2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Oyy o da zor.. bu da zor.. ay ne bileyim arkadaşım ya sabahın 5inde sapir sapir ter içinde çocuk sallıyorum.. Bu seri bi değişik çıktı heral
Bugün yine çok uyandı ama onunla bilikte ben de uyudugum için biraz Dinlendim 5 de gözlerini açmış gülüyor allahım dedim gulermisin aglatmosin sanki çok uyudu da zorla uyuttum yine gece boyu her saat kqlkmalar devam bakalım ne zaman düzelecek

Bulantilardan icemezdim o ilaçları demir ilacını 4 ayda basladim kusmalarim bitince vitamini bir ay kullandim birden çok kilo alınca icirtmedi dr sadece demir ilacı kullandim

Masallah canim ne kadar erken cikmissin seninkinin disler. Benimki huysuzluk asamasinda, uyumuyor dogru duzgun, henuz gelen bisiy yok.
Bu arada ben bayagi geriden geliyom, alakasiz oldugu yazdigim muhtemelen :)
Kusura bakmayin kizlar...
Pembedon5 buralari birakmadigina sevindim, yazilanlari okurken film izliyor gibi hissetim, sayfakari ileri atlaatip bakmadimda, tektek okuyup gordum :)
Daha cok okuncam sayfam var
Atom heart mother benimki meme grevini birakti cok sukur, son 5 gundur. Ama 5. Ay kontrolumuzde sadece 300 gr almis, canim sıkildida dr kilosu normal,ek gidaya 6. Ayda basla dedi. Devam sutu versem mi acaba bilemedim Surrender bayagi vermissin biseyler ve 6.ay kilosunu cok iyi almis, masallah
Ben kalan sayfalari okuyayim, aradan alakasiz giris yapmis oldum, alpisin dislerini okuyunca dayanamadim :)
Selamlar herkese

bida bitirmeden yazma
sıraya girin sırayaaaa

benımkı devam sütü içmedi canım. kaşık maması verdim. doktorun ılımlı yaklasmıs
ama bence baya az almıs kilo. her ay yavaşlıyorsa benımkı neden bu ay geçen aya göre daha ıyı kılo aldı?
demek ki doymuyordu.
bugun cocuk fecı damlası için s. ocagına gıdıcem. tam 1 ay dolmus oluyor
bakalım kilosu ne kadarmıs merak edıyorum.

:) :) evet cnmm digeri de cikti hatta.. Cok erken geldi ikisi birden. Cikmadan oncesinde fln huy degistirmedi ama su 5gundur huysuz canavar.. Dmeek dis portleyince aci bitmiyormus :/ bakalim seninki kolay cikartir insallah:))

Allahim sürekli etrafımda meleğini kaybedenlerin haberi..
Bu kezde Arkadaşımın geçen yıl 26 haftalık doğup inatla 1 yıl yaşamayı başaran bebeği dün gece melek oldu
Allahım sen sabır ver!
Ne acı, ne zor yarabbim. 1 yılda insan nasıl alışır, nasıl bağlanır. Biz şurada 5-6 ayda divane olduk, canımızı düşünmeden veririz, öyle bir sevgi.
Allah arkadaşına sabır versin, minik meleğe de hiç yakıştıramasam da rahmet eylesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…