2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

aynı dun geceki durumum ya dudagimi yemisim sinirden

csyrc canım hayırlı olsun En doğru kararı verdin inşallah AlpişkOda çok sever güzel güzel yemeklerini yer ...
Biz de pazar günü gidecektik ama eşim Başka zaman gideriz dedi kaldı öyle
ben oradan oturma minderi ne mama önlüğü filan da almak istiyorum

Kitapların Hayırlı olsun canım csyrc ben de birkaç gündür giremiyorum Blw kitabı aldım ben de Minnoş uyudukça okumaya Çalışıyorum o yüzden pek fazla girmeye vaktim olmuyor arada baksam da hiç yazamıyorum.kitabın hala yarısına bile gelemedim Ne yazık ki
Sen de çok iyi yapmışsın kitap almakla. Benimki bugün bayağı bayağı sürünmeye başladı Yani emekleme denemez Ona Ama resmen kendini süründürerek bayağı ilerliyor Dolayısıyla artık epeyce yere koymak için direndiğim zamanlar sona eriyor mecburen yere bırakmak zorundayım Bu nedenle de evdeki çoğu eşyaya revize yapmak gerekir
Haaaa Bu arada ikeaya da çok güzel Mobilya koruyucularda var köşeleri sivri eşyalar için onlardan da almak şart artık ebebekte gördüm ama onları sevmedim

Aklimda olsun bende deniyeyim bi oyle, belki yer
Haha aman benmki kuculsun istemyrm buyuk meme
Kiz kim ister koca meme ama sanmiyorum bu saatten sonra fark etse bile bir beden fark eder ancak

bas bas paraları leylaya
senin minnok sadce patetes kızartması ve piriç pilavı makarna yiyenlerden olcak demekev yapımı yoğurt yedirince bizim oğlanın ağzı inek kokuyor ekşi ekşi
allah yazdiysa bozsun ya. Nefret ederim, benim ufak kardesim oyle mesela, corba bile icmez, 16 yasinda, hala her sofraya oturdugumuzda laf sokarim devamli

oyyy...
hazırcı desene. bizim doktor üstüne basa basa hazır yoğurt verme demişti. evde yaptım da ne oldu alerji oldu bizimkide.
insallah cok uzun surmez, bazi bebeklerin alerji durumlari cabuk duzeliyomus... Aksam o hazir yogurdu maya olarak kullandim bir de bundan yogurt yaptim, belki bunu yer diye... Bakalim yiyecekmi?

Ay etsin yaa onden onden gidiyolar hizlarina yetisemiyorm bel ince memeler direk goze carpiyo bayramda herkes farketti yani

csyrc çorba demiyeydin iyiydiii
Bu arada seninkinin oturma durumları nasıl
Ben sadece kucağımda tutarken oturtuyorum Çünkü diğer türlülerinde maalesef durmuyor destekli şekilde durmaktan keyif almıyor sıkılıyor hemen kendini yuvarlıyor desteksiz şekilde oturtmaya çalıştığımda da kesinlikle duramıyor yıkılıyor ya da öne doğru düşüyor o yüzden alıştırmak için kucağımda eline meşgul olacağı bir şey vererek tutmaya çalışıyorum ama şuan eminim mama sandalyesinde oturabilecek düzeyde değil o yüzden sabırsızlıkla oturabileceği zamanı bekliyorum
Bu arada ben şimdiye kadar hiç bir şey vermedim ne yazık ki Tadımlık olaylarına da oturamıyorken başlamak istemiyorum Ne yapsam onu da bilmiyorum Bir kitabı bitireyim diyorum önce

Ben çokça sinirlenip
Bolca tökezleyip
Sık sıkta bunalıma giriyorum....
Tek uğraş ama benim takıntıları yok sayamıyorum o yüzden resmen hayatı kendi kendime ekstra zehir etmekle de uğraşıyorum
Cok sukur bunalima girmedm hic ben biraz hayata pozitif bakarm oyle herseyi kafama takmam taksam cok sey var aslinda

Benim doktorum söyle demişti çeyrek yumurta sarısı ile başla kibrit kutusu kadar tuzsuz peynir 1 tatlı kaşığı pekmez 2 adet hipp organik bisküvi (ben eti cici Bebe koydum) bunu süt ya da mama ile sulandircan
Aurora sen hipp biskuvi de ezmistin yanlış hatırlamıyorsam. Cici bebe daha kolay olduğu için mi ona geçtin?

insallah cok uzun surmez, bazi bebeklerin alerji durumlari cabuk duzeliyomus... Aksam o hazir yogurdu maya olarak kullandim bir de bundan yogurt yaptim, belki bunu yer diye... Bakalim yiyecekmi?
İnşaallah çabuk düzelir. Şahsen yoğurt yiyen çocuk olsun istiyorum. Üstelik alerjisi devam ederse sütlü pek çok şeyden mahrum kalacak. birileri bilmeden verecek.. oyyy.. devam etmez İnşaallah Allahım...

kayınvalidem çocuğu alıp yan komşuya gitti. neymiş az gezsinmiş. ona kalsa balkona bile çıkarmıyorum ben çocuğu. o olmasa çocuk sokağa hasret kalacak sanki..
sinirlerim bozuldu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…