- 15 Ağustos 2015
- 4.687
- 7.349
- 108
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #96.081
Bu gece uyusa yavrum. Yarın kontrol ve aşımız var çok mutsuzum. Kuzum hastalanacak. Şu bir yaşında kkk aşısını yaptırmamayı düşünüyorum. Doktora söylicem gerekirse cesetti çiğnemeydi olaylarına gireceğim
aranızda bu ya da buna benzer hamak kullanan var mı acaba
memnun musunuz
ayakta sallamaktan bıktım
Haftasonları 1 e kadar uyudugum günleri özledim desem
Benimde bel ince meme kocaman. Bir de boyum kisa. Adile nasit gibi bisey cikti ortayaAy etsin yaa onden onden gidiyolar hizlarina yetisemiyorm bel ince memeler direk goze carpiyo bayramda herkes farketti yani
Insallah canim...İnşaallah çabuk düzelir. Şahsen yoğurt yiyen çocuk olsun istiyorum. Üstelik alerjisi devam ederse sütlü pek çok şeyden mahrum kalacak. birileri bilmeden verecek.. oyyy.. devam etmez İnşaallah Allahım...
benimki gece ne biberon aliyor ne de meme. Tamamen kesti gece beslenmesini, bende odasini ayirdim. Uyaniyo devamli, disten gibi durmuyo, ac da degil neden oldugunu cozemedim belki alismaya calisiyodur.. Gunduz bazen meme vermeye calisiyorum, sut gelene kadar cekiyo, gelince birakiyo cadi.Netim yavaş kızlar beğene basınca takıliyor. Hattimi baska hatta tasiycam. Bitti cnm ya en son sagdigimda 5 cc bile yoktu. Beze olmasin diye sagiyordum artik. Atak doneminde uykuda bile anliyordu almadi. Simdi biberon icecegi zaman basini gogsume yasliyir meme gibi iciyor
Kesinlikle gelirdi emseydi...Oyl
oyle az az geliyor icse gelirmi tekrar bilmiyorumki. Sagmakla olmuyor
Sagmakla azaliyor sut, eger sutun azsa. İnsallah azalmaz. Gece beslenme olmamasi iyi bence. Zaten aslında kesmekeri lazim ek gidayada gectik. Cekiyorsa sutu gec getirtsen ya agliyor mu ki. Bi ara benimkide agliyordu açlık dısindada agliyirdu . Donemsel degisiyor ruh durumlari bence. Ta atak ya disi ya sancisi. Gecede ayakta salliyorum bazenbenimki gece ne biberon aliyor ne de meme. Tamamen kesti gece beslenmesini, bende odasini ayirdim. Uyaniyo devamli, disten gibi durmuyo, ac da degil neden oldugunu cozemedim belki alismaya calisiyodur.. Gunduz bazen meme vermeye calisiyorum, sut gelene kadar cekiyo, gelince birakiyo cadi.sagip veriyorum bende, artik gittigi yere kadar...
Annem iyidir hakkini yiyemem cok fedakardir ama cok seviyo abartarak sevmeyi oraya gideriz balkonda cocugu bi sever bagira bagira illa belli etcek geldigimihepsi birbirinden değişik anacığım. benim annemde bir melek değil.
nerde o, senin annen bir melekti yavrum, diyen amca.
Aynen oyle Alpiskonun annesiBenim anamin agzi var dili yok.. Etliye sutluye karismaz ama kv mi bilemiyorum.. Gdince benim action baslar,kafami dinledigim iki ayim.. Sonra sizin gbi ben de milleti uyarrim sunu yapmayin sunu vermeyin diye.. Hem cok haklisiniz,kendi annemiz digerlerinin yaninda oyle yapinca adamlar yuz buluyor ne diyebilirsin :/ zaten biraz kotu niyetli ise bir taraf,hp acik arama derdinde.. En iyisi bizi bize biraksinlarilknurrr22 dimi amaa ardanin annesi :)
Tsorttede bolu sevmiyorm ki ben saklamanin bi yontemi yok muBenimde bel ince meme kocaman. Bir de boyum kisa. Adile nasit gibi bisey cikti ortayabol seyler giyiyorum mecburen
evet en iyisi biz bize kalmak.Benim anamin agzi var dili yok.. Etliye sutluye karismaz ama kv mi bilemiyorum.. Gdince benim action baslar,kafami dinledigim iki ayim.. Sonra sizin gbi ben de milleti uyarrim sunu yapmayin sunu vermeyin diye.. Hem cok haklisiniz,kendi annemiz digerlerinin yaninda oyle yapinca adamlar yuz buluyor ne diyebilirsin :/ zaten biraz kotu niyetli ise bir taraf,hp acik arama derdinde.. En iyisi bizi bize biraksinlarilknurrr22 dimi amaa ardanin annesi :)
benim anneminde sesi gürdür. sesli sever.Annem iyidir hakkini yiyemem cok fedakardir ama cok seviyo abartarak sevmeyi oraya gideriz balkonda cocugu bi sever bagira bagira illa belli etcek geldigimi
Aynen oyle Alpiskonun annesiannemede dedm sen onlarin yaninda yaparsan kvde beni dinlermi diye valla kvdem gozumun icine bakiyo bisey verirkn kp veriyo herseyi kvde kiziyo verme diye
Aynen yaa dun çocuga yedirmedigi sey kalmadi ben ona yediririm zorla diyo cock iştemiyo daha agzina tikiyo yemekten tiksindircekevet en iyisi biz bize kalmak.
hele şu zamanlardan sonra.
çocuğun öğrenme ve eğitim zamanları asıl şimdi başlıyor.
benim anneminde sesi gürdür. sesli sever.
aynen benim kv de vermeden sorar sağolsun.
ama annem direk ağzına tıkmaya çalışıyor. Allahtan denk gelmediler.
Aynen canım Muhtemelen içi dardır ve kemersiz Bu da zaten en büyük sıkıntı çok hareketli olduğu için şu an Bizimkiler problem yaratabilir ama ayakta sallamaktan da bıktım artık O da sanırım bıktı ki uyutmak da çözüm olmuyor farklı bir şeyler işe yarayabilir bizde de otomatik beşik vardı bende onu kaldırdım 2 ay oldu çünkü o Maximum 9 kiloya kadar taşıyor Ama ben yine de yedi - yedi buçuk kilo iken kullanmayı bıraktım sakıncalı olmasın diye Çünkü bazen içinden kendini atmak istiyordu manuel sallanan beşikler de bence Konfor ve işlevine göre çok pahalı O yüzden onları çok fazla almayı düşünmüyorumKemeri falan var mi ici dar gibi. Bende salincakli birsey istiyorum. Otomatik besigini kaldirdim kucuk oluyor. Kemeri yoksa kalkar icinde bence kemerli olunca dobemezji rahat
Bana buradan bir arkadaş verdi tarifi sana veriyim fakat ben içine bir kaç bişey daha karıştırıyorumBabymix ile mayaladigim yogurdu yedi masallah. Anasini satiyim gida muhendisi cikacaz yakinda... Yarin yogurt corbasi yapayim diyorum, tarif verin kizlar
Canım İnan ben o kadar çok sevindim ki sizin adınızaH hiuf bugun actik,kurduk canim sandalyeyi. Cok sevdi. Otururken bi guluyor,etrafina vuruyor elini falan. Insallah yemek yerken de boyle olur. Benimki uc hafta oncesine kadar hic dik oturamiyordu-destekle bile. Su an masallah dik duruyor kendi kendine biraktigimda.tabi bi dk bile surmuyo kendini birakiyo ama 5ay3haftalik. Sandalyede ic koruyucu sayesinde cok dik duruyor,gayet ise yariyor yani.
Ben ikeadan onluk vs de aldim,uc cesit vardi hepsinden aldimac gozluluk yaptm belki ama surekli yikiyamam eminim kendimden..
Ve de senin dedigini de ben dikkate alayim,mobilya koruyucuya ihtiyacimiz var elbet. Biz bi de eve 3tane merdiven korkulugu alacaz,ev dublex ve alt kattan da giris var.. 3tehlike bolgesini kapatmamiz lazim iyce emeklediginde.
Alpis emekleme belirtisi olarak sadece beni ittirip geri geri gidiyor,yzustu durabiliyor sinav ceker gibi ama zorsundugunda aniden popoyu deviriveriyor. Sanirm hic acelesi yok emeklemek icin.. Dotu yemiyo
Senle konustugmz cok konu olunca doldu msj
bunların ahşap olanlarıda varFikir hos ama bana da azcik dar geldi,benimki bundanpstir kutur duser,biraktigim an kendini kaldirir kesin
Canım İnan ben o kadar çok sevindim ki sizin adınıza
Vallahi çok mutlu oldum
Sandalyesini sevmesine Maşallah Maşallah nazarlar değmesin
sever Annesi yemek yemeyi de sever
boş boş oturmayı sevdiyse o sebzeleri meyveleri mıncık mıncık yapmayı daha da çok sever inşallah
Bu arada eğer evde merdiven varsa büyük sıkıntı IKEA da yine güzel korumalıklar var Onlardan almak lazım şart size yani
bizde 6 ay 1 haftalık olduk Ama hala dediğim gibi oturamıyor bende belini incitmekten korkuyorum o yüzden çok fazla acele etmiyorum ama istiyorum yani bir an önce otursun da başlayalım diye
Seninle konuşmayı çok seviyorum ... tatlım Ne güzel işte konuşmalarımızdan alışverişlerden Belki birileri faydalanır Bu arada ben de dün akşam ebebek de indirim var diye burada söylemiştim ama sitesine giremedim Gece saat üçte emzirmek için kalktığımda siteye girdim alışveriş yaptım Ben de aynı senin gibi 3 tane önlük aldım Bence kesinlikle açgözlülük değil Çünkü biz blv yapacağımız için malesef batacak ve günde birkaç kere olacağı için yıkasak bile onun kurumasını bekleyemeyiz çok çok iyi yapmışsın ben bir de bardak ve emzik aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?