- 27 Aralık 2011
- 63.354
- 61.083
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #93.961
1.5 ay mıSelam kızlar evi biraz supurdum bavullari hazirladm yarın kismetse bursa yolcusuyuz 1,5 ay orda kalcaz
her sey bi anlık bişi. geçmiş olsun canım.oğlumu 2 dakika cekyata koydum..yeri hemen silip yerdeki battaniye ve çarşafıı değiştircektim...bir cığlık..yere düştü..aklım başımdan cıktı..kucakladım bende ağladım..sonra sustu ve alnı şişti..eymente koştum hemen ve dr götürdük
bıngıldaktan bakıldı..bi sıkıntı yoktu şükür çok şükür ama ben mahvoldum
sakın sakın koymayın
ciğerim yandı
İhlas aura cleanmaxmarkası ne ola ki
Bendeki weewell bende cizirti yok.Kızlar kızlar hepini sağolun..
Ama acil bişi danışmam lazım..wewell 200 m telsiz aldık 89 tl n 11 den...
Anne telsiz cızırtılıo seste uyuyamam..bu durum düzelir mi? Nasıl?yoksa iade edicem ak
Benimki de uyudu şimdi kundaklayıp yatırdım gari napim. Kundaksız olmuyo. Ama merak ediyorum ne zamana kadar kundaklamaya devam edicez bunları kundaksız ne zaman uyuyabilecekler ?Ben de hala ellerini çözmeye cesaret edemiym. Sabah uykularnda bile bagliym
Benimki de uyudu şimdi kundaklayıp yatırdım gari napim. Kundaksız olmuyo. Ama merak ediyorum ne zamana kadar kundaklamaya devam edicez bunları kundaksız ne zaman uyuyabilecekler ?
Benimki hiçbizaman istemiyodu zaten kırkı çıktı gözü açıldı ben kundaklıyorum o açıyodu hiç durmuyo mutlaka açıyodu kundağını ama yine de işe yarıyo demek ki baksana kundaksız saat başı uyanıyo.Ben de gece uykusuna kundakliyorum normalde,gunduzleri asla istemiyor. 3-4gecedir de istemiyor valla,saat 3-4ten sonra yapamiyorum.. Yanima aliyorum eller acik.. Koca karyola var,yuzde 30u babasinin,yuzde 20si benim,geri kalan onun.. Bunlar kendi yataklarinda nasi yatacak aklim sasiyor..
Kız pembik çok geçmiş olsun yaa korkunç bi durum. Allah bi daha yaşatmasın. Kimseye yaşatmasın..oğlumu 2 dakika cekyata koydum..yeri hemen silip yerdeki battaniye ve çarşafıı değiştircektim...bir cığlık..yere düştü..aklım başımdan cıktı..kucakladım bende ağladım..sonra sustu ve alnı şişti..eymente koştum hemen ve dr götürdük
bıngıldaktan bakıldı..bi sıkıntı yoktu şükür çok şükür ama ben mahvoldum
sakın sakın koymayın
ciğerim yandı
Yok kuzum be..odalar arası var baya...Cizirti olmaması lazım bizde yok öyle bisey yakın değil dimi bebegin telsizine
Ya hala üzerimdeYaaa sana da mi oldu cok koru bi durum var ya kalbin duracakmis gibi oluyro.. Aman sukur bir seyi yok,is guc batsin aman onlardan kymetli mi.. Bi de bi anlik ya pat bi bakiyosun donmusler gecmis olsn pembisim.. Gozun ustunde olsn Allah korusun hepsini
Sör hangi fitilkızlar benımkı feci kabız olmuş. 5 saattır onunla ugrastık
baya agladı. aslında 3-4 gündür kakası baya serttı, ama her gün yapıyor diye pek önemsememiştim. her gün yapan nasıl kabzı oluyor onu da anlamadım ya neyse..
bugun cıktı acısı. yavrum benım yaa çok acı cektı. fitil aldım ama ben atamadım babası attı. ilk ve zorlu deneyımdı
ilkini soktuk oldugu gibi gerı cıktı. sonra yarım yaptık
denemeden nasıl tecrübe kazanacaktık kı.
neyse sonunda yaptı rahatladı. kayısı, armut haşlayıp püre yaptım ve zeytınyagı attım ıcıne.
inş her gün yapıcam.
çocuk felcı aşımızı olduk ( damla ) benımkı orayı tanıyor, yatırır yatırmaz aglamaya başladı.
Eymentaya yazdım ay acele aceleher sey bi anlık bişi. geçmiş olsun canım.
eymente derken?
Benim kızım da bi kez olmuştu..doktor sabah akşam bi çay kaşığı zyagı ver dedi..her gün bi çay kaşığı veriyorum ben..kızlar benımkı feci kabız olmuş. 5 saattır onunla ugrastık
baya agladı. aslında 3-4 gündür kakası baya serttı, ama her gün yapıyor diye pek önemsememiştim. her gün yapan nasıl kabzı oluyor onu da anlamadım ya neyse..
bugun cıktı acısı. yavrum benım yaa çok acı cektı. fitil aldım ama ben atamadım babası attı. ilk ve zorlu deneyımdı
ilkini soktuk oldugu gibi gerı cıktı. sonra yarım yaptık
denemeden nasıl tecrübe kazanacaktık kı.
neyse sonunda yaptı rahatladı. kayısı, armut haşlayıp püre yaptım ve zeytınyagı attım ıcıne.
inş her gün yapıcam.
çocuk felcı aşımızı olduk ( damla ) benımkı orayı tanıyor, yatırır yatırmaz aglamaya başladı.
ek gıdaya başladığı için daha da sertleşmeden sen şimdiden armut, kayısı haşla püre yap ver.Sör hangi fitil
Nolyyo ya bebelerimize..geçmiş olsun kuzuma
Bizim3. Gün hala kaka yok..z.yağı verdim azcık içti sevdi..bende adama diyim alsın gelsin..yarında yapmazsa akşamına
800 metrelik mi tam kodu ne acaba bide ona bakimBendeki weewell bende cizirti yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?