2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Netim yavaş kızlar beğene basınca takıliyor. Hattimi baska hatta tasiycam. Bitti cnm ya en son sagdigimda 5 cc bile yoktu. Beze olmasin diye sagiyordum artik. Atak doneminde uykuda bile anliyordu almadi. Simdi biberon icecegi zaman basini gogsume yasliyir meme gibi iciyor

kayınvalidem çocuğu alıp yan komşuya gitti. neymiş az gezsinmiş. ona kalsa balkona bile çıkarmıyorum ben çocuğu. o olmasa çocuk sokağa hasret kalacak sanki..
sinirlerim bozuldu...
Benm kvde sozumu dinlerde anneme soz geciremedm bende smdi sinir etti beni kendi yediğimiz patatesten ezdi verdi verme diyorum veriyo bide kvdenin yaninda yapiyo kpde ayran icirdi bide uzum verdi annem sagolsun aksama dogruda kasik mamasi yedirdi cocugu midesi allak pullak oldu kendi annem yapiyosam kvdeye ne diyim ki su saatten sonra

ay birde eşim onlar burda değil ki demez mi.. e dedim annen oraya gidiyorum dedi. kaçırdı mı yoksa çocuğu diye dalgaya alıyor..
bir saat sonra geldi. meğer kadın burdaymış eşi yokmuş.
tamam gitsin de öyle şeyler demesi hoş değil.
birde bu huyu yeni çıktı. komşulara gösterme merakı. sanki yeni aldığı oyuncak bebeğiyle hava basacak.

Bu gece uyusa yavrum. Yarın kontrol ve aşımız var çok mutsuzum. Kuzum hastalanacak. Şu bir yaşında kkk aşısını yaptırmamayı düşünüyorum. Doktora söylicem gerekirse cesetti çiğnemeydi olaylarına gireceğim

Desene ben çöktüm.....
Cokme canim bu kadar dusunme herseyi bosver
O huy benm kendi annemde var iste cocugun bi videosunu bi fotosunu atiyim yeter ki hemen birilerine atar gosterir bisey soylerm komsu arar soyle ollms boyle yap ne ara soyledn hic durmaz cok sever kendi annen olunca bsyde diyemiyosn

aranızda bu ya da buna benzer hamak kullanan var mı acaba
memnun musunuz
ayakta sallamaktan bıktım
Kemeri falan var mi ici dar gibi. Bende salincakli birsey istiyorum. Otomatik besigini kaldirdim kucuk oluyor. Kemeri yoksa kalkar icinde bence kemerli olunca dobemezji rahat

O huy benm kendi annemde var iste cocugun bi videosunu bi fotosunu atiyim yeter ki hemen birilerine atar gosterir bisey soylerm komsu arar soyle ollms boyle yap ne ara soyledn hic durmaz cok sever kendi annen olunca bsyde diyemiyosn
hepsi birbirinden değişik anacığım. benim annemde bir melek değil.
nerde o, senin annen bir melekti yavrum, diyen amca.

H hiuf bugun actik,kurduk canim sandalyeyi. Cok sevdi. Otururken bi guluyor,etrafina vuruyor elini falan. Insallah yemek yerken de boyle olur. Benimki uc hafta oncesine kadar hic dik oturamiyordu-destekle bile. Su an masallah dik duruyor kendi kendine biraktigimda.tabi bi dk bile surmuyo kendini birakiyo ama 5ay3haftalik. Sandalyede ic koruyucu sayesinde cok dik duruyor,gayet ise yariyor yani.

Ben ikeadan onluk vs de aldim,uc cesit vardi hepsinden aldimac gozluluk yaptm belki ama surekli yikiyamam eminim kendimden..

Ve de senin dedigini de ben dikkate alayim,mobilya koruyucuya ihtiyacimiz var elbet. Biz bi de eve 3tane merdiven korkulugu alacaz,ev dublex ve alt kattan da giris var.. 3tehlike bolgesini kapatmamiz lazim iyce emeklediginde.

Alpis emekleme belirtisi olarak sadece beni ittirip geri geri gidiyor,yzustu durabiliyor sinav ceker gibi ama zorsundugunda aniden popoyu deviriveriyor. Sanirm hic acelesi yok emeklemek icin.. Dotu yemiyo

Senle konustugmz cok konu olunca doldu msj

hepsi birbirinden değişik anacığım. benim annemde bir melek değil.
nerde o, senin annen bir melekti yavrum, diyen amca.

Benim anamin agzi var dili yok.. Etliye sutluye karismaz ama kv mi bilemiyorum.. Gdince benim action baslar,kafami dinledigim iki ayim.. Sonra sizin gbi ben de milleti uyarrim sunu yapmayin sunu vermeyin diye.. Hem cok haklisiniz,kendi annemiz digerlerinin yaninda oyle yapinca adamlar yuz buluyor ne diyebilirsin :/ zaten biraz kotu niyetli ise bir taraf,hp acik arama derdinde.. En iyisi bizi bize biraksinlar ilknurrr22 dimi amaa ardanin annesi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…