- 5 Nisan 2016
- 7.539
- 15.816
- 248
- 35
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #96.201
Gelin yapayim yaw iki calkalayip yapiyosun bebeyi al kucagina bes dakkada BeşiktaşOh miss burda kac gundr bi yogurt corbasi muhabbeti donup duruyo canim cekti valla olsafa yesem
Gelin yapayim yaw iki calkalayip yapiyosun bebeyi al kucagina bes dakkada BeşiktaşOh miss burda kac gundr bi yogurt corbasi muhabbeti donup duruyo canim cekti valla olsafa yesem
Cici bebeyide herşey katmak istemiyorum ona alisacak bu sefer de meyve ve muhallebisine katiyorum yiyo nesliyemedi yarim kase anca suratini eksitti seninki niye yemiyo kiz tontik cici bebe katsana belki yer
Devam sutude katiyorlar canim dut tadi isteyebiliyorlarmis bide ogun aralarini acCici bebeyide herşey katmak istemiyorum ona alisacak bu sefer de meyve ve muhallebisine katiyorum yiyo nesli
Olsunnn...
Sıkma canını sen...
Bugünde pis kalsın evin
Zaten temizlemiş olsaydın yarın yine aynı olacaktı
Minnoş uyuduysa sen biraz dinlen enerji topla birşeyler ye iç
Camı aç hava al
Balkona çık çevreye insanlara bak
Elini yüzünü yıka
Buzluğa temiz bi bez yada havlu koy
Onunla serinlet kendini
Su iç
Şükret
Herşey yoluna girecek
Asidan dolayimi uyandi canim. Bu bebikleri anlamak zor otur dinlen yaparsin.
Neyse canlari sagolsun feda olsun pasama
Dun benimkide sabaha kadar 10 kere uyandi canim sabah kahvaltiyi yaptiktan sonra uyuttum evi oylece birakip yattim uyudum 1 bucuk saat uyumusuz oh ne iyi geldi birak bugnde pis kalsn daginik kalsin
Kul sıkışmayınca hızır yetişmezmişHiufffteşekkür ederim. 1 saat uyudu sadece o arada biraz dinlendim ama ev pis duramıyorum ki. Yan komşu msj atmış parka gidelim diye ben de dedim gel allah rızası için yarım saat bebişin yanında dur da iki iş yapayım. Geldi sağolsun hiç olmazsa mutfağı pakladım. O arada annemi aradım nolur gel diye. O da çamaşırları katlıyo şuvanda. Bugün heryeri toparlayıp çamaşır işlerini bitirip bir ara temizlik yapmayı planlıyorum. Yarın aşımız var çünkü yine hiçbişi yapamam. Koca kişisi hala piyasada yok çok yoğun çalışıyo bazen cumartesileri de çalışıyo. Yoksa allah var çok yardım ediyo bana evdeyken. Öyle işte hiuf bazen geliyolar. Temiz kadın olduğum günleri özledim. Burda birbirimize her yönden destek olmamız çok güzel
Canım önceki aşımız geç yapılmıştı bunu de gecikmeli olucaz aşımız yarın. Aşısız hali bu yarın napcaz bakalım.
Kalıyo zaten mecburen napalım ay çok zor ev işi yapamamak kafam sürekli işlerde.
Amaa destekleriniz için hepinize teşekkür ediyorum
Gelebilsem gelrdm kesinGelin yapayim yaw iki calkalayip yapiyosun bebeyi al kucagina bes dakkada Beşiktaş
Ah o ev isleri yok mu yapmasan olmuyo yapsan olmuyo kalknca bende hemen 5 dkda topladm her yeri bulasiklari yerlestrdm calstrdm evi topladm makyajimi yaptm saçımı yaptim ciktim disariHiufffteşekkür ederim. 1 saat uyudu sadece o arada biraz dinlendim ama ev pis duramıyorum ki. Yan komşu msj atmış parka gidelim diye ben de dedim gel allah rızası için yarım saat bebişin yanında dur da iki iş yapayım. Geldi sağolsun hiç olmazsa mutfağı pakladım. O arada annemi aradım nolur gel diye. O da çamaşırları katlıyo şuvanda. Bugün heryeri toparlayıp çamaşır işlerini bitirip bir ara temizlik yapmayı planlıyorum. Yarın aşımız var çünkü yine hiçbişi yapamam. Koca kişisi hala piyasada yok çok yoğun çalışıyo bazen cumartesileri de çalışıyo. Yoksa allah var çok yardım ediyo bana evdeyken. Öyle işte hiuf bazen geliyolar. Temiz kadın olduğum günleri özledim. Burda birbirimize her yönden destek olmamız çok güzel
Canım önceki aşımız geç yapılmıştı bunu de gecikmeli olucaz aşımız yarın. Aşısız hali bu yarın napcaz bakalım.
Kalıyo zaten mecburen napalım ay çok zor ev işi yapamamak kafam sürekli işlerde.
Amaa destekleriniz için hepinize teşekkür ediyorum
Hadi hayirli olsun biz daha birini çıkaramadık ne zaman cikcak acaba elleri agzimizdan cikmiyo salyalarda sipir sipirKizlaarr kiziminnn
ikinci dişi çıkmış
Maşallah darısı sizin başınıza
Ben o kadar uykusuzluk ve yorgunluğa dayanamıyorum hiufcum minnoşa ancak yetişiyorum. Yapamazsam kalıyo ona da deliriyorum böyle bi çıkmazdayım işte. Amaa çamaşır suyu olmadan aslaKul sıkışmayınca hızır yetişmezmiş
Temizlik konusunda günlerce konuşabilirim
Aç ve uykusuz kalaraktan deli gibi temizlik yapabilme psikopatlığına sahibim
O yüzden sen temizliğini yapabilmiş biraz da keyif bulmuşken tadını çıkar
Ohh sefam olsun de
Bende evde delirmecelerr
Minnoş uyumuşken lavobaya gidip çamaşır suyuyla aşk yaşadım
Sanki çok kullanabiliyomuşum gibi
Şimdide şu ellerimdeki mide bulandıran çamaşır suyu kokusundan kurtulayım
Kizlaarr kiziminnn
ikinci dişi çıkmış
Maşallah darısı sizin başınıza
Ah o ev isleri yok mu yapmasan olmuyo yapsan olmuyo kalknca bende hemen 5 dkda topladm her yeri bulasiklari yerlestrdm calstrdm evi topladm makyajimi yaptm saçımı yaptim ciktim disari
Sağol canım dış cikarmadan önceki huzursuzlugun iki katı huzursuzluk oluyor diş patladiktan sonraBen o kadar uykusuzluk ve yorgunluğa dayanamıyorum hiufcum minnoşa ancak yetişiyorum. Yapamazsam kalıyo ona da deliriyorum böyle bi çıkmazdayım işte. Amaa çamaşır suyu olmadan asla
Maşallah hayırlı olsun dişleriniz biz daha bi taaneee bilem çıkaramadık.
Marifetli hatuna bak seennn. Ben de haftasonu evimi tamamen arındırıp bir kaş aldırmaya gitsem çok mutlu oluciimm keman kaşlı oldum yaw
Sağol canım dış cikarmadan önceki huzursuzlugun iki katı huzursuzluk oluyor diş patladiktan sonra
Acaba bu huzursuzluk ne kadar daha devam eder
aaa makyaj mı yaptınAh o ev isleri yok mu yapmasan olmuyo yapsan olmuyo kalknca bende hemen 5 dkda topladm her yeri bulasiklari yerlestrdm calstrdm evi topladm makyajimi yaptm saçımı yaptim ciktim disari
Ah canım bi ben eriyemedimAh bu huzursuzluklar bitmeezz bitmezzz diş huzursuzluğu çıkar onun huzursuzluğu büyüme atağı huzursuzluğu vs. vs..
Böylelikle eriyip gidiyoruz. Hamilelikte 28 kilo aldım 21ini verdim şükür yedisi kaldı. Böyle giderse o yedi kilo da gidecek iyi tarafından bakıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?