- 27 Aralık 2011
- 63.354
- 61.083
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #93.661
püre. suyunu döküyorumBunlari sulu çorba kıvamı mi yapıyorsun yoksa pure gibi mi?
sulu içmiyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
püre. suyunu döküyorumBunlari sulu çorba kıvamı mi yapıyorsun yoksa pure gibi mi?
gece kalkarsa benden bilecek
Şiii muşa beklerim bak biber besliyom![]()
benımkı sebzeden sonra memenın kıymetını anladıBenim doktorum sebze ile başlattı hiç meme reddi yasamadim
seni çok iyi anlıyorum hiufel ele tutuşak haydin
se-le-naaa
selena
selena
selenaa
Bi rahatsızlık bulduklarında iyi doktor olduklarını sanıyolar bence. Bi bak da "Hay maşallah " de be adamaynen biri antibiyotik kullanman lazim diyo, oteki neden kullandiniz diyo.. Ilk dogdugundada bi doktor boynunda egrilik var sola ceviremiyo sanki demisti, fizik tedavi gormesi lazim dedi, halbuki alakasi yok, iki yone de yatiyo boynunu cocuk.![]()
elleyen oldu mu? elleyen olunca ben cok uyuz oluyorum. çünkü en pis yer ellerdir.Uf bi disari cikalim dedik durmadi ibiss:)) kendine banka hesabi actirdik,bankada kizlarla flort etti resmen :) calisanlar da bayildi bi simardi.. Bi kendi isini hallettirdi,bizim isler kaldi.. Baya turladik uyur diye inat etti uyumadi biz de geldik.. Tabi ki park alanindan cikar cikmaz uykuya daldi,eve geldi uyandi![]()
bişi diyeyım sana, bence '' senin maşallah napıyor'' bu hepımızın bebegının adı olsunBi rahatsızlık bulduklarında iyi doktor olduklarını sanıyolar bence. Bi bak da "Hay maşallah " de be adam
Pembedon5 senin MAŞALLAH napıyo
![]()
Yok cnm,hollandalilar oyle bizm insanimiz gbi elleyerek sevmiyor,uzaktan aaa cok tatliii diyorelleyen oldu mu? elleyen olunca ben cok uyuz oluyorum. çünkü en pis yer ellerdir.
Ayağımda sallamaya çalışırkenki çılgınlıklaını geçiren tek şeyi buldum:
Serdar Ortaç _Gıybet
Bi deneyin hele... İşe yarayacak mı bakalım![]()
Pure mi çorba kıvamı mi?Enginarı seviyor bizim ki kolay hazmettirdi için
Enginar+havuç+bezelye+bir çay kaşığı irmik ve zeytin yağı
Atom hatırlarsan benim kızım da çok ishal oldu ve kilo alamadi rotadan sonra. Ben 2. Dozu yaptirmadim basta hatta ama sonra tam son günü başka bir doktora daha götürdüm guvendigim şu memorialdaki Ercan bey ona da danistim ve 2. Dozu uyguladik rotanın. Ve hiç ishal olmadı bu sefer. Ercan bey denk gelmistir rotadan ishal olmamistir demisti
Senin Maşallah a masallahbugun ilk defa muz verdım. slikon meyve süzgecınde. kısa süre içinde muzdan eser kalmadı![]()
aynısı ikea da 50 tlKizlar sok markete mama sandalyesi geliyor bilginize![]()