- 9 Mart 2015
- 2.186
- 2.573
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #93.901
Bugün yine çok uyandı ama onunla bilikte ben de uyudugum için biraz Dinlendim 5 de gözlerini açmış gülüyor allahım dedim gulermisin aglatmosinOyy o da zor.. bu da zor.. ay ne bileyim arkadaşım ya sabahın 5inde sapir sapir ter içinde çocuk sallıyorum.. Bu seri bi değişik çıktı heral
Bulantilardan icemezdim o ilaçları demir ilacını 4 ayda basladim kusmalarim bitince vitamini bir ay kullandim birden çok kilo alınca icirtmedi dr sadece demir ilacı kullandimarkadaslar gunaydn sıze bır sey danısmak ıstıyorum ben de 3,5 aylık hamıleyım ılk cocugum olcak mıgde bulantılrıyla gecırdım bu donemı ve hap ıcmekten tıksındım doktorumun bana vermıs oldugu demır hapı ve decavıt ısımlı vıtamın hapı var ve ben bunları duzenlı ıcmıyorum cunku ıcemıyorum ıcmesem ne olur sımdı butun herseyden yıyorum onlardan sağlayamammı vıtamınlerı of napcam ben
Dokuluyo yanlardan ama kesmicem saclarin boylari orantisiz ilk saclar upuzun
Ayni bizim oglanin sac modeli
Kazitamiyirum durmuyo
Aynen canim dur sana atiyim fotosunuYeni saclarin rengi de farkli,yanlarda ve ensesekiler komur gibi :) digerleri acik. Seninki de degisti mi yaa
Aynen canim dur sana atiyim fotosunu
Var saci yine ustleri dokulmuyo. Sari cansiz saci. Daha canli olurdu diye dusundumKazitma yaa zaten dokuluyo annesii
Masallah canim ne kadar erken cikmissin seninkinin disler. Benimki huysuzluk asamasinda, uyumuyor dogru duzgun, henuz gelen bisiy yok.Aman iyi olsun pasalar :)) dinlenirsin eminim :)) bzim bi dis cikti,digeri de cikmak uzere. 2si birden geldi asagidakilerin tabi..masallah bikac gecedir duzeldi uykusu,sabaha krsi yanima aliyorum kesintisiz 3-4saat bi yatio,uyanip 1saat icinde yine yatiyo. Bildign sabah keyfi uykusunu yasiyoruz
Masallah canim ne kadar erken cikmissin seninkinin disler. Benimki huysuzluk asamasinda, uyumuyor dogru duzgun, henuz gelen bisiy yok.
Bu arada ben bayagi geriden geliyom, alakasiz oldugu yazdigim muhtemelen :)
Kusura bakmayin kizlar...
Pembedon5 buralari birakmadigina sevindim, yazilanlari okurken film izliyor gibi hissetim, sayfakari ileri atlaatip bakmadimda, tektek okuyup gordum :)
Daha cok okuncam sayfam var
Atom heart mother benimki meme grevini birakti cok sukur, son 5 gundur. Ama 5. Ay kontrolumuzde sadece 300 gr almis, canim sıkildida dr kilosu normal,ek gidaya 6. Ayda basla dedi. Devam sutu versem mi acaba bilemedim Surrender bayagi vermissin biseyler ve 6.ay kilosunu cok iyi almis, masallah
Ben kalan sayfalari okuyayim, aradan alakasiz giris yapmis oldum, alpisin dislerini okuyunca dayanamadim :)
Selamlar herkese
Resmi sen mi cizdin pembe
camlari sildirmemistim iyi ki sildirmemisimboya badana yıkama yağlama hepiciği bitti bayrma hazırz..dün camları sildim ne biçim yağmur yağdı..bence ankaranın hava durumunu benim cam silmelerim belirliyor
benımkı devam sütü içmedi canım. kaşık maması verdim. doktorun ılımlı yaklasmısMasallah canim ne kadar erken cikmissin seninkinin disler. Benimki huysuzluk asamasinda, uyumuyor dogru duzgun, henuz gelen bisiy yok.
Pembedon5 buralari birakmadigina sevindim, yazilanlari okurken film izliyor gibi hissetim, sayfakari ileri atlaatip bakmadimda, tektek okuyup gordum :)
Atom heart mother benimki meme grevini birakti cok sukur, son 5 gundur. Ama 5. Ay kontrolumuzde sadece 300 gr almis, canim sıkildida dr kilosu normal,ek gidaya 6. Ayda basla dedi. Devam sutu versem mi acaba bilemedim Surrender bayagi vermissin biseyler ve 6.ay kilosunu cok iyi almis, masallah
Ben kalan sayfalari okuyayim, aradan alakasiz giris yapmis oldum, alpisin dislerini okuyunca dayanamadim :)
Selamlar herkese
Masallah canim ne kadar erken cikmissin seninkinin disler. Benimki huysuzluk asamasinda, uyumuyor dogru duzgun, henuz gelen bisiy yok.
Selamlar herkese
markası ne ola kiPempe makinam çok güzel yıkıyo annemin 2 halısıyla salondaki koltuklarını yıkadım. Sana gönderem makinayı kocan onla yıkasın bari yazık
Pembedon5
Allahım sen sabır ver!Allahim sürekli etrafımda meleğini kaybedenlerin haberi..
Bu kezde Arkadaşımın geçen yıl 26 haftalık doğup inatla 1 yıl yaşamayı başaran bebeği dün gece melek oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?