2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Hastalanmaz insalalh canim. Kontrolunuzde aklina takilan her seyi sorarsin,bakalim bebismiz ne kadar buyumus ,kilo almis ogrneceksin:) guzel haberlerle gel:) asi icin de dusunup tasinip en dogru karsri verirsin eminim..

Haftasonları 1 e kadar uyudugum günleri özledim desem

Ben de bos bos oturdugum zamani ozledim dedim gecen gun esime... Hamilelikte surekli uzanirdim onu bile ozledim. Kendimi bildim bileli erken uyanirdm,hic ogle vakti uyanmadim sanirm bundan sonra da tecrube edinemicem bu durumu.

benimki gece ne biberon aliyor ne de meme. Tamamen kesti gece beslenmesini, bende odasini ayirdim. Uyaniyo devamli, disten gibi durmuyo, ac da degil neden oldugunu cozemedim belki alismaya calisiyodur.. Gunduz bazen meme vermeye calisiyorum, sut gelene kadar cekiyo, gelince birakiyo cadi. sagip veriyorum bende, artik gittigi yere kadar...

Sa
Sagmakla azaliyor sut, eger sutun azsa. İnsallah azalmaz. Gece beslenme olmamasi iyi bence. Zaten aslında kesmekeri lazim ek gidayada gectik. Cekiyorsa sutu gec getirtsen ya agliyor mu ki. Bi ara benimkide agliyordu açlık dısindada agliyirdu . Donemsel degisiyor ruh durumlari bence. Ta atak ya disi ya sancisi. Gecede ayakta salliyorum bazen

hepsi birbirinden değişik anacığım. benim annemde bir melek değil.
nerde o, senin annen bir melekti yavrum, diyen amca.
Annem iyidir hakkini yiyemem cok fedakardir ama cok seviyo abartarak sevmeyi oraya gideriz balkonda cocugu bi sever bagira bagira illa belli etcek geldigimi
Aynen oyle Alpiskonun annesi annemede dedm sen onlarin yaninda yaparsan kvde beni dinlermi diye valla kvdem gozumun icine bakiyo bisey verirkn kp veriyo herseyi kvde kiziyo verme diye

evet en iyisi biz bize kalmak.
hele şu zamanlardan sonra.
çocuğun öğrenme ve eğitim zamanları asıl şimdi başlıyor.

benim anneminde sesi gürdür. sesli sever.
aynen benim kv de vermeden sorar sağolsun.
ama annem direk ağzına tıkmaya çalışıyor. Allahtan denk gelmediler.

Aynen yaa dun çocuga yedirmedigi sey kalmadi ben ona yediririm zorla diyo cock iştemiyo daha agzina tikiyo yemekten tiksindircek

Kemeri falan var mi ici dar gibi. Bende salincakli birsey istiyorum. Otomatik besigini kaldirdim kucuk oluyor. Kemeri yoksa kalkar icinde bence kemerli olunca dobemezji rahat
Aynen canım Muhtemelen içi dardır ve kemersiz Bu da zaten en büyük sıkıntı çok hareketli olduğu için şu an Bizimkiler problem yaratabilir ama ayakta sallamaktan da bıktım artık O da sanırım bıktı ki uyutmak da çözüm olmuyor farklı bir şeyler işe yarayabilir bizde de otomatik beşik vardı bende onu kaldırdım 2 ay oldu çünkü o Maximum 9 kiloya kadar taşıyor Ama ben yine de yedi - yedi buçuk kilo iken kullanmayı bıraktım sakıncalı olmasın diye Çünkü bazen içinden kendini atmak istiyordu manuel sallanan beşikler de bence Konfor ve işlevine göre çok pahalı O yüzden onları çok fazla almayı düşünmüyorum

Babymix ile mayaladigim yogurdu yedi masallah. Anasini satiyim gida muhendisi cikacaz yakinda... Yarin yogurt corbasi yapayim diyorum, tarif verin kizlar
Bana buradan bir arkadaş verdi tarifi sana veriyim fakat ben içine bir kaç bişey daha karıştırıyorum
1 yemek kaşığı pirinç yada ruşeni önceden haşla
Pirinçle beraber rendelemişim yarım kapak ve yarın patateside haşla
2 yemek kaşığı yoğurdu yumurta yarısı ile çırp ayran kıvamına getir içine bir tatlı kaşıdı tam buğday unu koy önceden haşladığın pirnç yada ruşeni kabağı patatesi karıştır ocakta kaynatmana kadar pişir pişince cAm kaseye koy soğunca 1 çay kaşığı gerçek zeytin yağı ekle bayılıyor eğer alerjisi varsa keçi yoğurdu kullan
Afiyet olsun minnoşa

1 haftadır tatildeyi bizim Kız beğersem doğuştan yüzücü çıktı :) çok sevdi Deniz'i çıkarınca sudan kıyamet kopuyor sudan çıkınca çok acıkıyor kurt gb yemek yiyor tüm oteli kendine güldürüyor acık büfeyi görünce hepsini yiyeceğim bırakın beni diyor :) biz yedirmiyoruz kıyamet kopuyor hemen eline salatalık veriyoruz o sıra rahatlıyor:)

Canım İnan ben o kadar çok sevindim ki sizin adınıza
Vallahi çok mutlu oldum
Sandalyesini sevmesine Maşallah Maşallah nazarlar değmesin
sever Annesi yemek yemeyi de sever
boş boş oturmayı sevdiyse o sebzeleri meyveleri mıncık mıncık yapmayı daha da çok sever inşallah

Bu arada eğer evde merdiven varsa büyük sıkıntı IKEA da yine güzel korumalıklar var Onlardan almak lazım şart size yani

bizde 6 ay 1 haftalık olduk Ama hala dediğim gibi oturamıyor bende belini incitmekten korkuyorum o yüzden çok fazla acele etmiyorum ama istiyorum yani bir an önce otursun da başlayalım diye

Seninle konuşmayı çok seviyorum ... tatlım Ne güzel işte konuşmalarımızdan alışverişlerden Belki birileri faydalanır Bu arada ben de dün akşam ebebek de indirim var diye burada söylemiştim ama sitesine giremedim Gece saat üçte emzirmek için kalktığımda siteye girdim alışveriş yaptım Ben de aynı senin gibi 3 tane önlük aldım Bence kesinlikle açgözlülük değil Çünkü biz blv yapacağımız için malesef batacak ve günde birkaç kere olacağı için yıkasak bile onun kurumasını bekleyemeyiz çok çok iyi yapmışsın ben bir de bardak ve emzik aldım

6 aylık kontrolümüzden geldik. Kuzum çok ağladı yaa. Şimdi calpol verip uyuttum. Kilomuz 8400, boyumuz 68 cm olmuş. Ferrum ve devit 3 e kesinlikle devam edecekmişim kafama göre takılmayacakmışım. Kafa ölçümü 43,5 cm ve daha 1,5 cm bıngıldak ölçüsü varmış. Sorun yokmuş. Kunduracı göğsü dediğim rahatsızlık ta nerden çıkmış, öyle bir şey yokmuş, bebeğim çok güzel gidiyormuş çok şükür yarabbim. Doktor bana İnterneti yasakladı

Ben de seninle konusmayi seviyorum hiufcumm evet yardimimiz dokunuyor birbirmize hepimizin,o yuzden bazen kizsak da hala buradayiz:)

Daha tam oturamiyorsa acele etmeye gerek yok dogrusunu yapiyorsun bence.benimki hazir su an yemeye ama ben de tam dolsun istiyorum ya,bi aklim basla diyor bi aklim bir hafta daha bekle.. Sanirim beklicem cnm.. Bu bir haftada daha neler degiscek belki de.. Bagirsaklari daha hazir olacak belki kim bilir.. Hic oturamayan cocuk oturmaya basladi iki hafta icinde cunku... Emzirmemiz hala ayniyda bence de az daha beklesinler,sonrasi insallah daha guzel ve keyifli olacak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…