- 3 Şubat 2012
- 4.843
- 7.927
- 358
- 37
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #97.981
Oyyyy haya edebiliyorum onu şeftali tatlısı niyetine yerimŞeftali ile blw yapmaya teşebbüs eden anne
Oğlunun şeftaliyi püre yapma protestosu ile karşı karşıya
Yumurtaya beter demiştim
Oysa henüz şeftali ile karşılaşmamışım
Aboooo
Zıbınını sıksam 1/2 çay bardağı şeftali suyu elde edebilirdimmm
İki el ve on parmak
3 blender kuvvetinde çalıştı
Yuttumu hiç bir fikrim yok
Çünkü şeftali dışında sadece gözlerini görebildimm
Bizede guya gunesli gözukuyorDedimki ona, bir zeynep neden agliyordu?firtinaya gelmisiz meger, arkadas hic sapmiyor ya... 30 days until the end of the leap hakkinizi helal edin, 1 ay yazamayabilirim
Kabuguyla veriyorum canim dun içini mincirdi kabugunu kemirdiBende yıkadım zaten canım yaa
uyku saatinden önce verdim
sonra hemen banyo yaptırdım
felaket olmuştu
maşallahhhh
yesinlerde
inan umrumda değil
badileri battı
bu arada şu kavun aklıma hep geliyo
hepte unutuyorum
iyi hatırlattın sağol
ama onu da tutması zor ya
kayı kayı verir elinden
offf
mayaladım vallahi
Biz dogdugundan beri fırtınadayızBizede guya gunesli gözukuyorama hep firtina hep firtina. Bi degisiklik yok kendi takvimimizde
Sağol canımHadi Maşaallah.
süt yoğurt olsun İnşaallah. :)
canım bend 1 aydr çalışıyom benimkide almadı bibeon sağdığım sütü sulukta veriyo kadın.ama ben sabah emziriyom.öğleden sonra 3 saat süt iznm var 1 saatta arkadaşlar idare ediyo yarım gun çalışıyom.seninki daha zormuş allah sabır versin canımbugün 2 hafta bitti işe başlayalı, sağdıgım bir gıdım sütü biberonla içmiyor. Kaşık , emzik, biberon düşmanı.
Mama da içmiyor. Sabah en son 7 de emziriyorum, aksam ben gelene kadar yani 18:00 e kadar süt ya da formül süt içmiyor suan. Sağdıgım sütü kahvaltısına koyuyor annem biraz da suluguyla vermeye calışıyor ancak 30-40 cc zorla ki o da günündeyse. Bazen o bile işkence oluyor. Parmakla beslenmeyi seviyor, parmagımla agzına birşey verince bastan tadıyor hosuna giderse alıyor. 7. ay da sadece 70 gr almıştı 2 hafta geçti bence hala aynı kilosu, bir değişiklik yok. Nolcak böyle bilmiyorum.
bugün 2 hafta bitti işe başlayalı, sağdıgım bir gıdım sütü biberonla içmiyor. Kaşık , emzik, biberon düşmanı.
Mama da içmiyor. Sabah en son 7 de emziriyorum, aksam ben gelene kadar yani 18:00 e kadar süt ya da formül süt içmiyor suan. Sağdıgım sütü kahvaltısına koyuyor annem biraz da suluguyla vermeye calışıyor ancak 30-40 cc zorla ki o da günündeyse. Bazen o bile işkence oluyor. Parmakla beslenmeyi seviyor, parmagımla agzına birşey verince bastan tadıyor hosuna giderse alıyor. 7. ay da sadece 70 gr almıştı 2 hafta geçti bence hala aynı kilosu, bir değişiklik yok. Nolcak böyle bilmiyorum.
Sağol canım
Vallahi katı bi yoğurt olmadı
Ama mühimde değil ya
Zaten sıvı olsun ki bardakta içebilsin
Sulu olmuş yahuuuUmarim tutar istedigingibi :) :)
Bende dün tepsiyi çıkardım önünden bizim masada yedi iki işten kurtuldumBen de bugun sandalye icine kattigim minderi yikadim,makinaya atmadan once vanish sivi doktum kirli yerlerine,oylece attm . Tertemiz olmus,vanishin etkisi var sanirm ama yeni aldigm deterjan da cok iyiymis:) neyse istedgmi elde ettm sonuc onemli.) hic silmemistm valla basladik baslayali,batti balik yan gider dediydim haha
Oyyyy haya edebiliyorum onu şeftali tatlısı niyetine yerim
Kabuguyla veriyorum canim dun içini mincirdi kabugunu kemirdi
Ay hadi bakim senin kofte ne tepki vercek yogurda :) ben bugun tatli patates vercem,uzun zamandansonra sebzeye donduk.. Peynir,yumurta,yogurt derken sanki cocuga yemek hazirlamiyormusum gibi geliyordu
Yoğurdu verdim
Su içtiği bardağa koydum
Soğuktu
Birlikte yiyelim dedim ılınmasını beklemedim
O bardağı kendine çektikçe bende ağzına vermeye çalıştım
2 tatlı kaşığı yutmuştur
Çok zorlamadım 5 dk sürmüştür
Her ağzına yoğurt geldiğinde çocuk titredi
Yani üşüme titremesi değil Limon gibi ekşi şeyler yediğimiz de yüzünü buruşturup titrer ya insan aynen o şekil oldu
Sonra da Ağladı Ben de kaldırdım ısrar etmedim
Slm cnm. Benim ki bi mola sayilirdi. Hemen alıstım zaten. Ama artik arkamdan agliyor sabahlari evden gitmek zor oluyor.. Eve gidince omzuma kafasini koyup belki yarim saat o sekilde duruyor özlüyor beni minnosum..eymentaa nasılsın canım işe dönmek nasıldı? Eymen nasıl alıstı mı?
Ben de bugun 2 haftayı geride bıraktım
Tıpkısının aynısıııAyni tepkiyi Alp de verdi,hala veriyor :) meyve ile veriyorum,meyveyi yiyor ama yogurda gelince hahaha hemen taniyor tadini,sanki elektrik carpmis gibi titriyo:)
Tıpkısının aynısııı
Bi de keçi yoğurduda maşallah yani
Sanki keçi eti suyu içirdim
Öyle bi koku
Slm cnm. Benim ki bi mola sayilirdi. Hemen alıstım zaten. Ama artik arkamdan agliyor sabahlari evden gitmek zor oluyor.. Eve gidince omzuma kafasini koyup belki yarim saat o sekilde duruyor özlüyor beni minnosum..
Sen nasilsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?