2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ooo sen çok teferruatlısın:)

hani ben ağrısı olduğunu düşünüyorum o yüzden ağlıyor diyorum.. sadece memede sakinleşiyor aç değil mama falan veriyorum onu almıyor.. bu akşam bi deneyim
Geçen gün çok ağladı uyumadı o zaman bende vermiştim. Sonra sakinleşmişti. Calpolun açılmışını dolapta beklet ve uzun haftalar bekletme at gitsin. Açılmamış hep bulunsun canım. Açılmış beklemiş ilaçlar etkisini yitiriyor diye biliyorum

Canım ben hiç vermedim daha önce, yeni alıcam yani.. ama aklımda bulunsun yinede teşekkürler

bizim ilk çocuk olduğu için tecrübesizlik alt safada :)
Yok canım daha neler. Burada okuduğum kadarıyla siz yeni annelerde çok bilinçlisiniz. Kimse duymasın ama ek gıda tarifleri, uyku düzeni oturtturma, bebek ürünleri ve bakımı hakkında bir çok fikir edindim sizden ama sus kimseye söyleme

evet burda bilgi alışverişi çok fazla.. Annemler de çok şaşırıyor söylediklerim karşısında nerden biliyorsun falan diye :)

Ogluma ysyla corbasi yaptim .
3 coeba kasigi yogurt
1 yumurta sarisi
1 tatli kasigi un
Heosini ayri kabda karistirdim
Biraz pirinç hasladim
Karisimi uzerine döktüm
Mis nefis enfes bakalom yiyecekmi

3 coeba kasigi yogurt
1 yumurta sarisi
1 tatli kasigi un
Biraz pirinç hasladim
Karisimi uzerine döktüm
Ellerine sağlık nesliyedimi yakışıklı
Bende denerim canım inş yer
Ekstra sebze çorbasına taze fasulye ekledim yemedi bugün

Tükenmişlik sendromu yaşıyorum. Evin içinde kırk haramiler parti yapmış gibi ! Her yer her yerde ! Oğlum gece saat başı uyandı sabahın köründe de kalktı. Az önce yıkayıp uyuttum. İş yapacak halim yok

Olsunnn...
Sıkma canını sen...
Bugünde pis kalsın evin
Zaten temizlemiş olsaydın yarın yine aynı olacaktı
Minnoş uyuduysa sen biraz dinlen enerji topla birşeyler ye iç
Camı aç hava al
Balkona çık çevreye insanlara bak
Elini yüzünü yıka
Buzluğa temiz bi bez yada havlu koy
Onunla serinlet kendini
Su iç
Şükret
Herşey yoluna girecek

Asidan dolayimi uyandi canim. Bu bebikleri anlamak zor otur dinlen yaparsin.

Aynen ya mahvettiler memisleri
Neyse canlari sagolsun feda olsun pasama
Dun benimkide sabaha kadar 10 kere uyandi canim sabah kahvaltiyi yaptiktan sonra uyuttum evi oylece birakip yattim uyudum 1 bucuk saat uyumusuz oh ne iyi geldi birak bugnde pis kalsn daginik kalsin

3 coeba kasigi yogurt
1 yumurta sarisi
1 tatli kasigi un
Biraz pirinç hasladim
Karisimi uzerine döktüm
Oh miss burda kac gundr bi yogurt corbasi muhabbeti donup duruyo canim cekti valla olsafa yesem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…