2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

H hiuf hiuf... Sen boyle degildin, yasarken oldun... Bu kotu kaderi sonradan buldun...

Sen bu saatte iyi etmedin şimdi bak
Şeytan diyor bırak minnoşu tak kulaklığı ver son volume
forewer arabesque

Sur'un smileyini kullanip duruyom, sahi sur nerdesin ? Yogurt corbasi tarifi ver bana
Heee söründe başka derdi yok
Bulmuş denizi güneşi Oksijeni
Girsin kk ya pizikoloşisi bozulmuşlara katılsın he...
Ayrıca tarif istemen dıordı kendısı şahsen bizzat

Insallah :) resmen klavyenden bal damliyor yemesi uzun surdugunden 2,5 saat gibi ayarliyorum
:)
Her yemek ogunu yarim saat kadar surmeliymis. Ben de zamani baslangic saatine gore ayarlamaya calisiyorum.
3-3.5 saatte bir yemekle bulusuyoruz.
Yarim saatte ne yerse.
Saglikli beslenme aliskanligi kazandirabilirsek basardik demektir.

Annişler merhaba, bizim dişimiz çıkıyor geceleri çok huysuzlaşıyoruz sürekli uyanıp uyanıp ağlıyor ama ateşimiz yok şükür.. biraz calpol versem olur mu acaba ya da başka çözümü olan?

Kızlar dün aşı olmuştuk ya çok şükür şu saate kadar ateşi çıkmadı kuzumun.iştahı keyfi yerinde ama benim uykusuzluktan başım ağrıyor. İnşallah sizde böyle kolay atlatırsınız. Geceye hazırlık yapmıştım, leğen, Kova, tas, havlu, üst baş, calpol, ateşölçer, taksi durağının numarası, nüfus cüzdanı, uykuya erkenden yatırılmış baba .....uykusunu alması lazım yoksa bildiğin deli yürek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…