2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Hiufff teşekkür ederim. 1 saat uyudu sadece o arada biraz dinlendim ama ev pis duramıyorum ki. Yan komşu msj atmış parka gidelim diye ben de dedim gel allah rızası için yarım saat bebişin yanında dur da iki iş yapayım. Geldi sağolsun hiç olmazsa mutfağı pakladım. O arada annemi aradım nolur gel diye. O da çamaşırları katlıyo şuvanda. Bugün heryeri toparlayıp çamaşır işlerini bitirip bir ara temizlik yapmayı planlıyorum. Yarın aşımız var çünkü yine hiçbişi yapamam. Koca kişisi hala piyasada yok çok yoğun çalışıyo bazen cumartesileri de çalışıyo. Yoksa allah var çok yardım ediyo bana evdeyken. Öyle işte hiuf bazen geliyolar. Temiz kadın olduğum günleri özledim. Burda birbirimize her yönden destek olmamız çok güzel

Asidan dolayimi uyandi canim. Bu bebikleri anlamak zor otur dinlen yaparsin.

Canım önceki aşımız geç yapılmıştı bunu de gecikmeli olucaz aşımız yarın. Aşısız hali bu yarın napcaz bakalım.

Neyse canlari sagolsun feda olsun pasama

Dun benimkide sabaha kadar 10 kere uyandi canim sabah kahvaltiyi yaptiktan sonra uyuttum evi oylece birakip yattim uyudum 1 bucuk saat uyumusuz oh ne iyi geldi birak bugnde pis kalsn daginik kalsin

Kalıyo zaten mecburen napalım ay çok zor ev işi yapamamak kafam sürekli işlerde.

Amaa destekleriniz için hepinize teşekkür ediyorum

Kul sıkışmayınca hızır yetişmezmiş
Temizlik konusunda günlerce konuşabilirim
Aç ve uykusuz kalaraktan deli gibi temizlik yapabilme psikopatlığına sahibim
O yüzden sen temizliğini yapabilmiş biraz da keyif bulmuşken tadını çıkar
Ohh sefam olsun de
Bende evde delirmecelerr
Minnoş uyumuşken lavobaya gidip çamaşır suyuyla aşk yaşadım
Sanki çok kullanabiliyomuşum gibi
Şimdide şu ellerimdeki mide bulandıran çamaşır suyu kokusundan kurtulayım

Ah o ev isleri yok mu yapmasan olmuyo yapsan olmuyo kalknca bende hemen 5 dkda topladm her yeri bulasiklari yerlestrdm calstrdm evi topladm makyajimi yaptm saçımı yaptim ciktim disari

Ben o kadar uykusuzluk ve yorgunluğa dayanamıyorum hiufcum minnoşa ancak yetişiyorum. Yapamazsam kalıyo ona da deliriyorum böyle bi çıkmazdayım işte. Amaa çamaşır suyu olmadan asla

Kizlaarr kiziminnn
ikinci dişi çıkmış
Maşallah darısı sizin başınıza

Maşallah hayırlı olsun dişleriniz biz daha bi taaneee bilem çıkaramadık.

Ah o ev isleri yok mu yapmasan olmuyo yapsan olmuyo kalknca bende hemen 5 dkda topladm her yeri bulasiklari yerlestrdm calstrdm evi topladm makyajimi yaptm saçımı yaptim ciktim disari

Marifetli hatuna bak seennn. Ben de haftasonu evimi tamamen arındırıp bir kaş aldırmaya gitsem çok mutlu oluciimm keman kaşlı oldum yaw

Sağol canım dış cikarmadan önceki huzursuzlugun iki katı huzursuzluk oluyor diş patladiktan sonra
Acaba bu huzursuzluk ne kadar daha devam eder

Sağol canım dış cikarmadan önceki huzursuzlugun iki katı huzursuzluk oluyor diş patladiktan sonra
Acaba bu huzursuzluk ne kadar daha devam eder

Ah bu huzursuzluklar bitmeezz bitmezzz diş huzursuzluğu çıkar onun huzursuzluğu büyüme atağı huzursuzluğu vs. vs..
Böylelikle eriyip gidiyoruz. Hamilelikte 28 kilo aldım 21ini verdim şükür yedisi kaldı. Böyle giderse o yedi kilo da gidecek iyi tarafından bakıyorum

Ah canım bi ben eriyemedim
74 kilo ile hamile kaldım 80 kilo ile doğuma girdim doğumdan 10gun sonra 70 kiloya düştüm
Sonra 84 çıktım şuan diyetle 81dustum ah verebilsem lop lop etleri yağları

iyi akşamlar güzel annişler.
biz 6. ay aşılarımızı olduk bugün.
ebe, eve gidince ateş düşürücü içerirsin hemen dedi. ama ben içirmedim. saat başı hep ölçtüm. Rabbime çok şükür ateşi yükselmedi.
az az uyuduk günü bitirdik şükür.
yarında alerji için kontrole gideceğiz. İnşaallah o sorunumuzda bitip gitmiştir.

temizlikten gem vurulmuş. ben artık takmıyorum. yapabiliyorsam yapıyorum. yapamıyorsam kalıyor napıyım.
uykum varsa uyuyorum oğlumla. oh mis..

bu arada bizim dişlerde çıktı. hemde ikisi birden aynı anda. ama hala deli gibi kaşınıyor. elindekini al kıyameti koparıyor.
elinden düşsün, uzanıp alamıyor mı.. başlıyor ağlamaya.
ay birde uzanıp almaya çalışırken geri geri emeklediği için hepten uzaklaşmıyor mu.. çıldırıyor çıldırıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…