- 20 Ekim 2011
- 192
- 195
- 103
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #93.921
Hayirli yolculuklar canimSelam kızlar evi biraz supurdum bavullari hazirladm yarın kismetse bursa yolcusuyuz 1,5 ay orda kalcaz
Geçmiş olsun pembe onlara bişey olacağına bize olsun..çok dikkat etmek lazım...oğlumu 2 dakika cekyata koydum..yeri hemen silip yerdeki battaniye ve çarşafıı değiştircektim...bir cığlık..yere düştü..aklım başımdan cıktı..kucakladım bende ağladım..sonra sustu ve alnı şişti..eymente koştum hemen ve dr götürdük
bıngıldaktan bakıldı..bi sıkıntı yoktu şükür çok şükür ama ben mahvoldum
sakın sakın koymayın
ciğerim yandı
Allah kimseye evlat acısı göstermesin..ailesine sabır versinAllahim sürekli etrafımda meleğini kaybedenlerin haberi..
Bu kezde Arkadaşımın geçen yıl 26 haftalık doğup inatla 1 yıl yaşamayı başaran bebeği dün gece melek oldu
amin ...şimdi uyudu..nöbet bekliyorum..arada dürtüyorum..uyusana pembeeeeGeçmiş olsun pembe onlara bişey olacağına bize olsun..çok dikkat etmek lazım...
Ben de hala ellerini çözmeye cesaret edemiym. Sabah uykularnda bile bagliymBikaç gündür kundak yapmıyorum sıcaktan bunalmasın diye ve gece saat başı uyanıyo. Tekrar başlıcam kundağa
Canım geçmiş olsun kızım iki aylikti pusetinden düştü arabayla koyarken seni anlıyorum gitsin birdaha gelmesin o yaşadığım kâbusoğlumu 2 dakika cekyata koydum..yeri hemen silip yerdeki battaniye ve çarşafıı değiştircektim...bir cığlık..yere düştü..aklım başımdan cıktı..kucakladım bende ağladım..sonra sustu ve alnı şişti..eymente koştum hemen ve dr götürdük
sakın sakın koymayın
ciğerim yandı
Çok geçmis olsun pembe. Birsey olmasada korkusu yetiyo.oğlumu 2 dakika cekyata koydum..yeri hemen silip yerdeki battaniye ve çarşafıı değiştircektim...bir cığlık..yere düştü..aklım başımdan cıktı..kucakladım bende ağladım..sonra sustu ve alnı şişti..eymente koştum hemen ve dr götürdük
sakın sakın koymayın
ciğerim yandı
Sağol canım . Fırsat buldukça girerim ınş. Size de şimdiden iyi tatillerHayirli yolculuklar canim
Tatile ciktim diye burayi da ihmal etme
Bu arada valiz hazirlamayi hiic sevmiyorum biz de haftasonu yolcuyuz
Ayyy pembe yaaoğlumu 2 dakika cekyata koydum..yeri hemen silip yerdeki battaniye ve çarşafıı değiştircektim...bir cığlık..yere düştü..aklım başımdan cıktı..kucakladım bende ağladım..sonra sustu ve alnı şişti..eymente koştum hemen ve dr götürdük
sakın sakın koymayın
ciğerim yandı
oğlumu 2 dakika cekyata koydum..yeri hemen silip yerdeki battaniye ve çarşafıı değiştircektim...bir cığlık..yere düştü..aklım başımdan cıktı..kucakladım bende ağladım..sonra sustu ve alnı şişti..eymente koştum hemen ve dr götürdük
sakın sakın koymayın
ciğerim yandı
Gecmis olsun pembe. Allah bir daha ayni aci duygulari yasatmasin hicnir bebege ve anneyeoğlumu 2 dakika cekyata koydum..yeri hemen silip yerdeki battaniye ve çarşafıı değiştircektim...bir cığlık..yere düştü..aklım başımdan cıktı..kucakladım bende ağladım..sonra sustu ve alnı şişti..eymente koştum hemen ve dr götürdük
sakın sakın koymayın
ciğerim yandı
Cok gecmis olsun yavruyaoğlumu 2 dakika cekyata koydum..yeri hemen silip yerdeki battaniye ve çarşafıı değiştircektim...bir cığlık..yere düştü..aklım başımdan cıktı..kucakladım bende ağladım..sonra sustu ve alnı şişti..eymente koştum hemen ve dr götürdük
sakın sakın koymayın
ciğerim yandı
dün sabah ta benimki düştü canım..uyuttum iki dakika şu çamaşırı asayım dedim..ne çabuk uyandın da döndün a çocuk pat diye bir ses ardından çığlık..ayy çamaşırları fırlatıp nasıl koştum kaptım bebeği bilmiyorum..allahtan bir yeri felan şişmedi..sana da bebeğine de çok geçmiş olsun canımoğlumu 2 dakika cekyata koydum..yeri hemen silip yerdeki battaniye ve çarşafıı değiştircektim...bir cığlık..yere düştü..aklım başımdan cıktı..kucakladım bende ağladım..sonra sustu ve alnı şişti..eymente koştum hemen ve dr götürdük
sakın sakın koymayın
ciğerim yandı
teşekkür ederim..insana korkusu yetiyor yav..alnı çürüdü ona bakınca cok üzülüyorumCanım geçmiş olsun kızım iki aylikti pusetinden düştü arabayla koyarken seni anlıyorum gitsin birdaha gelmesin o yaşadığım kâbus
24saat takip etmeni soylemislerdir Rabbim sağlık sıhhat versin ogluna
teşekkür ederim..Çok geçmis olsun pembe. Birsey olmasada korkusu yetiyo.
sağol teyzesi..annem hep derdii..çock büyüyo düşe kalkada...kalan üzüntüsü..benim saçlarım boşuna mı beyazGeçmiş olsun Pembe. Düşen kaçıncı bebemiz bu. Allah koruyor yavrularımızı bin şükür. Bize de daha dikkatli olmak kalıyor...
Tekrar çok geçmiş olsun kuzuya.
Geçmiş olsun Pembe. Düşen kaçıncı bebemiz bu. Allah koruyor yavrularımızı bin şükür. Bize de daha dikkatli olmak kalıyor...
Tekrar çok geçmiş olsun kuzuya.
amin nesli...amin..Gecmis olsun pembe. Allah bir daha ayni aci duygulari yasatmasin hicnir bebege ve anneye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?