- 15 Ağustos 2015
- 4.687
- 7.349
- 108
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #96.101
6 aylık kontrolümüzden geldik. Kuzum çok ağladı yaa. Şimdi calpol verip uyuttum. Kilomuz 8400, boyumuz 68 cm olmuş. Ferrum ve devit 3 e kesinlikle devam edecekmişim kafama göre takılmayacakmışım. Kafa ölçümü 43,5 cm ve daha 1,5 cm bıngıldak ölçüsü varmış. Sorun yokmuş. Kunduracı göğsü dediğim rahatsızlık ta nerden çıkmış, öyle bir şey yokmuş, bebeğim çok güzel gidiyormuş çok şükür yarabbim. Doktor bana İnterneti yasakladı
Şu anda benimki 6ay bir haftalık canım. 20ocak doğum günüIcin ferahladi sukur,masallah bebiskoya.. 6.ay kontrolu ama tam olarak ne kadarlik oluyor? Bizm de kontrolde 6ay 1haftalik olacak kismetse,10agustosta randevu:)
Oh oh masallah kilosu gauet yerinde bakalm bizimki kac olms cuma günü gidiyoruz bizde bende vermyrm damlalari bakalm ne dicek6 aylık kontrolümüzden geldik. Kuzum çok ağladı yaa. Şimdi calpol verip uyuttum. Kilomuz 8400, boyumuz 68 cm olmuş. Ferrum ve devit 3 e kesinlikle devam edecekmişim kafama göre takılmayacakmışım. Kafa ölçümü 43,5 cm ve daha 1,5 cm bıngıldak ölçüsü varmış. Sorun yokmuş. Kunduracı göğsü dediğim rahatsızlık ta nerden çıkmış, öyle bir şey yokmuş, bebeğim çok güzel gidiyormuş çok şükür yarabbim. Doktor bana İnterneti yasakladı
Siz birbirinizden ayrilmiyosunuz heraldeBizmki yine ilk haftalara dondu.. Biraz yerde uyuyor sonra uyanip kucagima geliyor..
aynen. ve olmadık şeylere alışacak çocuklar.Aynen yaa dun çocuga yedirmedigi sey kalmadi ben ona yediririm zorla diyo cock iştemiyo daha agzina tikiyo yemekten tiksindircek
Siz birbirinizden ayrilmiyosunuz heralde
Canım maşallah kızına6 aylık kontrolümüzden geldik. Kuzum çok ağladı yaa. Şimdi calpol verip uyuttum. Kilomuz 8400, boyumuz 68 cm olmuş. Ferrum ve devit 3 e kesinlikle devam edecekmişim kafama göre takılmayacakmışım. Kafa ölçümü 43,5 cm ve daha 1,5 cm bıngıldak ölçüsü varmış. Sorun yokmuş. Kunduracı göğsü dediğim rahatsızlık ta nerden çıkmış, öyle bir şey yokmuş, bebeğim çok güzel gidiyormuş çok şükür yarabbim. Doktor bana İnterneti yasakladı
Evet canım hatta calpol yoksa yaziim dediaynen. ve olmadık şeylere alışacak çocuklar.
boncuklu gelin Maşaallah Sübhanaallah bebişine.
ateş düşürücüyü vermeni doktor mu söyledi?
bizimde yarın kontrolümüz.
Cisrikcimm sana Yüzde yüz katılıyorum canım bence hiç acele etmeyelim Çok şükür emmeleri iyi yemede bir sıkıntı yok O nedenle Aynen dediğin gibi bağırsakları tam olarak hazır olsun az daha beklemekte fayda varBen de seninle konusmayi seviyorum hiufcummevet yardimimiz dokunuyor birbirmize hepimizin,o yuzden bazen kizsak da hala buradayiz:)
Daha tam oturamiyorsa acele etmeye gerek yok dogrusunu yapiyorsun bence.benimki hazir su an yemeye ama ben de tam dolsun istiyorum ya,bi aklim basla diyor bi aklim bir hafta daha bekle.. Sanirim beklicem cnm.. Bu bir haftada daha neler degiscek belki de.. Bagirsaklari daha hazir olacak belki kim bilir.. Hic oturamayan cocuk oturmaya basladi iki hafta icinde cunku... Emzirmemiz hala ayniyda bence de az daha beklesinler,sonrasi insallah daha guzel ve keyifli olacak :)
Nete para ödüyorum ulen çok gonuşma sorularıma cevap ver sen sanada para veriyoruz net diyomu doktora gitme diye dedim ama duymadı. İçimden söylediğim için herhaldeCanım maşallah kızınabenim kizimda 19 ocak doğumlu bizde 20temmuzda gittik 8.800kilo boy 67cm di
Bende aynı öyleyim netten bakar Dr söylerim o nerden çıktı ya der bakma sen o yazilanlara der
Hatta bugün gittik yine öksürüğü vardı oyunmu gercekmi anlamadım götürdüm çok şükür boğazında kızarıklık görmedi artarsa soğuk algınlığı şurubu verdi
Benimkinde daha hiç bir şey gözükmüyor. Diğer iki çocuğum on aylıkken çıkarmıştı. Zor mu olmuştu hatırlamıyorum bile. Valla ben bu çocukta acemi oldum bacımKızlar dişi patladigindan beri kısa kısa uyuyor çığlık cigliga ağlıyor içim parcalaniyorDr disten dedi sizinler nasil
tamam. sağolasın.Evet canım hatta calpol yoksa yaziim dedi
Yaa ne biliim işte benim saçmalıklarım. Ben canım sıkılsın diye arar bulurum öyle şeylerOh oh masallah kilosu gauet yerinde bakalm bizimki kac olms cuma günü gidiyoruz bizde bende vermyrm damlalari bakalm ne dicekkunduraci gogsu neyms kizz
Eşim geçen hafta gittiğinde hocam kadınlar kulübüne takılıyor dediNete para ödüyorum ulen çok gonuşma sorularıma cevap ver sen sanada para veriyoruz net diyomu doktora gitme diye dedim ama duymadı. İçimden söylediğim için herhalde
Dun yazmistim bunu arkadaslarla konusrken ama olsun.. Bizm disler patladiktansonra yaklasik 1 hafta duzensiz uyku ve hzursuzluk vardi. Patlamadanonce hicbise yasamadik oysa.. Sanirm patladiktan sonra da canini baya yakiyorKızlar dişi patladigindan beri kısa kısa uyuyor çığlık cigliga ağlıyor içim parcalaniyorDr disten dedi sizinler nasil
Oo seninki anneci olcak desene ben yere felan koyuyorm emeklesin diye yoksa bizimkide inmezdi kesinYok yiaaaabak bu ikon bizim icin yaratilmis gece uykusunda bile benle
Evet canım ya ağız içi ateş gibi yavrumunDun yazmistim bunu arkadaslarla konusrken ama olsun.. Bizm disler patladiktansonra yaklasik 1 hafta duzensiz uyku ve hzursuzluk vardi. Patlamadanonce hicbise yasamadik oysa.. Sanirm patladiktan sonra da canini baya yakiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?