- 16 Kasım 2015
- 5.098
- 10.004
- 178
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #93.941
dün sabah ta benimki düştü canım..uyuttum iki dakika şu çamaşırı asayım dedim..ne çabuk uyandın da döndün a çocuk pat diye bir ses ardından çığlık..ayy çamaşırları fırlatıp nasıl koştum kaptım bebeği bilmiyorum..allahtan bir yeri felan şişmedi..sana da bebeğine de çok geçmiş olsun canım
Gecmis olsun sanada canim . allah a emanetlerdün sabah ta benimki düştü canım..uyuttum iki dakika şu çamaşırı asayım dedim..ne çabuk uyandın da döndün a çocuk pat diye bir ses ardından çığlık..ayy çamaşırları fırlatıp nasıl koştum kaptım bebeği bilmiyorum..allahtan bir yeri felan şişmedi..sana da bebeğine de çok geçmiş olsun canım
Annelik işte nokta kadar üzeri islansa dert ediyoruz inş bişey yoktur benimkini düşün bi gördüm kızım kaldirimin üstünde ağlıyordu aklıma geldikçe içim parcalaniyor halateşekkür ederim..insana korkusu yetiyor yav..alnı çürüdü ona bakınca cok üzülüyorum
Geçmiş olsun canım artık çok hareketliler dikkat etmemiz gerekiyor daha fazladün sabah ta benimki düştü canım..uyuttum iki dakika şu çamaşırı asayım dedim..ne çabuk uyandın da döndün a çocuk pat diye bir ses ardından çığlık..ayy çamaşırları fırlatıp nasıl koştum kaptım bebeği bilmiyorum..allahtan bir yeri felan şişmedi..sana da bebeğine de çok geçmiş olsun canım
Annelik işte nokta kadar üzeri islansa dert ediyoruz inş bişey yoktur benimkini düşün bi gördüm kızım kaldirimin üstünde ağlıyordu aklıma geldikçe içim parcalaniyor hala
Rabbim bidaha yasatmasin bu son olsun. ..
Pembe geçmişler olsun ikinize de, elin ayağın boşalmıştır, tahmin edebiliyorum. Hepimiz çok dikkat etmeliyiz, bir anlık gaflet sonrası olan oluyor yoksaoğlumu 2 dakika cekyata koydum..yeri hemen silip yerdeki battaniye ve çarşafıı değiştircektim...bir cığlık..yere düştü..aklım başımdan cıktı..kucakladım bende ağladım..sonra sustu ve alnı şişti..eymente koştum hemen ve dr götürdük
bıngıldaktan bakıldı..bi sıkıntı yoktu şükür çok şükür ama ben mahvoldum
sakın sakın koymayın
ciğerim yandı
korkarım senden önce ben cevap verdimPembe geçmişler olsun ikinize de, elin ayağın boşalmıştır, tahmin edebiliyorum. Hepimiz çok dikkat etmeliyiz, bir anlık gaflet sonrası olan oluyor yoksa
Kalp kalbe karşıymış@Surrender veAtom heart mother pitipitikare csyrc @lollapolusa Defuli şimdiden teşekkür ederim
tek tek yazamıcam hepinize ...şimdi iyi iyi yumoşu yiyiyor
oğlumu 2 dakika cekyata koydum..yeri hemen silip yerdeki battaniye ve çarşafıı değiştircektim...bir cığlık..yere düştü..aklım başımdan cıktı..kucakladım bende ağladım..sonra sustu ve alnı şişti..eymente koştum hemen ve dr götürdük
sakın sakın koymayın
ciğerim yandı
Ne vuruyon bee
babasına da diyemedim yoksa artık çenesinden kurtulamazdım bıdıbıdıbıdıdimi...insan yapacağı işe lanet ediyor..2 dakka cık ya 2 dakkacık.. ALAHIM koruyor..hemen prizleri köşeleri kaplıcam valla şimdi okudugum şeyler dikkat edilmesi gerekenler..
Pembe minnosa geçmiş olsun üzülme anlık birşey hepimizin başına geliyoroğlumu 2 dakika cekyata koydum..yeri hemen silip yerdeki battaniye ve çarşafıı değiştircektim...bir cığlık..yere düştü..aklım başımdan cıktı..kucakladım bende ağladım..sonra sustu ve alnı şişti..eymente koştum hemen ve dr götürdük
sakın sakın koymayın
ciğerim yandı
allah sabir versin... Cok zor olmali... Dusunemiyorum bile allah butun bebekleri korusun...Allahim sürekli etrafımda meleğini kaybedenlerin haberi..
Bu kezde Arkadaşımın geçen yıl 26 haftalık doğup inatla 1 yıl yaşamayı başaran bebeği dün gece melek oldu
saglikli olsunda kilo toparlanir canim. Bizimki 6 aylik kisa omrunun 1 ayini ishal olarak gecirdi ve geciriyor yavrucum... Ona da yuklenemiyorum artik meme konusunda. Senin adina sevindim, darisi basima diyemiyorum bile, bu saatten sonra daha duzelmez bu meme isi bizim. 5 dk aldirabiliyorum artik bununla yetniyoruz ...Masallah canim ne kadar erken cikmissin seninkinin disler. Benimki huysuzluk asamasinda, uyumuyor dogru duzgun, henuz gelen bisiy yok.
Bu arada ben bayagi geriden geliyom, alakasiz oldugu yazdigim muhtemelen :)
Kusura bakmayin kizlar...
Pembedon5 buralari birakmadigina sevindim, yazilanlari okurken film izliyor gibi hissetim, sayfakari ileri atlaatip bakmadimda, tektek okuyup gordum :)
Daha cok okuncam sayfam var
Atom heart mother benimki meme grevini birakti cok sukur, son 5 gundur. Ama 5. Ay kontrolumuzde sadece 300 gr almis, canim sıkildida dr kilosu normal,ek gidaya 6. Ayda basla dedi. Devam sutu versem mi acaba bilemedim @Surrender bayagi vermissin biseyler ve 6.ay kilosunu cok iyi almis, masallah
Ben kalan sayfalari okuyayim, aradan alakasiz giris yapmis oldum, alpisin dislerini okuyunca dayanamadim :)
Selamlar herkese
pembeeeoğlumu 2 dakika cekyata koydum..yeri hemen silip yerdeki battaniye ve çarşafıı değiştircektim...bir cığlık..yere düştü..aklım başımdan cıktı..kucakladım bende ağladım..sonra sustu ve alnı şişti..eymente koştum hemen ve dr götürdük
sakın sakın koymayın
ciğerim yandı
oğlumu 2 dakika cekyata koydum..yeri hemen silip yerdeki battaniye ve çarşafıı değiştircektim...bir cığlık..yere düştü..aklım başımdan cıktı..kucakladım bende ağladım..sonra sustu ve alnı şişti..eymente koştum hemen ve dr götürdük
sakın sakın koymayın
ciğerim yandı
Cizirti olmaması lazım bizde yok öyle bisey yakın değil dimi bebegin telsizineKızlar kızlar hepini sağolun..
Ama acil bişi danışmam lazım..wewell 200 m telsiz aldık 89 tl n 11 den...
Anne telsiz cızırtılıo seste uyuyamam..bu durum düzelir mi? Nasıl?yoksa iade edicem ak
sakın sakın koymayın
ciğerim yandı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?