2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Icin ferahladi sukur,masallah bebiskoya.. 6.ay kontrolu ama tam olarak ne kadarlik oluyor? Bizm de kontrolde 6ay 1haftalik olacak kismetse,10agustosta randevu:)

Oh oh masallah kilosu gauet yerinde bakalm bizimki kac olms cuma günü gidiyoruz bizde bende vermyrm damlalari bakalm ne dicekkunduraci gogsu neyms kizz

Aynen yaa dun çocuga yedirmedigi sey kalmadi ben ona yediririm zorla diyo cock iştemiyo daha agzina tikiyo yemekten tiksindircek
aynen. ve olmadık şeylere alışacak çocuklar.
boncuklu gelin Maşaallah Sübhanaallah bebişine.
ateş düşürücüyü vermeni doktor mu söyledi?
bizimde yarın kontrolümüz.

Canım maşallah kızına benim kizimda 19 ocak doğumlu bizde 20temmuzda gittik 8.800kilo boy 67cm di
Bende aynı öyleyim netten bakar Dr söylerim o nerden çıktı ya der bakma sen o yazilanlara der
Hatta bugün gittik yine öksürüğü vardı oyunmu gercekmi anlamadım götürdüm çok şükür boğazında kızarıklık görmedi artarsa soğuk algınlığı şurubu verdi

Kızlar dişi patladigindan beri kısa kısa uyuyor çığlık cigliga ağlıyor içim parcalaniyor Dr disten dedi sizinler nasil

Cisrikcimm sana Yüzde yüz katılıyorum canım bence hiç acele etmeyelim Çok şükür emmeleri iyi yemede bir sıkıntı yok O nedenle Aynen dediğin gibi bağırsakları tam olarak hazır olsun az daha beklemekte fayda var

Bu arada burası hepimiz için bir nimet...
Kayıtsız ne kadar ziyaretçi takip ediyor...
Sadece biz bize değiliz yani.. o nedenle bazen darlansakta kk ya devam

Nete para ödüyorum ulen çok gonuşma sorularıma cevap ver sen sanada para veriyoruz net diyomu doktora gitme diye dedim ama duymadı. İçimden söylediğim için herhalde

Kızlar dişi patladigindan beri kısa kısa uyuyor çığlık cigliga ağlıyor içim parcalaniyor Dr disten dedi sizinler nasil
Benimkinde daha hiç bir şey gözükmüyor. Diğer iki çocuğum on aylıkken çıkarmıştı. Zor mu olmuştu hatırlamıyorum bile. Valla ben bu çocukta acemi oldum bacım

Nete para ödüyorum ulen çok gonuşma sorularıma cevap ver sen sanada para veriyoruz net diyomu doktora gitme diye dedim ama duymadı. İçimden söylediğim için herhalde
Eşim geçen hafta gittiğinde hocam kadınlar kulübüne takılıyor dedi

Dun yazmistim bunu arkadaslarla konusrken ama olsun.. Bizm disler patladiktansonra yaklasik 1 hafta duzensiz uyku ve hzursuzluk vardi. Patlamadanonce hicbise yasamadik oysa.. Sanirm patladiktan sonra da canini baya yakiyor

Dun yazmistim bunu arkadaslarla konusrken ama olsun.. Bizm disler patladiktansonra yaklasik 1 hafta duzensiz uyku ve hzursuzluk vardi. Patlamadanonce hicbise yasamadik oysa.. Sanirm patladiktan sonra da canini baya yakiyor
Evet canım ya ağız içi ateş gibi yavrumun

Kizlar uzun zamandir giremedim kkya anneme geldim. 6. ay asisi gecikmeli olacak bi hafta kadar. Nasıl gecti sizin bebislerinizin. Stres oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…