- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #96.141
Evet Hepimiz aynıyızEtraftan banada öyle diyorlar bırak aglasin bırak üzerini dk bir değiştirme tabi bitmez çamaşırin
Hiç birini dinlemiyorum
Bugün çoğu anne gibi seninle aynı şeyleri dusunmusuz
Çok şükür çokkkAyni şeyleri yaşıyorum kızlar sizinle her gün makina çalışıyor is bitmiyor evde bikiyorum her gün ayni is bosveremiyirum da illa yapilacak is bebis de öyle çok yorucu bir süreç gerçekten ben de iki çocuk düşünemiyorum amaa yas 28 oldu hayırlısı bakalım bazen bunalıp anneme gidiyorum bir nefes alıyorum yine de onların yüzündeki gülümseme herşeye degiyor benim pasa zaten sürekli gülüyor en mutsuz olduğum anlarda bile bana bir gülüyor dünyalar benim oluyor annelik boyle birşey sanırım çok şükür onları bize verene
Benm cocugum aglicak bende umursamicam almicam oyle mi kmse kusura bakmasn nasl dayaniyolar anlamiyorm uyaninca hemen besikten almiyorm aglamiyosa onada dayanamiyorm yaa tatli tatli bakiyo etrafa ama onun disinda aglamasini istememde izin vermemdeAslında bugüne kadar da çok şükür hiç kimseye ihtiyacım olmadı hiç bir konuda
ama çocuk büyütmek çocuk bakmak çok başka
o sorumluluk çok farklı
bakmayın Bir de biz gerçekten iyi anne olmaya çalıştığımız için bu kadar çok fazla yıpranıyoruz
bazen bana söylüyorlar Bırak çocuk ağlasın ağlayacak tabi gibilerinden hemen koşma hemen Ne istiyor diye ilgilenme diye
Ama öyle olmuyor bizim bahsettiğimiz iki üç çocuklu anneler çocuklar kendilerini de parçalasa dönüp bakmıyorlar Ben bunu birkaç kere deneyimledim Çocuk da artık bir süreden sonra anneye ihtiyaç duymuyor yani çünkü bakıyor anneden cevap gelmiyor ona O da artık çağırmaktan ve istemekten vazgeçiyor diye düşünüyorum gözlemlediğim o şekilde Zaten başka türlü de gerçekten mücadele edilmez İnan samimi bir şekilde söylüyorum ki bugün sen bunu yazmadan önce bu sahnelerin hepsi gözümün önünden geçti acaba dedim bu her yıl hamile kalıp doğum yapan insanlar nasıl mücadele ediyor psikolojisi nasıl dayanıyor ama tekrar söylüyorum yine gözlemlediğim kadarıyla hep biraz boşvermişlik ve çok çok çok fazla rahatlık var yoksa zaten gerçekten baş edilemez başka türlü
Yarin sabah kahvaltiyi yapip kendimi disari atmayi dusunuyorm cok bunaldm cunku hem oglumda hava alir biraz dolasir eve doneriz sicakta ne evde duruluyo ne disari cikiliyoAyni şeyleri yaşıyorum kızlar sizinle her gün makina çalışıyor is bitmiyor evde bikiyorum her gün ayni is bosveremiyirum da illa yapilacak is bebis de öyle çok yorucu bir süreç gerçekten ben de iki çocuk düşünemiyorum amaa yas 28 oldu hayırlısı bakalım bazen bunalıp anneme gidiyorum bir nefes alıyorum yine de onların yüzündeki gülümseme herşeye degiyor benim pasa zaten sürekli gülüyor en mutsuz olduğum anlarda bile bana bir gülüyor dünyalar benim oluyor annelik boyle birşey sanırım çok şükür onları bize verene
Benm cocugum aglicak bende umursamicam almicam oyle mi kmse kusura bakmasn nasl dayaniyolar anlamiyorm uyaninca hemen besikten almiyorm aglamiyosa onada dayanamiyorm yaa tatli tatli bakiyo etrafa ama onun disinda aglamasini istememde izin vermemde
Yarin sabah kahvaltiyi yapip kendimi disari atmayi dusunuyorm cok bunaldm cunku hem oglumda hava alir biraz dolasir eve doneriz sicakta ne evde duruluyo ne disari cikiliyo
Sabah kahvaltidan Sonra cikarm ogleden once gelirim 8de uyaniyorz 9 bucukta cikarizHerkes bir olmuyor ki işte..
Kimi anne çok pimpirikli
Kimisi aşırı rahat
Ben bugün sadece adı kanguru olarak tanımlanan işkence parçasının içinde el kadar bebeği kolu bi yerde ayağı başka bi tarafa düşmüş şekilde taşıyan bir "anne" gördüm... uyaracaktım ama alacağım tepkiden çekindim.ama içim de yandı yani o kuzuyaa... perişandı...
Eleştirmek kolay...
Ne bileyim yaaa...
Bende çok bunaldım bugün
Bez almaya gittim
Daha da beter oldum geldik
Sen kırlarda açık havada gez dolaş mutlak iyi gelecek
Bizde yarın çıkacağız çorbasına sebze alacağım marketten bayılıyor marketi çok seviyor nereye bakacagini şaşırıyorSabah kahvaltidan Sonra cikarm ogleden once gelirim 8de uyaniyorz 9 bucukta cikariz
Bende aglatamam oğlumu. Zaten gaziydi sancisiydi agladi. Sonra dişi atagı bilmem nesi. Niye bilerek aglatayim. Sobra annem niye gelmiyor derBenm cocugum aglicak bende umursamicam almicam oyle mi kmse kusura bakmasn nasl dayaniyolar anlamiyorm uyaninca hemen besikten almiyorm aglamiyosa onada dayanamiyorm yaa tatli tatli bakiyo etrafa ama onun disinda aglamasini istememde izin vermemde
Bizimki disariya cikalmda farketmez diyo heralde oyle etrafi izliyo hic sesi cikmiyoBizde yarın çıkacağız çorbasına sebze alacağım marketten bayılıyor marketi çok seviyor nereye bakacagini şaşırıyor
Aynen canim insallah iyi yetistirebilirizBende aglatamam oğlumu. Zaten gaziydi sancisiydi agladi. Sonra dişi atagı bilmem nesi. Niye bilerek aglatayim. Sobra annem niye gelmiyor der. Şevkatle, sevgiyle büyüyecekler ki ilerde sevsin şevkat göstersin
Babymix ile mayaladigim yogurdu yedi masallah. Anasini satiyim gida muhendisi cikacaz yakinda... Yarin yogurt corbasi yapayim diyorum, tarif verin kizlar
Burası ocakta doğum yapanlar canımKızlar selam Uzun bi aradan sonra girdim tekra klube,ocak da dogum yapacagım kısmetse ikinci kuzumu.. Burasımı ocak anneleri yoksa güncel olan baska sayfa varmı yardımcı olurmusunuz
Isı düşük yada süte su katılmış olabilir canım ha bide hazır yoğurttan mayalama iyi olmuyorKızlar kızım yoğurt yemiyor meyveli yaptım yemedi cici Bebe kattim yemedi
Bide yoğurt sulu oluyor anlamadım neden böyle oluyor yapamıyorum galiba
Bende migrosta buyuyo diye marka yogurt mayasi alip denedim ama yemiyor bizimki... Hazir simdi yedigi birsey bulmusken bu babymix ile devam ederim ben.. Zaten yaptigim yogurtla tekrar mayalayamiyorum beceremiyorum, mecbur her seferinde hazir yogurttan mayaliyorumAtomcan, A101 de Yayla marka prebiyotik yoğurt mayası satılıyor, 1,5 tl. Ben ondan alıp yapıyorum, evdeki yoğurt ile her mayalamada içindeki prebiyotik sayısı düşermiş, o yüzden her defasında yeni maya kullanmak daha iyi diyor doktorlar, ya da en azından 2-3 mayalamaya bir yeni maya alınabilir.
Okuyamadan gidiyorum bu arada, inşallah önemli bir şey kaçırmıyorumdur.
Bunu biraz buyutuyim 3-4 yasina gelsin, bir tane daha yapicamKızlar o kadar çok anneme ihtiyacım varki kucak istiyor kızım sürekli annem yanımda olsa alır güzel bir düzen olurduAtom heart mother evet çorbaya hasret kalacagimi kırk yıl dusunsem aklıma gelmezdi
Annem çalışıyor kayinvalide yaşlı
Eşim eve gelince hangi işi yapacacagimi şaşırıyorum çamaşır hiç bitmiyor
Yinede çok şükür kızımın canı sağolsun sağlığı yerinde olsun şu arka arkaya anne olan annelerin psikolojisine hayranım. ..
Sutasin yogurdu var 6+ bebekler icin. Babymix. Benimkide yemiyordu, bunu aldim yedi, sonra gunluk sut alip bu yogurtla mayaladim yine yedi cok sukur.. DeneyebilirsinKızlar kızım yoğurt yemiyor meyveli yaptım yemedi cici Bebe kattim yemedi
Bide yoğurt sulu oluyor anlamadım neden böyle oluyor yapamıyorum galiba
Kavusmuyor dugmeler...Annelik kolay degilbenim sol gogsum eskisi gibi duruyo hic bi sarkma yok ama sag için ayni seyi soyleyemicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?