2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

geçmiş olsun.
ishali belki diştendir. başka bişey bulamadıklarına göre.
bu sene Zeyneplerin yılı değil galiba.
arkadaşımın kızının adıda Zeynep. 1 ocak doğumlu.
o da daha 10 günlükten antibiyotikle tanışmış.
öksürüp duruyormuş. doktor alerji olabilir demiş. odasını ayırın, halı koymayın falan demiş.
yani o da çok çekti. birde onu alıştırmışlar. elde battaniye ile sallanmadan uyumuyormuş. çok cırlak bir sesi var birde cimcimenin. anası çingene diyor, o gülüyor.

Valla satış yapan karılar İnstagramda iki lafı bir araya getiremiyor be H hiuf , inan biz girişsek daha iyi satarız. Bari Türkçe miz düzgün.

Bi karikatur attiydim buraya onu okudun mu ordaki gibidir iste ondandir ondan

Geçmişler olsun Atomum, inşallah sıkıntı olmaz. Al şimdi sana bir mevzu daha ; kızamık aşısı yaptırak mı yaptırmayak mı

Onerdiginiz kasik mamasi varmi bizim kasikci minnosa :)
İnci'ye doktoru Hipp Organik Pirinç maması verdi, yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum, feci kabız yapıyor ama, içine zeytinyağı ve kayısı püresi ekliyorum.

Beraber yatmasanız durmaz mı? Belki de sıcaktan uyanıyordur yavrucak.
Bu arada, senin nick 17 benli gelin değil miydi? karıştırıyor muyum yoksa?

Valla nasil duzene sokcaz hic blmyrm arastrmalara basladm hayir iyicede yoruyorum ki uyusu diye yk arkadasimn bebegi 10 aylik 10da yatip 10da kalkyoms sok oldm
O çocukları nasıl yapmışlar anacım, biz yaparken bir hata yaptık belli ki, uyku eklentisi bozuk çıktı bizim seride komple

Haha aynen uykuyuda seviyorz ama kime cekms bu cocuklar
Yaa, hiç deme. Gözünün içine bakıyorum, yalvarıyorum resmen "annem azıcık daha uyuyalım nolur kurban olduğum" diye ama yooook, ne mümkün. Tepemde zalim kaynana gibi vızıldıyor gavurun kızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…