2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Aman yogurtta da bizimki aynisini yapiyor,kasik ya da bardak fark etmedi,beyfendinin hemen midesi bulaniyo. Aslinda verdin mi yine de yiyo ama ben vermeye devam ederek midesini tam karistirmak istemiyorum. 2-3yemek kasigi yedirip birakiyorum. Max bulursa o da.. Erik yedi yine guzel,elinden kayiyor ztn dusunce tekrar yenisi verilcek pehh:) kaka evet baya farklilasti kokusu bzde de. Bugunku kaka farkliydi hehe.

Bugun ne veriyosun:) seftali mi

Ne pis kokmaya basladi demi sadece emzrsem mi diye dusunmedm degil yani

Kızlar merhaba
şimdi Ben çiftlikten gelen günlük keçi sütü aldım
yarım litre
Ancak şu an ne bende ne de sütü aldığım yerde keçi yoğurdu mayası yoktu
ama oradan Manda ve inek sütü karışımı mayası aldım
Oradakiler de bana dedi ki
ilk yoğurdunu bununla öyle yap
sonraki yoğurtlarını kendi yoğurdunun mayasından yaparsın dedi
peki Ben şimdi bu yaptığım ilk Keçi sütünden olan ama mayası Manda ve inek sütü olan yoğurdu vereyim mi oğluma
yoksa bu yoğurdu tüketip Mayasını sonraki ikinci yaptığım yoğurdu mı vereyim

İlk hafta açıkçası biraz üzülmüştüm
Çünkü blw yaparken çok hevesliydim
hiç olumlu bir tepkisi olmadığı için moralim bozulmuştu
Ama şu an hiç yememesine rağmen gayet normal karşılıyorum
alıştım artık
Acelesi de yok zaten

Dün Şeftali vermiştim Daha doğrusu dün kahvaltıda omlet verdim Akşam da şeftali vermiştim
Bugün yine şeftali vereceğim
Eğer şu Keçi sütünden mayalama ile becerebilirsem Yarın da Kısmetse yoğurda geçeceğim bu akşam yapıp

Ne pis kokmaya basladi demi sadece emzrsem mi diye dusunmedm degil yani

Oğlumun dışkısı doğduğundan beri kokuyordu
bazı bebeklerde oluyormuş
hep koku vardı yani
ama ek gıdaya geçtiğimiz den beri Bi level atladı koku

alerjisi yoksa verebilirsin bence.
ben verirdim. :)
Haha bi kere sevgililer gununde tek tas almsti o zaman sevgiliydik 100 kere bana mi aldin diye sormustum yok sana almadm guzel mi guzelse baskasina hediye etcem diye dalga gecmsti o kadsr beklemiyorum yani
senin lafına iyi demiş ama.
iyi yapmış ama baştan alıştırmamış. burda dert bölümü var. BDV kısaca. orda kimisi sevgiliyken böyleydi şimdi böyle böyle oldu, niye böyle oldu.. gibi çok konu oluyor. sen şanslısın yani.

Ya ilk zamanlar koku oluyo ama oylr pis kokmuyo ve az oluyo suan iğrenç kokuyo

Haha aynen evlenince degsti dersem hakkini yerim

İlk defa vericem yoğurt
Denemedim hiç
İnşallah yoktur
Bakayım
Önce süt yoğurt olabilecek mi :)
Sonrada yedirme durumunu düşünürüm
Bir kez hamikeyken yapmıştım sadece yoğurt

Ya ilk zamanlar koku oluyo ama oylr pis kokmuyo ve az oluyo suan iğrenç kokuyo
Aynennn
Gerçekten bugün bende dayanamadım
Hatta bu kokuyu pamuk kesmez dedim
Suda yıkadım çocuğu

Benım oglumda aksam 9 10 arası uyurdu son bır haftadır 11 12 gıbı zor uyutuyorum uykusu var bılıyorum ama direnıyor nasıl düzene sokabılırım belki basına gelmıştır
Benim oglum 8 de gece uykusuna geciyor. 9 u gecerse 11-11 yi buluyor uyumasi. Huysuzlanip muzmizlaniyor. Aksam 8 de uyutacaksam 4 yada 5 ten sinra uyutmuyorum. 5 te uyanmis oluyor en gec. Bazen kendi 2 den sonra uyumuyor. Birde Yedide uyuyup sekizde acikmissa biberon mamasi veriyorum. Kasik mamasi vereyim tok tutsun diye uyandirdim bir kac kez geceye kadar uyumadi. sende yatma saatinden bir kac saat once uyutma . Her cocuk farkli deneye deneye bulacaz. İnsallah seninkininde duzene girer.

Şeftali ile blw yapmaya teşebbüs eden anne
Oğlunun şeftaliyi püre yapma protestosu ile karşı karşıya

Yumurtaya beter demiştim
Oysa henüz şeftali ile karşılaşmamışım
Aboooo
Zıbınını sıksam 1/2 çay bardağı şeftali suyu elde edebilirdimmm
İki el ve on parmak
3 blender kuvvetinde çalıştı
Yuttumu hiç bir fikrim yok
Çünkü şeftali dışında sadece gözlerini görebildimm

Ben cogu. Zaman yikiyorm yaa daha iyi oluyo

Bende simdi kavun verdim mincirip duruyo ustu mama sandalyesi ne durumda söylemiyorum bile bi ekmegi guzel yiyo benm oglan

Bence marketten keci yigurduyla mayala. Hazirda olsa hormon yok icinde. Oyle karisik mi olur ya. Bende onlarda fikir verdi. Emin degiller

Ben cogu. Zaman yikiyorm yaa daha iyi oluyo
Bende yıkadım zaten canım yaa
uyku saatinden önce verdim
sonra hemen banyo yaptırdım
felaket olmuştu

Bende simdi kavun verdim mincirip duruyo ustu mama sandalyesi ne durumda söylemiyorum bile bi ekmegi guzel yiyo benm oglan
maşallahhhh
yesinlerde
inan umrumda değil
badileri battı

bu arada şu kavun aklıma hep geliyo
hepte unutuyorum
iyi hatırlattın sağol
ama onu da tutması zor ya
kayı kayı verir elinden

Bence marketten keci yigurduyla mayala. Hazirda olsa hormon yok icinde. Oyle karisik mi olur ya. Bende onlarda fikir verdi. Emin degiller
offf
mayaladım vallahi

Ben de bugun sandalye icine kattigim minderi yikadim,makinaya atmadan once vanish sivi doktum kirli yerlerine,oylece attm . Tertemiz olmus,vanishin etkisi var sanirm ama yeni aldigm deterjan da cok iyiymis:) neyse istedgmi elde ettm sonuc onemli.) hic silmemistm valla basladik baslayali,batti balik yan gider dediydim haha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…