- 16 Kasım 2015
- 5.098
- 10.004
- 178
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #94.001
adam dikkat ediyorda...horluyorbiliolar artik bizi kullaniyorlar vallaya ben uyudugum gbi kalkiyorm da esim aslaaa :) ondan aramiza alamiyoruz da
Ben hiç telsiz kullanmadım. Kullanmayı da dusunmuyrmKızlar kızlar hepini sağolun..
Ama acil bişi danışmam lazım..wewell 200 m telsiz aldık 89 tl n 11 den...
Anne telsiz cızırtılıo seste uyuyamam..bu durum düzelir mi? Nasıl?yoksa iade edicem ak
Geçmiş olsun minnosa ya poposu çok yanar ve acir yaparkenkızlar benımkı feci kabız olmuş. 5 saattır onunla ugrastık
baya agladı. aslında 3-4 gündür kakası baya serttı, ama her gün yapıyor diye pek önemsememiştim. her gün yapan nasıl kabzı oluyor onu da anlamadım ya neyse..
bugun cıktı acısı. yavrum benım yaa çok acı cektı. fitil aldım ama ben atamadım babası attı. ilk ve zorlu deneyımdı
ilkini soktuk oldugu gibi gerı cıktı. sonra yarım yaptık
denemeden nasıl tecrübe kazanacaktık kı.
neyse sonunda yaptı rahatladı. kayısı, armut haşlayıp püre yaptım ve zeytınyagı attım ıcıne.
inş her gün yapıcam.
çocuk felcı aşımızı olduk ( damla ) benımkı orayı tanıyor, yatırır yatırmaz aglamaya başladı.
O horlama yok mu beni benden alan sen 40 dk uyutcam de adam 5 dk da uyandirsin ben ne yapiyorum horladimi burnunu sıkıyorum sonra öte tarafa dönüyoradam dikkat ediyorda...horluyorgari oda ayırdık bakalım telsiz işini bi halledersek
tartıldık bu ay 700 g almıs
Geçmiş olsun canım Rabbim tum bebisleri korrusun ınş.dün sabah ta benimki düştü canım..uyuttum iki dakika şu çamaşırı asayım dedim..ne çabuk uyandın da döndün a çocuk pat diye bir ses ardından çığlık..ayy çamaşırları fırlatıp nasıl koştum kaptım bebeği bilmiyorum..allahtan bir yeri felan şişmedi..sana da bebeğine de çok geçmiş olsun canım
valla hemde nasıl acıdı. çok agladıBen hiç telsiz kullanmadım. Kullanmayı da dusunmuyrm
Geçmiş olsun minnosa ya poposu çok yanar ve acir yaparken
geçmiş olsun. çok dikkatlı olmak gerek. tedbir bizden takdir allahtandün sabah ta benimki düştü canım..uyuttum iki dakika şu çamaşırı asayım dedim..ne çabuk uyandın da döndün a çocuk pat diye bir ses ardından çığlık..ayy çamaşırları fırlatıp nasıl koştum kaptım bebeği bilmiyorum..allahtan bir yeri felan şişmedi..sana da bebeğine de çok geçmiş olsun canım
Kuzucuk ya gecmis olsunoğlumu 2 dakika cekyata koydum..yeri hemen silip yerdeki battaniye ve çarşafıı değiştircektim...bir cığlık..yere düştü..aklım başımdan cıktı..kucakladım bende ağladım..sonra sustu ve alnı şişti..eymente koştum hemen ve dr götürdük
bıngıldaktan bakıldı..bi sıkıntı yoktu şükür çok şükür ama ben mahvoldum
sakın sakın koymayın
ciğerim yandı
Ahahaa guzel cevap. Nerden de bulursun kiz pembe bu cevaplarisen teste işerken
Yazik yavrucum. Kiyamam. Gecmis olsun ... Cok yapsa dert, az yapsa dert... Bu bokun orta yolu yokmu yavalla hemde nasıl acıdı. çok agladı
korktu.
Bana gonder ben severimTamam..kayısıda sevmedi eşşekbide malatyalardan aldık
Geçmiş olsun pembee, Allah bir daha yaşatmasın..oğlumu 2 dakika cekyata koydum..yeri hemen silip yerdeki battaniye ve çarşafıı değiştircektim...bir cığlık..yere düştü..aklım başımdan cıktı..kucakladım bende ağladım..sonra sustu ve alnı şişti..eymente koştum hemen ve dr götürdük
bıngıldaktan bakıldı..bi sıkıntı yoktu şükür çok şükür ama ben mahvoldum
sakın sakın koymayın
ciğerim yandı
Oyy kıyamam minnoşa,çok geçmiş olsun Survalla hemde nasıl acıdı. çok agladı
korktu.
survivor izliyorum ben..bebek uyudu..atakanı destekleyin küserimSelamlar,nabıonuz
kızlaaaaarrrr bebeğim gel gel deyince kollarını uzatıyor..çağırınca bir babaya gidiyor bir bana geliyor..gelmek istemezse kafasını çevirip boynumuza saklanıyor..gel kelimesini anlıyor artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?