2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Etraftan banada öyle diyorlar bırak aglasin bırak üzerini dk bir değiştirme tabi bitmez çamaşırin
Hiç birini dinlemiyorum
Bugün çoğu anne gibi seninle aynı şeyleri dusunmusuz
Evet Hepimiz aynıyız
Evet hepimiz aynı şeyleri hissediyoruz Çünkü hepimiz anneyiz
İnsanoğlu işte Bulunduğu herhalde Haline şükretmek yerine bulunduğu herhalden daha iyisini arzuluyor
Elbette herkes ister hem bebeği olsun
hem de bütün ev işleri sorunsuz bitmiş olsun
hem uykumuzu alalım hemde bebeğimiz ağlamasın
maalesef hepsi olmuyor bunların
her zorluğun bir mükafatı var
Her güzelliğin de bi zor yanı var
o yüzden biz de bu Cennet kokulu minikleri hak edebilmek için bu zorluklara göğüs gereceğiz..

Çok şükür çokkk

Benm cocugum aglicak bende umursamicam almicam oyle mi kmse kusura bakmasn nasl dayaniyolar anlamiyorm uyaninca hemen besikten almiyorm aglamiyosa onada dayanamiyorm yaa tatli tatli bakiyo etrafa ama onun disinda aglamasini istememde izin vermemde

Yarin sabah kahvaltiyi yapip kendimi disari atmayi dusunuyorm cok bunaldm cunku hem oglumda hava alir biraz dolasir eve doneriz sicakta ne evde duruluyo ne disari cikiliyo

Benm cocugum aglicak bende umursamicam almicam oyle mi kmse kusura bakmasn nasl dayaniyolar anlamiyorm uyaninca hemen besikten almiyorm aglamiyosa onada dayanamiyorm yaa tatli tatli bakiyo etrafa ama onun disinda aglamasini istememde izin vermemde

Yarin sabah kahvaltiyi yapip kendimi disari atmayi dusunuyorm cok bunaldm cunku hem oglumda hava alir biraz dolasir eve doneriz sicakta ne evde duruluyo ne disari cikiliyo

Herkes bir olmuyor ki işte..
Kimi anne çok pimpirikli
Kimisi aşırı rahat
Ben bugün sadece adı kanguru olarak tanımlanan işkence parçasının içinde el kadar bebeği kolu bi yerde ayağı başka bi tarafa düşmüş şekilde taşıyan bir "anne" gördüm... uyaracaktım ama alacağım tepkiden çekindim.ama içim de yandı yani o kuzuyaa... perişandı...
Eleştirmek kolay...
Ne bileyim yaaa...

Bende çok bunaldım bugün
Bez almaya gittim
Daha da beter oldum geldik
Sen kırlarda açık havada gez dolaş mutlak iyi gelecek

Sabah kahvaltidan Sonra cikarm ogleden once gelirim 8de uyaniyorz 9 bucukta cikariz

Kızlar kızım yoğurt yemiyor meyveli yaptım yemedi cici Bebe kattim yemedi
Bide yoğurt sulu oluyor anlamadım neden böyle oluyor yapamıyorum galiba

Bende aglatamam oğlumu. Zaten gaziydi sancisiydi agladi. Sonra dişi atagı bilmem nesi. Niye bilerek aglatayim. Sobra annem niye gelmiyor der. Şevkatle, sevgiyle büyüyecekler ki ilerde sevsin şevkat göstersin

Bizde yarın çıkacağız çorbasına sebze alacağım marketten bayılıyor marketi çok seviyor nereye bakacagini şaşırıyor
Bizimki disariya cikalmda farketmez diyo heralde oyle etrafi izliyo hic sesi cikmiyo
Bende aglatamam oğlumu. Zaten gaziydi sancisiydi agladi. Sonra dişi atagı bilmem nesi. Niye bilerek aglatayim. Sobra annem niye gelmiyor der. Şevkatle, sevgiyle büyüyecekler ki ilerde sevsin şevkat göstersin
Aynen canim insallah iyi yetistirebiliriz

Babymix ile mayaladigim yogurdu yedi masallah. Anasini satiyim gida muhendisi cikacaz yakinda... Yarin yogurt corbasi yapayim diyorum, tarif verin kizlar

Atomcan, A101 de Yayla marka prebiyotik yoğurt mayası satılıyor, 1,5 tl. Ben ondan alıp yapıyorum, evdeki yoğurt ile her mayalamada içindeki prebiyotik sayısı düşermiş, o yüzden her defasında yeni maya kullanmak daha iyi diyor doktorlar, ya da en azından 2-3 mayalamaya bir yeni maya alınabilir.

Okuyamadan gidiyorum bu arada, inşallah önemli bir şey kaçırmıyorumdur.

Tatlımın huysuzluguna bir de benim karın ağrım eklendi. Sukretmek gerek gerçekten onsuz nasıl olurdum gülüşünü görmesem nasıl eksik kalirdim kimbilir. Güzel şeyler zor olurmuş misali uyurken izleyip gulumsedigimi farketmek bile nasıl huzur veriyo. Her anına binlerce şükür. ..

Bende migrosta buyuyo diye marka yogurt mayasi alip denedim ama yemiyor bizimki... Hazir simdi yedigi birsey bulmusken bu babymix ile devam ederim ben.. Zaten yaptigim yogurtla tekrar mayalayamiyorum beceremiyorum, mecbur her seferinde hazir yogurttan mayaliyorum birsey yok yavrum merak etme... Ayni seyler iste...

Bunu biraz buyutuyim 3-4 yasina gelsin, bir tane daha yapicam allah kismet ederse tabi...

Kızlar kızım yoğurt yemiyor meyveli yaptım yemedi cici Bebe kattim yemedi
Bide yoğurt sulu oluyor anlamadım neden böyle oluyor yapamıyorum galiba
Sutasin yogurdu var 6+ bebekler icin. Babymix. Benimkide yemiyordu, bunu aldim yedi, sonra gunluk sut alip bu yogurtla mayaladim yine yedi cok sukur.. Deneyebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…