- 30 Ocak 2015
- 19.922
- 29.077
- 798
- 29
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #96.041
Seninki yine uyumsta uyanms ben daha uyutamadim gozlerm kapaniyo uyusa uyucam vallaAl işte gene uyandı çıldırıciiiiiiiiim
İnşaallah.Kuzum ya insallah cabuk cikarir ugrastrmaz yavrumu
aynı dun geceki durumum ya dudagimi yemisim sinirdenBilmiyorum canım ya. Benim bebeğimin huyu çok güzeldi, nazar değmesin diye kimseye de anlatmamıştım. Ama son bir haftadır bık geldi artık. Saçımı başımı yoldum gece gece. Birde bacağıyla kolunu üstüme atmaya başladı kıpırdayamıyorum da
Merhaba canim nasilsinMerhaba
güzel
uykusuz
fedakar
cefakar
yorgun
aç ve sinirli anneler...
Merhaba canım benim vallahi senden ve senin Minnoşdan hiçbir farkımız yok aynıyızMerhaba canim nasilsin
Tek ugrasimiz oldu napalim herseyi birakip bu minnoslarla ilgileniyoruzMerhaba canım benim vallahi senden ve senin Minnoşdan hiçbir farkımız yok aynıyız
Aklimda olsun bende deniyeyim bi oyle, belki yerBen tatildeyim. Disarda gezerken bir iki tane denedim oğunu atlamıyim diye. Yemedi. Ağiz burusturdu. Sonra benim yaptiğim meyve puresini de istemedi. İcine cici bebe atarak veriyorum simdi sebze puresinede. Sanirim sut tadi istiyorlar.
Kiz kim ister koca memeHahaaman benmki kuculsun istemyrm buyuk meme
allah yazdiysa bozsun ya. Nefret ederim, benim ufak kardesim oyle mesela, corba bile icmez, 16 yasinda, hala her sofraya oturdugumuzda laf sokarim devamli
bas bas paraları leylaya
senin minnok sadce patetes kızartması ve piriç pilavı makarna yiyenlerden olcak demekev yapımı yoğurt yedirince bizim oğlanın ağzı inek kokuyor ekşi ekşi
insallah cok uzun surmez, bazi bebeklerin alerji durumlari cabuk duzeliyomus... Aksam o hazir yogurdu maya olarak kullandim bir de bundan yogurt yaptim, belki bunu yer diye... Bakalim yiyecekmi?oyyy...
hazırcı desene. bizim doktor üstüne basa basa hazır yoğurt verme demişti. evde yaptım da ne oldu alerji oldu bizimkide.
Ay etsin yaa onden onden gidiyolar hizlarina yetisemiyorm bel ince memeler direk goze carpiyo bayramda herkes farketti yaniAklimda olsun bende deniyeyim bi oyle, belki yer
Kiz kim ister koca memeama sanmiyorum bu saatten sonra fark etse bile bir beden fark eder ancak
allah yazdiysa bozsun ya. Nefret ederim, benim ufak kardesim oyle mesela, corba bile icmez, 16 yasinda, hala her sofraya oturdugumuzda laf sokarim devamli
insallah cok uzun surmez, bazi bebeklerin alerji durumlari cabuk duzeliyomus... Aksam o hazir yogurdu maya olarak kullandim bir de bundan yogurt yaptim, belki bunu yer diye... Bakalim yiyecekmi?
Ben çokça sinirlenipTek ugrasimiz oldu napalim herseyi birakip bu minnoslarla ilgileniyoruz
Cok sukur bunalima girmedm hic ben biraz hayata pozitif bakarm oyle herseyi kafama takmam taksam cok sey var aslindaBen çokça sinirlenip
Bolca tökezleyip
Sık sıkta bunalıma giriyorum....
Tek uğraş ama benim takıntıları yok sayamıyorumo yüzden resmen hayatı kendi kendime ekstra zehir etmekle de uğraşıyorum
Aurora sen hipp biskuvi de ezmistin yanlış hatırlamıyorsam. Cici bebe daha kolay olduğu için mi ona geçtin?Benim doktorum söyle demişti çeyrek yumurta sarısı ile başla kibrit kutusu kadar tuzsuz peynir 1 tatlı kaşığı pekmez 2 adet hipp organik bisküvi (ben eti cici Bebe koydum) bunu süt ya da mama ile sulandircan
Arkadaşım emzirmeyi bıraktı 1yil oldu. Hala banyoda gelir bazen diyor. Tamamen bitti mi ) :Sutun iyi Maşallah . Aç kalmaz merak etme. Ek gidaya gecince kendine gore rutin olusturursun. Emzirmeyi ihmal etme benim sütüm emmeye emmeye bitti.
Sabah 10 a kadar yattığım günleri özledimaynı dun geceki durumum ya dudagimi yemisim sinirden
MaşallahCok sukur bunalima girmedm hic ben biraz hayata pozitif bakarm oyle herseyi kafama takmam taksam cok sey var aslinda
Sabah 10 a kadar yattığım günleri özledim
İnşaallah çabuk düzelir. Şahsen yoğurt yiyen çocuk olsun istiyorum. Üstelik alerjisi devam ederse sütlü pek çok şeyden mahrum kalacak. birileri bilmeden verecek.. oyyy.. devam etmez İnşaallah Allahım...insallah cok uzun surmez, bazi bebeklerin alerji durumlari cabuk duzeliyomus... Aksam o hazir yogurdu maya olarak kullandim bir de bundan yogurt yaptim, belki bunu yer diye... Bakalim yiyecekmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?