- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #96.061
istediğim zaman uyandıgım günleri özledimSabah 10 a kadar yattığım günleri özledim
oyle az az geliyor icse gelirmi tekrar bilmiyorumki. Sagmakla olmuyorArkadaşım emzirmeyi bıraktı 1yil oldu. Hala banyoda gelir bazen diyor. Tamamen bitti mi ) :
Annem herseyi kafasina takar en ufak biseyi babam o kadae takmaz şöyle baktgn zaman annem babamdna buyuk durur ne geregi var kendimi yıpratmaya ben kafama takinca hersey duzelcek mi hayirMaşallah
Sorun kimde yok ki...
Önemli olan bizim tutumumuz zaten
Eğer olumlu bakabiliyorsan ne mutlu sana
Emzr canm gelir niye gelmesnOyl
oyle az az geliyor icse gelirmi tekrar bilmiyorumki. Sagmakla olmuyor
Benm kvde sozumu dinlerde anneme soz geciremedm bende smdi sinir etti beni kendi yediğimiz patatesten ezdi verdi verme diyorum veriyo bide kvdenin yaninda yapiyo kpde ayran icirdi bide uzum verdi annem sagolsun aksama dogruda kasik mamasi yedirdi cocugu midesi allak pullak oldu kendi annem yapiyosam kvdeye ne diyim ki su saatten sonrakayınvalidem çocuğu alıp yan komşuya gitti. neymiş az gezsinmiş. ona kalsa balkona bile çıkarmıyorum ben çocuğu. o olmasa çocuk sokağa hasret kalacak sanki..
sinirlerim bozuldu...
Desene ben çöktüm.....Annem herseyi kafasina takar en ufak biseyi babam o kadae takmaz şöyle baktgn zaman annem babamdna buyuk durur ne geregi var kendimi yıpratmaya ben kafama takinca hersey duzelcek mi hayir
ay birde eşim onlar burda değil ki demez mi.. e dedim annen oraya gidiyorum dedi. kaçırdı mı yoksa çocuğu diye dalgaya alıyor..Benm kvde sozumu dinlerde anneme soz geciremedm bende smdi sinir etti beni kendi yediğimiz patatesten ezdi verdi verme diyorum veriyo bide kvdenin yaninda yapiyo kpde ayran icirdi bide uzum verdi annem sagolsun aksama dogruda kasik mamasi yedirdi cocugu midesi allak pullak oldu kendi annem yapiyosam kvdeye ne diyim ki su saatten sonra
Evet canım cici Bebe hemen sulaniyor hipp inkisi erimiyor ugrastiriyorAurora sen hipp biskuvi de ezmistin yanlış hatırlamıyorsam. Cici bebe daha kolay olduğu için mi ona geçtin?
Haftasonları 1 e kadar uyudugum günleri özledim desemSabah 10 a kadar yattığım günleri özledim
Ühüüüüü artık hayal derim. Daha bunun kreşi okulu varHaftasonları 1 e kadar uyudugum günleri özledim desem
Cokme canim bu kadar dusunme herseyi bosverDesene ben çöktüm.....
O huy benm kendi annemde var iste cocugun bi videosunu bi fotosunu atiyim yeter ki hemen birilerine atar gosterir bisey soylerm komsu arar soyle ollms boyle yap ne ara soyledn hic durmaz cok sever kendi annen olunca bsyde diyemiyosnay birde eşim onlar burda değil ki demez mi.. e dedim annen oraya gidiyorum dedi. kaçırdı mı yoksa çocuğu diye dalgaya alıyor..
bir saat sonra geldi. meğer kadın burdaymış eşi yokmuş.
tamam gitsin de öyle şeyler demesi hoş değil.
birde bu huyu yeni çıktı. komşulara gösterme merakı. sanki yeni aldığı oyuncak bebeğiyle hava basacak.
Kemeri falan var mi ici dar gibi. Bende salincakli birsey istiyorum. Otomatik besigini kaldirdim kucuk oluyor. Kemeri yoksa kalkar icinde bence kemerli olunca dobemezji rahataranızda bu ya da buna benzer hamak kullanan var mı acaba
memnun musunuz
ayakta sallamaktan bıktım
hepsi birbirinden değişik anacığım. benim annemde bir melek değil.O huy benm kendi annemde var iste cocugun bi videosunu bi fotosunu atiyim yeter ki hemen birilerine atar gosterir bisey soylerm komsu arar soyle ollms boyle yap ne ara soyledn hic durmaz cok sever kendi annen olunca bsyde diyemiyosn
hepsi birbirinden değişik anacığım. benim annemde bir melek değil.
nerde o, senin annen bir melekti yavrum, diyen amca.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?