2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Teşekkür ederim canım. Dediğin gibi denemekte fayda var. Sağolasın.
Kız nesli sen de bak nesli_ankara06

Fake hesap zannetme sebebini anlayamadım?

Kızlar ya burası daha tam isinmadi o yüzden çorap giydiryrm. Baktım çorapları su gibi bugün. Ben de çorabı cikardm . Ama daha fena terledi resmen ayakları suya sokulmuş gibi oldu siz lerde aynı durum oluyor mu
Oluyor, bir türlü çorapsızlığa alıştıramadım. Dediğin gibi, giydirsem terliyor soğuk soğuk, çıkarsam iyice buz kesiliyor. Ne yapacağımı şaşırdım, kro dayılar gibi çorabı çekip geziyor, denize de böyle girecek herhalde. İşte o zaman tam kamyoncu olur valla

ayy o dediklerin hayal gibi geliyo bana. Ayaklarını uzatıp tv izlemeyi bırak evimin işini yapamıyorum ki bırakmıyo yakamı. Yemeklerimi bile akşam eşim geldikten sonra yapıyorum.
Yok cok şükür o kadar degil ama aksam bizi bekliyo resmen uyumak icin
Bende Oyle yapıyorum ama yok bizi bekliyo bugun 2 saat ugrastm uyusun diye uyumadi biz yattık bi daha emzrdm uyudu bu sfer

Ay ne 8i ne 9imuzu 12ye kdar uyanik bzmki pes etmeyim dedm bugn 9dan 11 e kadar emzrdm yatrdm ben yatrdkca o uyandi artk pes ettim bide guluyo

Ay ne 8i ne 9imuzu 12ye kdar uyanik bzmki pes etmeyim dedm bugn 9dan 11 e kadar emzrdm yatrdm ben yatrdkca o uyandi artk pes ettim bide guluyo

Bizimki de 11.30a dogru yatiyor artik. Tamdalsin,su bu,yatak diyenekadaroluyo 12. Yalniz basta 7ydi,derken 8-9-10 oldu ve su an bu saatte anca yatiyo. Ben de senin yaptigin gbi yapsam uyumaz yani ustune de guler

Bebenin yatakta sabah sekerlemesi.. En iyisi uyuyoken gidim kahvaltimi hazirlayim,uyumaktan vazgectim. Gece aglayarak uyandi ilk kez,isigi actik bizi gorunce cok mutlu oldu guluucklerr gulucukler.. Tekrar uyumadi 1saati almistir.. Korktu mu ki acaba uykusunda.. Niyse :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…