- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #95.461
ben burnunu sokanlar için söyledım aslında :=) bu arada yazmak ıstersen çekinmeBende muhabbet edemiyorum ama mutlaka okuyorum yazılanları. Benimki yoğunluktan.. Cevap yazacak fırsatım pek olmuyor. Birde burda herkes birbiriyle samimi sanki bişey yazsam yabancıymışım gibi hissediyorum :)
Burayı okurken amacım hazır bilgiye konmak değil ama,bu cümle biraz ağır geldi bana :) benimle aynı dönemde anne olanlar napıyor ? Aynı sorunları onlarda yaşıyor mu ? Gibi konularda merak sadece benimki ..
Ortada dolaşan bi sorunlu var,takıntı haline getirdi burayı muhtemelen..
Yabancı hissi çok kötü :) kızlar grubuna sonradan katılan kişi olur ya,uzaktan bakar hep onun gibi işte :)) bende hamileliğimin başından beri okuyorum burayı çok yakından tanıyorum aslında seni sörü pembeyi atomu ve diğerlerini :)) ama hainlikte yapmam yani.. Yapanında ciddi sorunları var heralde.. İşten,güçten,kızdan hiçbişeye vakit kalmıyor milletin işi yok kib peşinde allah akıl versin ne diyeyim..Sozun adresi o kisiydi cnm,ben de senin gbiydim basta. Hamileligimin ilk iki ayinda sanirm sadece okudum,kaydolmak aklima gelmedi:) sonra kaydildum ve dedign gbi kendimi ilk bas yabanciymis gibi hissettm:) bazi insanlarda boyle oluyor ikimiz ayniyiz demek..sonradan yaza yaza ztn bu kez de cok yakin arkadasmssin gbi oluyor,bi gun yazmasan aa niye yazmadi oluyor,merak ediyoruz birbirmizi.. Bu muhabbetler hep vardi ama nolduysa son donemlerde her sey batar oldu. Ustelik bi de elestirmemize de musade edilmiyor..ederim arkdsm,ben de kullaniyorum burayi,oyle pusu kurup uzaktan markaja almiyorum.. Hakkimdir..
Sen alinma yani o soze sozun ozu bu :))
bende yaptım , tülbentte kaldı baya6 saat kadar disarda mayalandi, sonra dolaba koydum 12 saat dolapta bekledi, cikardim tulbentte suzdum.
E niye bu adam bisey olmaz dedi bana ((Evet yapıyor canım kendimden biliyorum
5 dk icin 90 lira para veriyorum sonra pisman oluyorum sonra bida gitmicem diyorum sonra yine icim rahat etmiyo gidiyorum simdide ek gida vs baya bisi soler cikarim diyodum yookk baslatma dedi baslat demesi icin bi 90 lira daha vermem lazim sanirimbende memnun degılım doktordan.
çoğu ezbercı ve gerçekçi değil
önüne bişiler koyup deneyeyımKızlar bebeği yıkamaktan bahsetmişsiniz fakat alıntı yapamadım şuanda kulağına ağzına burnuna su kaçmasın diye ben bebeği yüz üstü kuçağıma yatırıyorum eskiden bu kadar hareketli değildi başını çok oynatmıyordu ama şimdi bizimkide bir anda kafasını çeviriyor ben ona su ördeği aldın kucağıma yatıyorum su ördeğini tam onun görebileceği yere koyuyorum o ona bakarken ben başını yıkamış oluyorum bu şekilde bir çözüm buldum çünkü bu dönemde enfeksiyon kapma olayları çok oluyor
bu cocuk hep sütle beslenmeyecek ve barsakları alışması gerek5 dk icin 90 lira para veriyorum sonra pisman oluyorum sonra bida gitmicem diyorum sonra yine icim rahat etmiyo gidiyorum simdide ek gida vs baya bisi soler cikarim diyodum yookk baslatma dedi baslat demesi icin bi 90 lira daha vermem lazim sanirim
Karamsar olma hemen canım. Ben r harfinde zorlanıyorum kızım sonradan daha düzgün konuştu. Yaa ben şimdi kafanı karıştırdım senin, kendimi suçlu hissettim.E niye bu adam bisey olmaz dedi bana ((
Valla gecen kvdede diyo yuruyuncr iyice zayflarsn pesinden koscam diye diyo iğne iplige doncezSeninkinin eli durmii masallah :) ayaklasinsin seni pesinde kosturur :))
O cumlenin bir muhatabi vardi muhtemelen okuyunca anlamistir. Hepimiz bu fisratsizlik icinde yasarken, bu kisinin ozelikle kib yapmak icin sinsice burda dolasmasi bizim sinirimizi bozuyor.Bende muhabbet edemiyorum ama mutlaka okuyorum yazılanları. Benimki yoğunluktan.. Cevap yazacak fırsatım pek olmuyor. Birde burda herkes birbiriyle samimi sanki bişey yazsam yabancıymışım gibi hissediyorum :)
Burayı okurken amacım hazır bilgiye konmak değil ama,bu cümle biraz ağır geldi bana :) benimle aynı dönemde anne olanlar napıyor ? Aynı sorunları onlarda yaşıyor mu ? Gibi konularda merak sadece benimki ..
Ortada dolaşan bi sorunlu var,takıntı haline getirdi burayı muhtemelen..
Kendi dilimin altinda bariz belli. Google da gorsellere baktim, sonra cocugun dilinin altina baktim, bisey yok gibi geldi. Birde doktora kontrol ettiririm bakalim, tarttirmak icin goturmek istiyodum zaten..Dil bağı dilin aktif kullanımını biraz engelleyen, dilin altında dili tutan bir zar gibi bir şey. Dil ileri fazla çıkamıyor, meme ucunu da tam kavrayamıyor bebek. Dolayısıyla isteksiz oluyor. Doktorlar onu operasyonla kesiyorlar. Bende ve iki çocuğumda da var bu ve bebeğim emme konusunda zorlandığı için o geldi aklıma
Sorma bizim misafir yatağın sahiplerinden birini çoktan kovdu yataktanBenim hayatimin anlami da bizim yatakta uyuyor :)ilk uykusu genelde yataginda ama uyaninca bize misafir gelio yatili :))
Paket labneler kadar kivamli degildi benimki, bi tik civik oldu hazir labneden. Tulbentte 1-1,5 saat kalmisti, bi yerde okumustum doktor suzme peynirde verebilirsiniz demisbende yaptım , tülbentte kaldı baya
kıvamı guzeldı
Oda ayirmayi dr dedi. Hafizaya kaydediyorlar dedi. Bu ay ayrilmasi gerekiyor. Soylemedi ama hem odasina alisacak belki sonra zor olur. Birde uygunsuz seyleri kaydetmesin diyedir herhalde. Tam soylemiyorum. Aklima o geldi. Ben hep dikkat ettim zaten. Ayirmayi dusunmuyorum .Son dedigini bizimki dun yapti cok komikti! Benimki de ayrilmaz su an sahsen,gerekli de gormuyorum hemen yaa en az 1yasina gelmeli farkina varmali ama o bile belki erken benim icin.. Bi de yataginda rahat yatio mu seninbebe?
Cok hareketliyse durmaz kafada dogru benimkide tutmaz kafasinda onu ceker atar hemen :)benımkı onu kafasında tutmaz canım
o dediğin ne demekmiş ki.Biz.. Doktor persantil değeri %95 dedi. Ve gayet normal dedi canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?