hastanw kafami karistiriyor..
korkmaya gerek yok bende de oluyor doktorum gece de kalk gündüz de gelmediğini düşünsen de git demişti, yogunluktan farklında olmuyoruz çünküEvet
aYnen cok zorluyorum ilk damla damla geliyor sonra yapiyrm ama bi yarim saat falan ugrasiyrm birde cok susuyorum gece bile kalkip 3 bardak su icip yatiyrm bu aksam 2 saatte bir kurup saati birde oyle deniyim bakalim korktum cok tesekkurler cnm cvp icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?