2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

oğlumu 2 dakika cekyata koydum..yeri hemen silip yerdeki battaniye ve çarşafıı değiştircektim...bir cığlık..yere düştü..aklım başımdan cıktı..kucakladım bende ağladım..sonra sustu ve alnı şişti..eymente koştum hemen ve dr götürdük
bıngıldaktan bakıldı..bi sıkıntı yoktu şükür çok şükür ama ben mahvoldum
sakın sakın koymayın
ciğerim yandı

Geçmiş olsun pembe onlara bişey olacağına bize olsun..çok dikkat etmek lazım...

Canım geçmiş olsun kızım iki aylikti pusetinden düştü arabayla koyarken seni anlıyorum gitsin birdaha gelmesin o yaşadığım kâbus
24saat takip etmeni soylemislerdir Rabbim sağlık sıhhat versin ogluna

Çok geçmis olsun pembe. Birsey olmasada korkusu yetiyo.

Ayyy pembe yaa
Çok şükür Rabbim koruyor o melekleri . Çok dikkat etmek lazim
Geçip gitsin ınş. Allah bi daha yasatmasn

Geçmiş olsun Pembe. Düşen kaçıncı bebemiz bu. Allah koruyor yavrularımızı bin şükür. Bize de daha dikkatli olmak kalıyor...
Tekrar çok geçmiş olsun kuzuya.

Gecmis olsun pembe. Allah bir daha ayni aci duygulari yasatmasin hicnir bebege ve anneye

Cok gecmis olsun yavruya

dün sabah ta benimki düştü canım..uyuttum iki dakika şu çamaşırı asayım dedim..ne çabuk uyandın da döndün a çocuk pat diye bir ses ardından çığlık..ayy çamaşırları fırlatıp nasıl koştum kaptım bebeği bilmiyorum..allahtan bir yeri felan şişmedi..sana da bebeğine de çok geçmiş olsun canım

Canım geçmiş olsun kızım iki aylikti pusetinden düştü arabayla koyarken seni anlıyorum gitsin birdaha gelmesin o yaşadığım kâbus
24saat takip etmeni soylemislerdir Rabbim sağlık sıhhat versin ogluna
teşekkür ederim..insana korkusu yetiyor yav..alnı çürüdü ona bakınca cok üzülüyorum

Geçmiş olsun Pembe. Düşen kaçıncı bebemiz bu. Allah koruyor yavrularımızı bin şükür. Bize de daha dikkatli olmak kalıyor...
Tekrar çok geçmiş olsun kuzuya.
sağol teyzesi..annem hep derdii..çock büyüyo düşe kalkada...kalan üzüntüsü..benim saçlarım boşuna mı beyaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…