2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar benımkı feci kabız olmuş. 5 saattır onunla ugrastık
baya agladı. aslında 3-4 gündür kakası baya serttı, ama her gün yapıyor diye pek önemsememiştim. her gün yapan nasıl kabzı oluyor onu da anlamadım ya neyse..
bugun cıktı acısı. yavrum benım yaa çok acı cektı. fitil aldım ama ben atamadım babası attı. ilk ve zorlu deneyımdı
ilkini soktuk oldugu gibi gerı cıktı. sonra yarım yaptık
denemeden nasıl tecrübe kazanacaktık kı.
neyse sonunda yaptı rahatladı. kayısı, armut haşlayıp püre yaptım ve zeytınyagı attım ıcıne.
inş her gün yapıcam.
çocuk felcı aşımızı olduk ( damla ) benımkı orayı tanıyor, yatırır yatırmaz aglamaya başladı.

her sey bi anlık bişi. geçmiş olsun canım.
eymente derken?

markası ne ola ki
İhlas aura cleanmax
Benim herif çeyizine almış
Evleri de onunla süpürüyorum derin temizlik başlığıyla ulan halıların rengi açılıyo nerdeyse he bi de tüylerini kabartıyo toz çıkarmıyo süpürme esnasında vs vs... Çok memnunum velhasıl.

Benimki de uyudu şimdi kundaklayıp yatırdım gari napim. Kundaksız olmuyo. Ama merak ediyorum ne zamana kadar kundaklamaya devam edicez bunları kundaksız ne zaman uyuyabilecekler ?

Ben de gece uykusuna kundakliyorum normalde,gunduzleri asla istemiyor. 3-4gecedir de istemiyor valla,saat 3-4ten sonra yapamiyorum.. Yanima aliyorum eller acik.. Koca karyola var,yuzde 30u babasinin,yuzde 20si benim,geri kalan onun.. Bunlar kendi yataklarinda nasi yatacak aklim sasiyor..

Benimki hiçbizaman istemiyodu zaten kırkı çıktı gözü açıldı ben kundaklıyorum o açıyodu hiç durmuyo mutlaka açıyodu kundağını ama yine de işe yarıyo demek ki baksana kundaksız saat başı uyanıyo.

Kız pembik çok geçmiş olsun yaa korkunç bi durum. Allah bi daha yaşatmasın. Kimseye yaşatmasın..

Ya hala üzerimde
Neyse..Allahın vardır bir bildiği..
Demek 10 saniye bile ihmal etmicem..ama o korku o üzüntü başka bişi

Sör hangi fitil
Nolyyo ya bebelerimize..geçmiş olsun kuzuma
Bizim3. Gün hala kaka yok..z.yağı verdim azcık içti sevdi..bende adama diyim alsın gelsin..yarında yapmazsa akşamına

Benim kızım da bi kez olmuştu..doktor sabah akşam bi çay kaşığı zyagı ver dedi..her gün bi çay kaşığı veriyorum ben..

Sör hangi fitil
Nolyyo ya bebelerimize..geçmiş olsun kuzuma
Bizim3. Gün hala kaka yok..z.yağı verdim azcık içti sevdi..bende adama diyim alsın gelsin..yarında yapmazsa akşamına
ek gıdaya başladığı için daha da sertleşmeden sen şimdiden armut, kayısı haşla püre yap ver.
hadi seninki 3 gündür yapmıyormus
benımkı her gün yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…