2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Oyyyy haya edebiliyorum onu şeftali tatlısı niyetine yerim

Dedimki ona, bir zeynep neden agliyordu? firtinaya gelmisiz meger, arkadas hic sapmiyor ya... 30 days until the end of the leap hakkinizi helal edin, 1 ay yazamayabilirim
Bizede guya gunesli gözukuyor ama hep firtina hep firtina. Bi degisiklik yok kendi takvimimizde

Kabuguyla veriyorum canim dun içini mincirdi kabugunu kemirdi

bugün 2 hafta bitti işe başlayalı, sağdıgım bir gıdım sütü biberonla içmiyor. Kaşık , emzik, biberon düşmanı.
Mama da içmiyor. Sabah en son 7 de emziriyorum, aksam ben gelene kadar yani 18:00 e kadar süt ya da formül süt içmiyor suan. Sağdıgım sütü kahvaltısına koyuyor annem biraz da suluguyla vermeye calışıyor ancak 30-40 cc zorla ki o da günündeyse. Bazen o bile işkence oluyor. Parmakla beslenmeyi seviyor, parmagımla agzına birşey verince bastan tadıyor hosuna giderse alıyor. 7. ay da sadece 70 gr almıştı 2 hafta geçti bence hala aynı kilosu, bir değişiklik yok. Nolcak böyle bilmiyorum.

canım bend 1 aydr çalışıyom benimkide almadı bibeon sağdığım sütü sulukta veriyo kadın.ama ben sabah emziriyom.öğleden sonra 3 saat süt iznm var 1 saatta arkadaşlar idare ediyo yarım gun çalışıyom.seninki daha zormuş allah sabır versin canım

Cani sagolsun rahatsiz falan olmasin da.. Uzuluyorumbu durumuna vallahi.. Halbuki masallah iyiydi kilo alimi,boy uzamasi. Cadi hanimyemeye devam etse... Ins cok uzun surmez canim

Sağol canım
Vallahi katı bi yoğurt olmadı
Ama mühimde değil ya
Zaten sıvı olsun ki bardakta içebilsin

Ay hadi bakim senin kofte ne tepki vercek yogurda :) ben bugun tatli patates vercem,uzun zamandansonra sebzeye donduk.. Peynir,yumurta,yogurt derken sanki cocuga yemek hazirlamiyormusum gibi geliyordu

Umarim tutar istedigingibi :) :)
Sulu olmuş yahuuu

Bende dün tepsiyi çıkardım önünden bizim masada yedi iki işten kurtuldum

Oyyyy haya edebiliyorum onu şeftali tatlısı niyetine yerim

Heheheee
Saçlı bi şeftaliye dönüşmüştü

Temizliği faciaydı
Bir kaç arkadaşıma fotosunu gönderdim
Herkes acıdı
Ve bırakmamı söylediler
Nasıl olsa yiyecek
Vs vs

Kabuguyla veriyorum canim dun içini mincirdi kabugunu kemirdi

Hehhh
Allah razı olsun
Bazen çok basit bişey bile gelmiyo insanın aklına
Bende öyle yapayım

Ay hadi bakim senin kofte ne tepki vercek yogurda :) ben bugun tatli patates vercem,uzun zamandansonra sebzeye donduk.. Peynir,yumurta,yogurt derken sanki cocuga yemek hazirlamiyormusum gibi geliyordu

Merak ediyorum bende tepkisini
Bende öyle canım ya
Bişey sevmediği zaman muz verdim
Bende yoğurt ve peynirden sonra belki havuç veririm

Yoğurdu verdim
Su içtiği bardağa koydum
Soğuktu
Birlikte yiyelim dedim ılınmasını beklemedim
O bardağı kendine çektikçe bende ağzına vermeye çalıştım
2 tatlı kaşığı yutmuştur
Çok zorlamadım 5 dk sürmüştür
Her ağzına yoğurt geldiğinde çocuk titredi
Yani üşüme titremesi değil Limon gibi ekşi şeyler yediğimiz de yüzünü buruşturup titrer ya insan aynen o şekil oldu
Sonra da Ağladı Ben de kaldırdım ısrar etmedim

Ayni tepkiyi Alp de verdi,hala veriyor :) meyve ile veriyorum,meyveyi yiyor ama yogurda gelince hahaha hemen taniyor tadini,sanki elektrik carpmis gibi titriyo:)

eymentaa nasılsın canım işe dönmek nasıldı? Eymen nasıl alıstı mı?
Ben de bugun 2 haftayı geride bıraktım
Slm cnm. Benim ki bi mola sayilirdi. Hemen alıstım zaten. Ama artik arkamdan agliyor sabahlari evden gitmek zor oluyor.. Eve gidince omzuma kafasini koyup belki yarim saat o sekilde duruyor özlüyor beni minnosum..
Sen nasilsin..

Tıpkısının aynısııı
Bi de keçi yoğurduda maşallah yani
Sanki keçi eti suyu içirdim
Öyle bi koku

Ben hic yemedim keci urunleri,annemden hepimzie gecen bi ozellik oldu.. Ha desen ki baktin da mi begenmdin? Hayir.. Tamamen on yargi:)
Keci peyniri almstm alpe,dokundum azcik tattm da ayni labne gibiydi. Yumurtasina kattim azcik yedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…