2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

pinkperest çok sevindim cnm ikili testi yaptırdın o zaman sen, bir de tekrar gittin mi?

maşallah maşallah sizde maşallah diyin :) ay güzelce kahvaltımı da yaptım. tek derdim artık pantolonlarım sıkıyoooo :) taytlara yatırım yapıcam bugün walla. kıyamam sana nasıl bir rüya gördüysen demekki

ilk defa eşerdim o da taaaa 600 km uzakta Benim memlekette yapılan bişi bi kaç gündür sayıklıyodum akşam rüyama girmiş ve yaşadığımız yerde bulma imkanım yok. Bide normalde önüme konmasa aklıma gelmicek bişey ama şimdi bulamıcaz ya illa ona aşerdim pöff

Evet benim de ilk bebeğim bol bol yatmaya çalışıyorum bende canım çok şükür bu gününüze

Ayyyy kıyamam yaaa ben daha hiç aşermedim... Meleketi ara sana kargo yapsınlar

CANIM
BENDE İLK KEZ PATATESLİ PİDE AŞERDİM :) 11 DE ERİNMEDEN ÇAY DEMLEDİM EŞİM ALDI OTURDUK YEDİK

Merhaba arkadaşlar ;
Konu başındaki listemizin güncellemesini yaptım. Tüm bilgileri olan arkadaşlarımızdan eksik bilgiye doğru sıralandı. Eksik bilgileri bana özelden mesaj atarsanız güncelleyebilirim. Bebişlerimizle sağlıklı günlerimiz olsun öpüldünüz

kızlar ya bişey sorucam benim 3-4 gündür vajina bölgem inanılmaz ağrıyor, hatta gece uyurken iç çamaşırımı çıkarmak zorunda kalıyorum sadece pijamayla uyuyorum, kasık bölgemde çok ağrıyor değince çamaşır ağrıyor çünkü, bide çok sarı akıntım var, yarına randevu aldım doktora gerçi ama sizde var mı böyle şeyler yaşayan

bende ağrı yok canım ama beyaz akıntım çok fazla ikidir doktora sormayı unuttum ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…