2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bugun disteki son randevumuzu da bitirdik. Yani agriyan disim kalmadi sukur :) iki uc aya bi kontrol var o kadar.. Ne cekmisim bee valla uc aydir rahatim,rahatlik gbisi yokmus :/ teldi,hamilelikti,bebekti derken.. Cektim de cektim..
geçmişler ola. diş ağrısı kötüdür.
Rabbim yaaştmasın bir daha. :)

Benim yaptiklarimi yemiyor diye hipp'in kavanoz mamalarindan aldim 2-3 tane, birde sutas babymix yogurt aldim. Yedi essolessek
oyyy...
hazırcı desene. bizim doktor üstüne basa basa hazır yoğurt verme demişti. evde yaptım da ne oldu alerji oldu bizimkide.

bizimkide eskiden öyleydi şimdi böyle.
tıpkı biz yani.
bizim diş çıktı ama.
ben acaba tam doymuyor mu diye düşünüyorum. emip uyuyor çünkü.

Bendw oyle düşünüyodm ama sutumu sagdm gecen emdkten sonra baya baya var doymamasi imkansz yani

Dün gece benimki de beni çıldırttı. Her saat başı uyandığı gibi 5 ten sonra uyumadı. Ağlamadı da debelenip durdu

yani daha mı çabuk acıkıyorlar ki..
Blmyrm ki ama benmki gece emmedi 2 gun uyaniyo memeyi veriyorm almamak icin cirpiniyo evde biraz gezdrdm oyle emzrdm zar zor alincada sadece agzina almasi yetiyo 1 dk sonra geri yatiriyorm ama uyanmasi cok iste
Dün gece benimki de beni çıldırttı. Her saat başı uyandığı gibi 5 ten sonra uyumadı. Ağlamadı da debelenip durdu
Hareketlendiler ondan mi uyumuyolar ki surekli kipir kipirlar

Benimki hic 5,6 saat uyumadı. Yemeye uyaniyor. Belki sutun yetmiyor. Bence gece mama yap karni tok olsun. Yine ayniysa acliktan degil. Biberon mamasi anne sutunden daha tok tutar. Ona ragmen uyaniyor 3 saatte bir yemege.

Benimki hic 5,6 saat uyumadı. Yemeye uyaniyor. Belki sutun yetmiyor. Bence gece mama yap karni tok olsun. Yine ayniysa acliktan degil. Biberon mamasi anne sutunden daha tok tutar. Ona ragmen uyaniyor 3 saatte bir yemege.
Yok canim acliktan degil sutum mu yetmiyo diye dusundm sagdim emdkten sonra dahada geldi baya dun sag gogsum sismistj hatta gun boyu onu emzrdm olmasa doymaz gunduzde aglar durmaz

Bilmiyorum canım ya. Benim bebeğimin huyu çok güzeldi, nazar değmesin diye kimseye de anlatmamıştım. Ama son bir haftadır bık geldi artık. Saçımı başımı yoldum gece gece. Birde bacağıyla kolunu üstüme atmaya başladı kıpırdayamıyorum da

Aynen canim bende kmseye anlatmyodm nasl iyi mi. Dedklerinde eh iste cok simarik da degl usluda idare ediyoruz diyodm ama bi aydir bi duzene girmedi gece uykumuz

Yok canm bu aralar cok az emiyo geceleri keske emmek için uyansa icim sizlamaz ama oyle uyaniyo yaa emmiyoda emse bile memeyi agzina verdgm an uykuya geri daliyo emme yine yok yani sadece agzina degcek emzikte almiyo artik
diş sıkıntısı o zaman onunki.
geçsin gitsin çabucak İnşaallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…