2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Selam kızlar nasılsınız buraya girmrur fırsat bulamıyorum okuyorum.ama yazamiyorum pasa hic durmuyor bir haftadır mız mız sürekli dış de yok çıkmıyor henüz birşey yemiyor ağzını acmiyor 150 200 cc yazmissiniz maşallah o kadar yiyen bebeklere beni görmeden asla durmuyor yapışık gibiyiz bir de yüzü çok kizardi iki gündür krem de surdum fayda etmiyor değişik birşey de vermedim ki pazartesi tatile gidecez antalyaya eşim çok istedi durmuyor pasa dedim ama gidecez artik bakalım değişiklik olur bana da bunaldim orda ne maceralar beni bekliyor gorecez

Sağdan ikinci teyzeye cuk oturmuş yalnız

Ben hic yemedim keci urunleri,annemden hepimzie gecen bi ozellik oldu.. Ha desen ki baktin da mi begenmdin? Hayir.. Tamamen on yargi:)
Keci peyniri almstm alpe,dokundum azcik tattm da ayni labne gibiydi. Yumurtasina kattim azcik yedi.
Aynen ön yargı ve alışma meselesi
Ama kokuyo yanii :)

Ben yarında yoğurt vereyim sonra da havuç yaparım
Yoğurdun peşine peynir yapmıyım diyorum

Eksimi olmus yogurt ondan oyle yapmistir cok akillilar

tamam bu ay emekliyo deniyor ama her çocuk farklı,doktorda hemen dakka bir gol bir yapmış yani..biraz zaman geçsin bakalım..çocuğum beş aylıkken buraya yazmıştım,bir çoğumuzun bebeği yüz üstü bile dönerken benimki daha yan bile dönmüyodu.her şey bir anda hızla gelişti ,şimdi kanepelerden tutup ayaga kalkıyor..sıkma canını canım..zamanı gelince çocuk kendi yapıyor zaten..

Aynen öyle yaa bide hastaydı ateşler içinde yanio çocuğun oturmaya hali yoktu direk oturması lazım bunun deyince dedim çocuk hasta ondan oturmak istemio yok dra götürün dedi..suan rahatım destekli oturuo

Bazen ek gıdaya geç başlanıldığı Zaman böyle şeylerle karşılaşılabiliyor Canım keşele anne sütü alırken 4 ayın sonundan itibaren meyve sularından 1 çay kaşığı tattırsaydın... Acaba şimdi onunla birlikte sende yesen yer mi diye düşünüyorum ama

Eksimi olmus yogurt ondan oyle yapmistir cok akillilar
Ekşi değil ama tadı hazır yoğurtlardan çok farklı
Sabah soğuk vermiştim
Bu sefer ılıttım
Ama hiç yemedii
Hemen ağladııı

Cekmeceyi acip acip kapatmayi ogrendik elini arasina koyuyo kapatacagi zaman elini ordan cekiyo o kadarda akilliyiz bide bizi taklit ediyo ne yapsak onu yapiyo

Maşallah yaaa
Ben hala yere bırakmıyorum ya

Ekşi değil ama tadı hazır yoğurtlardan çok farklı
Sabah soğuk vermiştim
Bu sefer ılıttım
Ama hiç yemedii
Hemen ağladııı

Maşallah yaaa
Ben hala yere bırakmıyorum ya
Ben bırakıyorum canim zaten durmak istemiyo oturmakta istemiyo evi talan etcek tabi bende her gun ev supurup siliyorm temiz olsun evde geziyo diye

Eymen ishal oldu Atom heart mother tavsiyelerin neler
Insallah kolay atlatir canim... Probiyotikler var ondan kullan, biogaia guzel, yogurt, pirinc lapasi, patates haslama, muz. Tabi bol su icir vucudu susuz kalmasin zaten sicak. Bizimkini kesen ishal mamasi oldu. Aptamil hn25. Cok zor bulmustum

Ben bırakıyorum canim zaten durmak istemiyo oturmakta istemiyo evi talan etcek tabi bende her gun ev supurup siliyorm temiz olsun evde geziyo diye
çok istiyorum
çok hevesleniyorum
hayalini kuruyorum

ama yapamıyorum ya
sinir oluyorum kendime
nereye kadar tutucam eninde sonunda ben bağlasamda inecek yere bunuda biliyorum
ama korkuyorum
bende hemen hemen hergün silip süpürmeye çalışıyorum ama
ne bileyim
süpürmek silmekle hijyen sağlanmıyoki
çoğu şeyi hala yalamaya çalışıyo
keşke yerlerde sürünmeden yürüseee

selam kızlar, nasılsınız ve nasıl gidiyor? :=)
biz idare ederız. tabii cadının fazla enerjisini saymassam eger.
çok yoruyor insanı. hep oyun ve onunla konusulsun istiyor.
sulu seyler içiremeyenlerre tavsiyem su bardagıyla deneyın sevecektır . hem zamandan tasarruf hem de daha fazla içiyor.
buna yogurt da dahil.
ek gıda konusunda aynıyız tek değişen yulaf ezmesi ve erişte ekledım listeye
sütü 1 yasından önce tavsıye etmıyorlar alerji sebebinden dolayı. sulandırarak denemkte fayda var
bebek sütlerı satılıyor. denemek istiyorum
muhallebılerı su yerıne sütle yaparım.

Benimki suluktan su içmiyor. Kaşıkla veriyordum. Bardakla vermeye basladim bi kac gundur. Ancak oyle iciyor. Sütü 1 yaşina kadar bekliycem allerjik bunyesi. Baliga yogurda basliycam karismasin. Bende ev yemekleri vermeye basliycam . Suan tattircam. Ay sonuna dogru yiyecek . Yulaf ezmesi bende arada deniycem. Nemleketteyim, donuste artik. Eristeyi ezip mi verdin . Senin kız gecen ay kaç kilo aldi. Benim oglumda hareketli yedigine gore az aliyor. Dokuntu olunca bir hafta zayifladi ama uykusu az ve cok hareketli .@surrender

Mikroplardan tamamen koruyamazsin ve suan sen gelisimini etkiliyosun cocugun yapmk istediklerine engel olarak

Alısmasi lazim mikroplara. Bağisikligi artar. Mumkunse topraga hayvanlara tutturun.ilerki aylarda yaslarda. Buyuduklerinde sıkınti yasamasinlar. Sokağa ciktigi an hasta olurlar. Kızsa hamileliginde. Motor becerilerini kullansin , kesfetsin. Kesfederek oğreniyorlar kısma birşeyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…