2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ben burnunu sokanlar için söyledım aslında :=) bu arada yazmak ıstersen çekinme
cevap veren bırılerı muhakkak cıkıyor

Yabancı hissi çok kötü :) kızlar grubuna sonradan katılan kişi olur ya,uzaktan bakar hep onun gibi işte :)) bende hamileliğimin başından beri okuyorum burayı çok yakından tanıyorum aslında seni sörü pembeyi atomu ve diğerlerini :)) ama hainlikte yapmam yani.. Yapanında ciddi sorunları var heralde.. İşten,güçten,kızdan hiçbişeye vakit kalmıyor milletin işi yok kib peşinde allah akıl versin ne diyeyim..

bende memnun degılım doktordan.
çoğu ezbercı ve gerçekçi değil
5 dk icin 90 lira para veriyorum sonra pisman oluyorum sonra bida gitmicem diyorum sonra yine icim rahat etmiyo gidiyorum simdide ek gida vs baya bisi soler cikarim diyodum yookk baslatma dedi baslat demesi icin bi 90 lira daha vermem lazim sanirim

önüne bişiler koyup deneyeyım
ama sanmıyorum yıyecegını

5 dk icin 90 lira para veriyorum sonra pisman oluyorum sonra bida gitmicem diyorum sonra yine icim rahat etmiyo gidiyorum simdide ek gida vs baya bisi soler cikarim diyodum yookk baslatma dedi baslat demesi icin bi 90 lira daha vermem lazim sanirim
bu cocuk hep sütle beslenmeyecek ve barsakları alışması gerek
ek gıda başlangıcı çok zaman alıyor aklında bulunsun canım. her seyı teker teker 3 gün vereceksın düşün işte..
bebegın ek gıda zamanı gelmiş
geç başlatanların çoğunlugun ortak derdı aynı; yemiyor!

bayramdan 1 hafta önce annemlere gıtmıstım, gelırken yegenımı de getırdım
nerden baksan 1 ay boyunca cok olmasa da rahat sayılırdım. yegenım bugun döndü evine ve ben kendımle baş başa kaldım
tekrar edıyorum; yanında yardım eden bırılerı olanlar gercekten sanslı

O cumlenin bir muhatabi vardi muhtemelen okuyunca anlamistir. Hepimiz bu fisratsizlik icinde yasarken, bu kisinin ozelikle kib yapmak icin sinsice burda dolasmasi bizim sinirimizi bozuyor.
Kendi dilimin altinda bariz belli. Google da gorsellere baktim, sonra cocugun dilinin altina baktim, bisey yok gibi geldi. Birde doktora kontrol ettiririm bakalim, tarttirmak icin goturmek istiyodum zaten..

Benim hayatimin anlami da bizim yatakta uyuyor :)ilk uykusu genelde yataginda ama uyaninca bize misafir gelio yatili :))
Sorma bizim misafir yatağın sahiplerinden birini çoktan kovdu yataktan öğrenci evi gibi herkesin bi odasi var evde artık
o yüzden bu durumu fazla uzatmak istemiyorum. Adam işe giderken giyinmeye geliyor odaya ses yapma diyorum kiyafetlerimi de ayırın oldu olacak diyor

Son dedigini bizimki dun yapti cok komikti! Benimki de ayrilmaz su an sahsen,gerekli de gormuyorum hemen yaa en az 1yasina gelmeli farkina varmali ama o bile belki erken benim icin.. Bi de yataginda rahat yatio mu seninbebe?
Oda ayirmayi dr dedi. Hafizaya kaydediyorlar dedi. Bu ay ayrilmasi gerekiyor. Soylemedi ama hem odasina alisacak belki sonra zor olur. Birde uygunsuz seyleri kaydetmesin diyedir herhalde. Tam soylemiyorum. Aklima o geldi. Ben hep dikkat ettim zaten. Ayirmayi dusunmuyorum .

Biz.. Doktor persantil değeri %95 dedi. Ve gayet normal dedi canm
o dediğin ne demekmiş ki.
bize yüzdeli konuşmadı. elindeki çizelgeye göre söylüyor. bizede verdi. o çizelgeye göre tam sınırdaymış.
ultrason istedi, bakıldı. normal, bişey çıkmadı. hareketleri falanda normal, sorun yok. ama hala büyük diyor, bir nöroloji de görsün dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…