- 30 Ocak 2015
- 19.922
- 29.077
- 798
- 29
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #96.021
Insallah yaa kac gundr bende uykusuzum cok yorgunum evin işi de bitmiyo ki yap yapdun gece aynisi bizde de oldu. Her saat başı uyandi nerdeyse sabah 6bucuktan sonra da tamamen uyandı. Nerdeyse hic uyanmadan uyurdu ya. Dis çıkınca bitecek umuduyla bekliyorum
Ben alsmstm 5 6 saat uyuyodu en kisa 4 saat simdi oda yoo kvdegl ramazanda burda kalmslardi 3 4 gun hic uyanmiyo bak ne guzel uyuyo dedi o gunden beri cock hix uzun uyumadiBizim firfir da 1.5saate bir uyaniyorduCiksin da gecsin insallah. Bizm en uzun uyku 3saat zaten
geçmişler ola. diş ağrısı kötüdür.Bugun disteki son randevumuzu da bitirdik. Yani agriyan disim kalmadi sukur :) iki uc aya bi kontrol var o kadar.. Ne cekmisim bee valla uc aydir rahatim,rahatlik gbisi yokmus :/ teldi,hamilelikti,bebekti derken.. Cektim de cektim..
oyyy...Benim yaptiklarimi yemiyor diye hipp'in kavanoz mamalarindan aldim 2-3 tane, birde sutas babymix yogurt aldim. Yedi essolessek
bizimkide eskiden öyleydi şimdi böyle.Yatak odamiz serin orda emzryrm hep zaten burda yatiyo anlamiyorm ki surekli uyanmasinin nedenini acaba onceden biz yatarken uyurdu 12de sabah 5 de yada 6 kalkardi simsi uyku saatini one cektm 9 bucuk yada 10da uyums oluyo ama cabk uyaniyo mesela dun 9 bucukta yatrdm 10 bucukta uyandi emzrdm bi daha yatrdim 1de kalkti yani hic 5 6 saat uyumuyo artk dis de çıkaramadı bi
Bendw oyle düşünüyodm ama sutumu sagdm gecen emdkten sonra baya baya var doymamasi imkansz yanigeçmişler ola. diş ağrısı kötüdür.
Rabbim yaaştmasın bir daha. :)
oyyy...
hazırcı desene. bizim doktor üstüne basa basa hazır yoğurt verme demişti. evde yaptım da ne oldu alerji oldu bizimkide.
bizimkide eskiden öyleydi şimdi böyle.
tıpkı biz yani.
bizim diş çıktı ama.
ben acaba tam doymuyor mu diye düşünüyorum. emip uyuyor çünkü.
yani daha mı çabuk acıkıyorlar ki..Bendw oyle düşünüyodm ama sutumu sagdm gecen emdkten sonra baya baya var doymamasi imkansz yani
Dün gece benimki de beni çıldırttı. Her saat başı uyandığı gibi 5 ten sonra uyumadı. Ağlamadı da debelenip durduYatak odamiz serin orda emzryrm hep zaten burda yatiyo anlamiyorm ki surekli uyanmasinin nedenini acaba onceden biz yatarken uyurdu 12de sabah 5 de yada 6 kalkardi simsi uyku saatini one cektm 9 bucuk yada 10da uyums oluyo ama cabk uyaniyo mesela dun 9 bucukta yatrdm 10 bucukta uyandi emzrdm bi daha yatrdim 1de kalkti yani hic 5 6 saat uyumuyo artk dis de çıkaramadı bi
Blmyrm ki ama benmki gece emmedi 2 gun uyaniyo memeyi veriyorm almamak icin cirpiniyo evde biraz gezdrdm oyle emzrdm zar zor alincada sadece agzina almasi yetiyo 1 dk sonra geri yatiriyorm ama uyanmasi cok isteyani daha mı çabuk acıkıyorlar ki..
Hareketlendiler ondan mi uyumuyolar ki surekli kipir kipirlarDün gece benimki de beni çıldırttı. Her saat başı uyandığı gibi 5 ten sonra uyumadı. Ağlamadı da debelenip durdu
Benimki hic 5,6 saat uyumadı. Yemeye uyaniyor. Belki sutun yetmiyor. Bence gece mama yap karni tok olsun. Yine ayniysa acliktan degil. Biberon mamasi anne sutunden daha tok tutar. Ona ragmen uyaniyor 3 saatte bir yemege.Yatak odamiz serin orda emzryrm hep zaten burda yatiyo anlamiyorm ki surekli uyanmasinin nedenini acaba onceden biz yatarken uyurdu 12de sabah 5 de yada 6 kalkardi simsi uyku saatini one cektm 9 bucuk yada 10da uyums oluyo ama cabk uyaniyo mesela dun 9 bucukta yatrdm 10 bucukta uyandi emzrdm bi daha yatrdim 1de kalkti yani hic 5 6 saat uyumuyo artk dis de çıkaramadı bi
Benimki hic 5,6 saat uyumadı. Yemeye uyaniyor. Belki sutun yetmiyor. Bence gece mama yap karni tok olsun. Yine ayniysa acliktan degil. Biberon mamasi anne sutunden daha tok tutar. Ona ragmen uyaniyor 3 saatte bir yemege.
Yok canim acliktan degil sutum mu yetmiyo diye dusundm sagdim emdkten sonra dahada geldi baya dun sag gogsum sismistj hatta gun boyu onu emzrdm olmasa doymaz gunduzde aglar durmazBenimki hic 5,6 saat uyumadı. Yemeye uyaniyor. Belki sutun yetmiyor. Bence gece mama yap karni tok olsun. Yine ayniysa acliktan degil. Biberon mamasi anne sutunden daha tok tutar. Ona ragmen uyaniyor 3 saatte bir yemege.
anladım.Blmyrm ki ama benmki gece emmedi 2 gun uyaniyo memeyi veriyorm almamak icin cirpiniyo evde biraz gezdrdm oyle emzrdm zar zor alincada sadece agzina almasi yetiyo 1 dk sonra geri yatiriyorm ama uyanmasi cok iste
Bilmiyorum canım ya. Benim bebeğimin huyu çok güzeldi, nazar değmesin diye kimseye de anlatmamıştım. Ama son bir haftadır bık geldi artık. Saçımı başımı yoldum gece gece. Birde bacağıyla kolunu üstüme atmaya başladı kıpırdayamıyorum daBlmyrm ki ama benmki gece emmedi 2 gun uyaniyo memeyi veriyorm almamak icin cirpiniyo evde biraz gezdrdm oyle emzrdm zar zor alincada sadece agzina almasi yetiyo 1 dk sonra geri yatiriyorm ama uyanmasi cok iste
Hareketlendiler ondan mi uyumuyolar ki surekli kipir kipirlar
Yok canm bu aralar cok az emiyo geceleri keske emmek için uyansa icim sizlamaz ama oyle uyaniyo yaa emmiyoda emse bile memeyi agzina verdgm an uykuya geri daliyo emme yine yok yani sadece agzina degcek emzikte almiyo artikanladım.
benimki emiyor ya baya. boşaltıyor memeyi.
Aynen canim bende kmseye anlatmyodm nasl iyi mi. Dedklerinde eh iste cok simarik da degl usluda idare ediyoruz diyodm ama bi aydir bi duzene girmedi gece uykumuzBilmiyorum canım ya. Benim bebeğimin huyu çok güzeldi, nazar değmesin diye kimseye de anlatmamıştım. Ama son bir haftadır bık geldi artık. Saçımı başımı yoldum gece gece. Birde bacağıyla kolunu üstüme atmaya başladı kıpırdayamıyorum da
diş sıkıntısı o zaman onunki.Yok canm bu aralar cok az emiyo geceleri keske emmek için uyansa icim sizlamaz ama oyle uyaniyo yaa emmiyoda emse bile memeyi agzina verdgm an uykuya geri daliyo emme yine yok yani sadece agzina degcek emzikte almiyo artik
Insallah yaa 1 aydir böyleyiz ne zaman cikcak bu dis anlamiyormdiş sıkıntısı o zaman onunki.
geçsin gitsin çabucak İnşaallah.
nette yazıyor kiminde pat diye çıkarmış kiminde aylarca sıkıntı olurmuş.Insallah yaa 1 aydir böyleyiz ne zaman cikcak bu dis anlamiyorm
Kuzum ya insallah cabuk cikarir ugrastrmaz yavrumunette yazıyor kiminde pat diye çıkarmış kiminde aylarca sıkıntı olurmuş.
diş ağrısı kabir azabına denk derler. daha çıkarken neler çektiriyor. yinede kıymet bilmiyoruz bakmıyoruz onlara.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?