- 15 Ağustos 2015
- 4.687
- 7.349
- 108
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #97.961
Aman yogurtta da bizimki aynisini yapiyor,kasik ya da bardak fark etmedi,beyfendinin hemen midesi bulaniyo. Aslinda verdin mi yine de yiyo ama ben vermeye devam ederek midesini tam karistirmak istemiyorum. 2-3yemek kasigi yedirip birakiyorum. Max bulursa o da.. Erik yedi yine guzel,elinden kayiyor ztn dusunce tekrar yenisi verilcek pehh:) kaka evet baya farklilasti kokusu bzde de. Bugunku kaka farkliydi hehe.aynen daha ilgili artık
hemen eline alıyor
ağzına gelirse hemen midesi bulanmış gibi yapıp çıkarıyo
çaktırmadan izliyorum yutuyo mu diye
bu nedenle video da çkiyorum sonra izliyorum ama yutma yok
dün şeftali tattırdım
elinden kaydı hep
tutamadı
ama bugün dışkısı çok iğrenç kokuyordu
Ne pis kokmaya basladi demiAman yogurtta da bizimki aynisini yapiyor,kasik ya da bardak fark etmedi,beyfendinin hemen midesi bulaniyo. Aslinda verdin mi yine de yiyo ama ben vermeye devam ederek midesini tam karistirmak istemiyorum. 2-3yemek kasigi yedirip birakiyorum. Max bulursa o da.. Erik yedi yine guzel,elinden kayiyor ztn dusunce tekrar yenisi verilcek pehh:) kaka evet baya farklilasti kokusu bzde de. Bugunku kaka farkliydi hehe.
Bugun ne veriyosun:) seftali mi
İlk hafta açıkçası biraz üzülmüştümAman yogurtta da bizimki aynisini yapiyor,kasik ya da bardak fark etmedi,beyfendinin hemen midesi bulaniyo. Aslinda verdin mi yine de yiyo ama ben vermeye devam ederek midesini tam karistirmak istemiyorum. 2-3yemek kasigi yedirip birakiyorum. Max bulursa o da.. Erik yedi yine guzel,elinden kayiyor ztn dusunce tekrar yenisi verilcek pehh:) kaka evet baya farklilasti kokusu bzde de. Bugunku kaka farkliydi hehe.
Bugun ne veriyosun:) seftali mi
Ne pis kokmaya basladi demisadece emzrsem mi diye dusunmedm degil yani
Ne pis kokmaya basladi demisadece emzrsem mi diye dusunmedm degil yani
alerjisi yoksa verebilirsin bence.Kızlar merhaba
şimdi Ben çiftlikten gelen günlük keçi sütü aldım
yarım litre
Ancak şu an ne bende ne de sütü aldığım yerde keçi yoğurdu mayası yoktu
ama oradan Manda ve inek sütü karışımı mayası aldım
Oradakiler de bana dedi ki
ilk yoğurdunu bununla öyle yap
sonraki yoğurtlarını kendi yoğurdunun mayasından yaparsın dedi
peki Ben şimdi bu yaptığım ilk Keçi sütünden olan ama mayası Manda ve inek sütü olan yoğurdu vereyim mi oğluma
yoksa bu yoğurdu tüketip Mayasını sonraki ikinci yaptığım yoğurdu mı vereyim
Hahabi kere sevgililer gununde tek tas almsti o zaman sevgiliydik 100 kere bana mi aldin diye sormustum yok sana almadm guzel mi guzelse baskasina hediye etcem diye dalga gecmsti o kadsr beklemiyorum yani
Ya ilk zamanlar koku oluyo ama oylr pis kokmuyo ve az oluyo suan iğrenç kokuyoİlk hafta açıkçası biraz üzülmüştüm
Çünkü blw yaparken çok hevesliydim
hiç olumlu bir tepkisi olmadığı için moralim bozulmuştu
Ama şu an hiç yememesine rağmen gayet normal karşılıyorum
alıştım artık
Acelesi de yok zaten
Dün Şeftali vermiştim Daha doğrusu dün kahvaltıda omlet verdim Akşam da şeftali vermiştim
Bugün yine şeftali vereceğim
Eğer şu Keçi sütünden mayalama ile becerebilirsem Yarın da Kısmetse yoğurda geçeceğim bu akşam yapıp
Oğlumun dışkısı doğduğundan beri kokuyordu
bazı bebeklerde oluyormuş
hep koku vardı yani
ama ek gıdaya geçtiğimiz den beri Bi level atladı koku
Saabah ilk uyandgmda zor degistryorum yaaEvet benimki de hiuftaki gibi:) normalde de kokusu vardi ama tabi su an daha degisik:))
Hahaalerjisi yoksa verebilirsin bence.
ben verirdim. :)
senin lafına iyi demiş ama.
iyi yapmış ama baştan alıştırmamış. burda dert bölümü var. BDV kısaca. orda kimisi sevgiliyken böyleydi şimdi böyle böyle oldu, niye böyle oldu.. gibi çok konu oluyor. sen şanslısın yani.
İlk defa vericem yoğurtalerjisi yoksa verebilirsin bence.
ben verirdim. :)
senin lafına iyi demiş ama.
iyi yapmış ama baştan alıştırmamış. burda dert bölümü var. BDV kısaca. orda kimisi sevgiliyken böyleydi şimdi böyle böyle oldu, niye böyle oldu.. gibi çok konu oluyor. sen şanslısın yani.
AynennnYa ilk zamanlar koku oluyo ama oylr pis kokmuyo ve az oluyo suan iğrenç kokuyo
Benim oglum 8 de gece uykusuna geciyor. 9 u gecerse 11-11 yi buluyor uyumasi. Huysuzlanip muzmizlaniyor. Aksam 8 de uyutacaksam 4 yada 5 ten sinra uyutmuyorum. 5 te uyanmis oluyor en gec. Bazen kendi 2 den sonra uyumuyor. Birde Yedide uyuyup sekizde acikmissa biberon mamasi veriyorum. Kasik mamasi vereyim tok tutsun diye uyandirdim bir kac kez geceye kadar uyumadi. sende yatma saatinden bir kac saat once uyutma . Her cocuk farkli deneye deneye bulacaz. İnsallah seninkininde duzene girer.Benım oglumda aksam 9 10 arası uyurdu son bır haftadır 11 12 gıbı zor uyutuyorum uykusu var bılıyorum ama direnıyor nasıl düzene sokabılırım belki basına gelmıştır
Ben cogu. Zaman yikiyorm yaa daha iyi oluyoİlk defa vericem yoğurt
Denemedim hiç
İnşallah yoktur
Bakayım
Önce süt yoğurt olabilecek mi :)
Sonrada yedirme durumunu düşünürüm
Bir kez hamikeyken yapmıştım sadece yoğurt
Aynennn
Gerçekten bugün bende dayanamadım
Hatta bu kokuyu pamuk kesmez dedim
Suda yıkadım çocuğu
Bende simdi kavun verdim mincirip duruyo ustu mama sandalyesi ne durumda söylemiyorum bileŞeftali ile blw yapmaya teşebbüs eden anne
Oğlunun şeftaliyi püre yapma protestosu ile karşı karşıya
Yumurtaya beter demiştim
Oysa henüz şeftali ile karşılaşmamışım
Aboooo
Zıbınını sıksam 1/2 çay bardağı şeftali suyu elde edebilirdimmm
İki el ve on parmak
3 blender kuvvetinde çalıştı
Yuttumu hiç bir fikrim yok
Çünkü şeftali dışında sadece gözlerini görebildimm
Bence marketten keci yigurduyla mayala. Hazirda olsa hormon yok icinde. Oyle karisik mi olur ya. Bende onlarda fikir verdi. Emin degillerKızlar merhaba
şimdi Ben çiftlikten gelen günlük keçi sütü aldım
yarım litre
Ancak şu an ne bende ne de sütü aldığım yerde keçi yoğurdu mayası yoktu
ama oradan Manda ve inek sütü karışımı mayası aldım
Oradakiler de bana dedi ki
ilk yoğurdunu bununla öyle yap
sonraki yoğurtlarını kendi yoğurdunun mayasından yaparsın dedi
peki Ben şimdi bu yaptığım ilk Keçi sütünden olan ama mayası Manda ve inek sütü olan yoğurdu vereyim mi oğluma
yoksa bu yoğurdu tüketip Mayasını sonraki ikinci yaptığım yoğurdu mı vereyim
Bende yıkadım zaten canım yaaBen cogu. Zaman yikiyorm yaa daha iyi oluyo
maşallahhhhBende simdi kavun verdim mincirip duruyo ustu mama sandalyesi ne durumda söylemiyorum bilebi ekmegi guzel yiyo benm oglan
offfBence marketten keci yigurduyla mayala. Hazirda olsa hormon yok icinde. Oyle karisik mi olur ya. Bende onlarda fikir verdi. Emin degiller
Hadi Maşaallah.Keçi sütünü
Yoğurt şeklinde bulabilme hayalleri ile
Fırına koydum
12 gibi çıkarıp dolaba atıcam
Sert olmasını önemsemiyorum
Bardakla içiricem çünkü
Keçi sütünü
Yoğurt şeklinde bulabilme hayalleri ile
Fırına koydum
12 gibi çıkarıp dolaba atıcam
Sert olmasını önemsemiyorum
Bardakla içiricem çünkü
Şeftali ile blw yapmaya teşebbüs eden anne
Oğlunun şeftaliyi püre yapma protestosu ile karşı karşıya
Yumurtaya beter demiştim
Oysa henüz şeftali ile karşılaşmamışım
Aboooo
Zıbınını sıksam 1/2 çay bardağı şeftali suyu elde edebilirdimmm
İki el ve on parmak
3 blender kuvvetinde çalıştı
Yuttumu hiç bir fikrim yok
Çünkü şeftali dışında sadece gözlerini görebildimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?