- 20 Mayıs 2015
- 1.377
- 2.837
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #93.521
29 mayis devlet hastanesi
Dikmende
Arzu kutlu yaman tecrubeli bir doktor. Cocuga ve bize yaklasimi guzel. Sorunumuzu dinler tedaviyi ona gore verir. Zaten takipli hastasi benim iki oglan da. Surekli ayni doktora gitmek hastaligin seyri takibi acisindan onemli. Biz memnunuz. Denemenizde yarar var derim dikmen civarinda ikamet ediyorsaniz.
Bebekform diye bir web sitesinden aldım canım, N11 de de var, aklında bulunsun.Canım benim paşada parmagimi yiyecek dişler çok kasiniyor bunu nerden aldın ben de aliyim
Fake hesap zannetme sebebini anlayamadım?Bizim suan dökülmuyo ama çok dökülürdu suan sadece çekiyor
Yalnız bugün epey kirpik döküldü bu durumu yaşayan oldu mu kızlar?
öyle bi anlatmışsin ki fake hesap sandım döndüm bi daha nickine baktım
başak miyim bende ya acaba
Tam bir hafta büyüğüz
5mi 0bitti yeni girmedik mi ya
Aynen canım çok katı
çok zor oluyordu zaten Atom ya.o yüzden hep geriden geliyordum.
Canim ben hep yemek ısıtıyorm bir sorun olmuyo
Eger dolaptan çıkarıp direkt koyarsanız patlıyor soğuk sıcak tepki bom
canım arasıra olan öksürük diş sebebiyle olabilirmiş diye okumuştum bizimki de öyle arada üç dört kez ard arda kuru kuru öksürür sonra kesilir
Oluyor, bir türlü çorapsızlığa alıştıramadım.Kızlar ya burası daha tam isinmadi o yüzden çorap giydiryrm. Baktım çorapları su gibi bugün. Ben de çorabı cikardm . Ama daha fena terledi resmen ayakları suya sokulmuş gibi oldu siz lerde aynı durum oluyor mu
Teşekkür ederim canım. Dediğin gibi denemekte fayda var. Sağolasın.
Kız nesli sen de baknesli_ankara06
Canım bir bakiyim netten sagolasinTeşekkür ederim canım. Dediğin gibi denemekte fayda var. Sağolasın.
Kız nesli sen de baknesli_ankara06
Yok cok şükür o kadar degilayy o dediklerin hayal gibi geliyo bana. Ayaklarını uzatıp tv izlemeyi bırak evimin işini yapamıyorum ki bırakmıyo yakamı. Yemeklerimi bile akşam eşim geldikten sonra yapıyorum.
Bende Oyle yapıyorum ama yok bizi bekliyo bugun 2 saat ugrastm uyusun diye uyumadi biz yattık bi daha emzrdm uyudu bu sferCanım ilk zamanlar biraz zorlandım sonra iuyku saatini çözdüm. Aksan 9 gibi yatak odasına gideriz lambayı sonduryruz emmerek dalar. Bazen hemen bazen geç dalar. Sabaha kadar lambayı yakman ve konuşmam. Her uyandığında da emdirerek tekrar uyturum sabah 5.30-6.00 ya kadar. Yalnız son zamanlarda çok uyaniyo
Ay ne 8i ne 9imuzu 12ye kdar uyanik bzmki pes etmeyim dedm bugn 9dan 11 e kadar emzrdm yatrdm ben yatrdkca o uyandi artk pes ettim bide guluyoYok onu sevmiyorum daa
Muge anli hastasiydim
Sezonu kapatti,bosluga dustum resmen
Benimki 8_9 gibi uyuyor. Sessiz sakin los isikta hergece ayni sekilde emzirip yatiriyorum emerken memede sizip kaliyor
Kadin dogumcu mu ariyorsun canim, ankaradaysan 29 mayis devlet hastanesinde hulya kula var ben ona gidiyorum tavsiye ederim
Uyku rutini olusturursan isine yarar @mazegu yani her gece uyumasini istedigin vakitte ayni seyleri yapmalisin. Yukarda yazmistim. Sessiz ortam, los isik, ((mumlar:)) diyesim geldi )), sakince emzirip azicik sefkatli bi oksayis.ardindan emme uyku
Allah yardimcin olsun bebege kim bakiyorsabaha kadar uyumadım şu an işteyim
saol cnm.. babaanne bakıyo Eymen 'eAllah yardimcin olsun bebege kim bakiyor
Oyleyse sen de sansli olanlardansin. Benim de esimin de ailesi uzakta. Bebege Bakamazlarsaol cnm.. babaanne bakıyo Eymen 'e
Aynen çok şükür ya.. senin işin daha zor söz konusu bebek olunca insan çok titiz oluyorOyleyse sen de sansli olanlardansin. Benim de esimin de ailesi uzakta. Bebege Bakamazlar
Ise baslamam gerektiginde bakici arayacagim. Bi de boyle dusun.
Sorma sabiha gokcenden sonra hipermarketten köy dükkanına gider gibi
Sabah 10 gibi
o kadar sevınme telımde netım var. gidecegım yerde de var
telden gırmeyı sevmıyorum sadece. laptopu da yanıma almak ıstemıyorum
Ofsaol cnm.. babaanne bakıyo Eymen 'e
Of
Kaynanası bakiğiii kaynanası
Ay ne 8i ne 9imuzu 12ye kdar uyanik bzmki pes etmeyim dedm bugn 9dan 11 e kadar emzrdm yatrdm ben yatrdkca o uyandi artk pes ettim bide guluyo
sabaha kadar uyumadım şu an işteyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?