- 9 Mart 2015
- 2.186
- 2.573
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #98.001
Sağdan ikinci teyzeye cuk oturmuş yalnız
Aynen ön yargı ve alışma meselesiBen hic yemedim keci urunleri,annemden hepimzie gecen bi ozellik oldu.. Ha desen ki baktin da mi begenmdin? Hayir.. Tamamen on yargi:)
Keci peyniri almstm alpe,dokundum azcik tattm da ayni labne gibiydi. Yumurtasina kattim azcik yedi.
Eksimi olmus yogurt ondan oyle yapmistir cok akillilarYoğurdu verdim
Su içtiği bardağa koydum
Soğuktu
Birlikte yiyelim dedim ılınmasını beklemedim
O bardağı kendine çektikçe bende ağzına vermeye çalıştım
2 tatlı kaşığı yutmuştur
Çok zorlamadım 5 dk sürmüştür
Her ağzına yoğurt geldiğinde çocuk titredi
Yani üşüme titremesi değil Limon gibi ekşi şeyler yediğimiz de yüzünü buruşturup titrer ya insan aynen o şekil oldu
Sonra da Ağladı Ben de kaldırdım ısrar etmedim
tamam bu ay emekliyo deniyor ama her çocuk farklı,doktorda hemen dakka bir gol bir yapmış yani..biraz zaman geçsin bakalım..çocuğum beş aylıkken buraya yazmıştım,bir çoğumuzun bebeği yüz üstü bile dönerken benimki daha yan bile dönmüyodu.her şey bir anda hızla gelişti ,şimdi kanepelerden tutup ayaga kalkıyor..sıkma canını canım..zamanı gelince çocuk kendi yapıyor zaten..Bana kalsa da zamanı varda dr deli etti beni yaa çocuk hasta inat etmiş oturmuo kendini kasio bu çocuğun oturması gerekirmiş işte drdan randevu alın gösterin dedi..benimki de dirseginden destek alıp oturuo bide yurutecte duruo geri geri gidio.. çok strest yaptim galiba
Eksimi olmus yogurt ondan oyle yapmistir cok akillilar
Aynen öyle yaa bide hastaydı ateşler içinde yanio çocuğun oturmaya hali yoktu direk oturması lazım bunun deyince dedim çocuk hasta ondan oturmak istemio yok dra götürün dedi..suan rahatım destekli oturuotamam bu ay emekliyo deniyor ama her çocuk farklı,doktorda hemen dakka bir gol bir yapmış yani..biraz zaman geçsin bakalım..çocuğum beş aylıkken buraya yazmıştım,bir çoğumuzun bebeği yüz üstü bile dönerken benimki daha yan bile dönmüyodu.her şey bir anda hızla gelişti ,şimdi kanepelerden tutup ayaga kalkıyor..sıkma canını canım..zamanı gelince çocuk kendi yapıyor zaten..
Bazen ek gıdaya geç başlanıldığı Zaman böyle şeylerle karşılaşılabiliyor Canım keşele anne sütü alırken 4 ayın sonundan itibaren meyve sularından 1 çay kaşığı tattırsaydın... Acaba şimdi onunla birlikte sende yesen yer mi diye düşünüyorum amabugün 2 hafta bitti işe başlayalı, sağdıgım bir gıdım sütü biberonla içmiyor. Kaşık , emzik, biberon düşmanı.
Mama da içmiyor. Sabah en son 7 de emziriyorum, aksam ben gelene kadar yani 18:00 e kadar süt ya da formül süt içmiyor suan. Sağdıgım sütü kahvaltısına koyuyor annem biraz da suluguyla vermeye calışıyor ancak 30-40 cc zorla ki o da günündeyse. Bazen o bile işkence oluyor. Parmakla beslenmeyi seviyor, parmagımla agzına birşey verince bastan tadıyor hosuna giderse alıyor. 7. ay da sadece 70 gr almıştı 2 hafta geçti bence hala aynı kilosu, bir değişiklik yok. Nolcak böyle bilmiyorum.
Ya olmaz mi once tadina bakiyo benm oglan cok fena sevmezse agzini ikinci kez acmiyo bide sinirlli kiBenim yogurt tatli ama oyle yapiyo:) damak tadi var beyfendilerin,litfeeeenn amaaaa :)))
Ekşi değil ama tadı hazır yoğurtlardan çok farklıEksimi olmus yogurt ondan oyle yapmistir cok akillilar
Cekmeceyi acip acip kapatmayi ogrendik elini arasina koyuyo kapatacagi zaman elini ordan cekiyo o kadarda akilliyizbide bizi taklit ediyo ne yapsak onu yapiyo
Ben bırakıyorum canim zaten durmak istemiyo oturmakta istemiyo evi talan etcek tabi bende her gun ev supurup siliyorm temiz olsun evde geziyo diyeEkşi değil ama tadı hazır yoğurtlardan çok farklı
Sabah soğuk vermiştim
Bu sefer ılıttım
Ama hiç yemedii
Hemen ağladııı
Maşallah yaaa
Ben hala yere bırakmıyorum ya
geçmiş olsun.Eymen ishal olduAtom heart mother tavsiyelerin neler
Insallah kolay atlatir canim... Probiyotikler var ondan kullan, biogaia guzel, yogurt, pirinc lapasi, patates haslama, muz. Tabi bol su icir vucudu susuz kalmasin zaten sicak. Bizimkini kesen ishal mamasi oldu. Aptamil hn25. Cok zor bulmustumEymen ishal olduAtom heart mother tavsiyelerin neler
çok istiyorumBen bırakıyorum canim zaten durmak istemiyo oturmakta istemiyo evi talan etcek tabi bende her gun ev supurup siliyorm temiz olsun evde geziyo diye
Benimki suluktan su içmiyor. Kaşıkla veriyordum. Bardakla vermeye basladim bi kac gundur. Ancak oyle iciyor. Sütü 1 yaşina kadar bekliycem allerjik bunyesi. Baliga yogurda basliycam karismasinselam kızlar, nasılsınız ve nasıl gidiyor? :=)
biz idare ederız. tabii cadının fazla enerjisini saymassam eger.
çok yoruyor insanı. hep oyun ve onunla konusulsun istiyor.
sulu seyler içiremeyenlerre tavsiyem su bardagıyla deneyın sevecektır . hem zamandan tasarruf hem de daha fazla içiyor.
buna yogurt da dahil.
ek gıda konusunda aynıyız tek değişen yulaf ezmesi ve erişte ekledım listeye
sütü 1 yasından önce tavsıye etmıyorlar alerji sebebinden dolayı. sulandırarak denemkte fayda var
bebek sütlerı satılıyor. denemek istiyorum
muhallebılerı su yerıne sütle yaparım.
Mikroplardan tamamen koruyamazsin ve suan sen gelisimini etkiliyosun cocugun yapmk istediklerine engel olarakçok istiyorum
çok hevesleniyorum
hayalini kuruyorum
ama yapamıyorum ya
sinir oluyorum kendime
nereye kadar tutucam eninde sonunda ben bağlasamda inecek yere bunuda biliyorum
ama korkuyorum
bende hemen hemen hergün silip süpürmeye çalışıyorum ama
ne bileyim
süpürmek silmekle hijyen sağlanmıyoki
çoğu şeyi hala yalamaya çalışıyo
keşke yerlerde sürünmeden yürüseee
Alısmasi lazim mikroplara. Bağisikligi artar. Mumkunse topraga hayvanlara tutturun.ilerki aylarda yaslarda. Buyuduklerinde sıkınti yasamasinlar. Sokağa ciktigi an hasta olurlar. Kızsa hamileliginde. Motor becerilerini kullansin , kesfetsin. Kesfederek oğreniyorlar kısma birşeyi.çok istiyorum
çok hevesleniyorum
hayalini kuruyorum
ama yapamıyorum ya
sinir oluyorum kendime
nereye kadar tutucam eninde sonunda ben bağlasamda inecek yere bunuda biliyorum
ama korkuyorum
bende hemen hemen hergün silip süpürmeye çalışıyorum ama
ne bileyim
süpürmek silmekle hijyen sağlanmıyoki
çoğu şeyi hala yalamaya çalışıyo
keşke yerlerde sürünmeden yürüseee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?