2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

geçen ay ne kadar aldı hiç hatırlamıyorum.
süzgeçten geçirip verdım püre şeklinde yani :=) balıgı 2 gün önce çupra verecektım vermedım nedense
ev yemeklerının içinde sadece tuz olmayacak sanırım?
doktor 9. ay başlayabılırsın demişti

bebek konusunda bende çok hassasım . 2 günde bir süpürmeme, halıları kaldırmama ragmen ayak altımda toz oluyor ve acayip sinir oluyorum. neyseki oyun bahcemız var cocuk genelde orda oynuyor

Karadenizdeyiz. Ne baligi varsa onu da vercem. Yaylaya cikip tatlisu alabaligida. Ben az tuz aticam . Tarhanayi haftada bi kac kez vercem. Bugun yogurda basliyorum. Ne heyecan

Karadenizdeyiz. Ne baligi varsa onu da vercem. Yaylaya cikip tatlisu alabaligida. Ben az tuz aticam . Tarhanayi haftada bi kac kez vercem. Bugun yogurda basliyorum. Ne heyecan
benımkı tarhanayı ekşi oldugu için yemıyor. belkıde kendım yapmalıyım yoksa tarhana yemeyecek.
dil balığı ile başlanmalıymıs. parça parça yedırmek istiyordum aslında.
ama vazgectım çorbasını yapıcam ona.
inşallah sever minnoş yogurdu

hiuf sen ciddimisin..yabancılar evlerinde kedi köpekle büyütüyorlar bebeklerini..çok hijyenik davranırsan bebeğin çok hastalanır..normal temizliğini yap sal gitsin çocuğu..

Mikroplardan tamamen koruyamazsin ve suan sen gelisimini etkiliyosun cocugun yapmk istediklerine engel olarak

bebek konusunda bende çok hassasım . 2 günde bir süpürmeme, halıları kaldırmama ragmen ayak altımda toz oluyor ve acayip sinir oluyorum. neyseki oyun bahcemız var cocuk genelde orda oynuyor

hiuf sen ciddimisin..yabancılar evlerinde kedi köpekle büyütüyorlar bebeklerini..çok hijyenik davranırsan bebeğin çok hastalanır..normal temizliğini yap sal gitsin çocuğu..

Hay sizden Allah razı olsunn

Saldım vallahi çocuğuu
Hemen ilk olarak halıyı yaladı

Ya beni asıl tedirgin eden ayaklar biliyo musunuz
Çünkü ağzını değmese bile eliyle herşeyi mıncıklayıp sonrada elinin tümünü ağzına sokuyo
Dışardan gelen insan var ayaklar hep mikrop
Yerleri siliyoz ok de halılarrrr
Çarşaf mı sersem diomm
Neyse yaaa
Amannn salayım gitsin
Hem belki sürekli bişeylerle oyalanır bende sürekli karşısında şebeklik yapmak durumunda kalmamm

İlknur ve mismommy ben geçen hafta dediğiniz şeyi okudum ve çok pişman oldum
Hatta bu sabah eşimede söyledim
Yerde emekleyip evi dolaşmasına izin verilmeyen bebeklerin motor gelişimi zarar görüyormuş
Çok haklısınızz

Sörr vallahi titizlendikçe hem ben hem bebek zarar görüyo
Çocuk elini bişeye değiyo diye pat el yıkama
Yatakta durduğu halde hergünn temiz çarşaf seriyorum

Boncuklu gelinnn sağolun vallahi
Destekledinizz cesaret verdiniz

Bakalım devam ettiririm inşallahh

iyi pazarlar annişler. :)
sabah sabah oğlum bana heyecan yaşattı.
sabahın 5.30 gibiydi yada 4.30 tam kestiremiyorum. çok terlemişti. öksürüğüde var. ondan değiştireyim dedim. lambayı açmadım. küçük gece lambası var odada. loş bir ortam oluyor. bu ayrıntı önemli de ondan belirttim.
neyse, değiştirdim uyudu tekrar.
sabah yine terliydi değiştireyim dedim. bir önceki kurumuştur onu aldım giydirmek için yatağın kenarından. üstünü çıkarırken tırnağındaki kanı farkettim. başladım oğlumla konuşmaya. niye nereni kanattım diye. baktım baktım bişey göremedim. üstündekinin boyun kısımları kurumuş kan izi vardı. sonra bir önceki çıkardığımı tam giydirecektim ki, ne göreyim, o resmen kanlanmış. yakasında baya kan var. yine baktım orasına burasına birşey yok. sadece başparmağında kan var. dibinde ve kurumuş.
ya tırnağı kanadı ya da başka yerini çok fena kanatmış, bulamadım. boynunu çok kaşıyor, zaten pişik oluyor orası çok hassas. tırnakalrını da kesemedim. acayip çiziyorlar.

böyle bir sabaha uyandım.
ve ben girişte pazar demişim yahu... ne pazarı. kafa gitmiş.

bence yere çarşaf falan ser. bi şekilde mikrop alıyor zaten o kadarına da gerek yok.
en pis şeylerden biri yerler. ben üzerine bişi sermeden asla koymazdım
tuvaletten cıkan, dısarıdan gelen oraya basıyor . benımkını yere koysam agzını çarpar, kitaplıklara yanaşıp kıtapların içine eder heralde.

Carsaf seriyodum ben onceden ama simdi evin her yerinde geziyo her yere carsaf seremem ki ben rahat birakiyorm hangi odaya gitsem yanima alip yere koyuyorum mutfaktada geziyo antredede hatta banyoya bile giriyo banyodayken hemen cikaryrm orasi cokta hijyenik degil soncta bende karni agricak diye korkyrm antre mutfak fayans yerleri dun yikadm hatta mutfakla antreyi tertemiz oldu istedigi kadar gezebilir

pazar mı, cumartesı degıl mı bugun?
ayyy tırnaklarıyla yapmıstır kesın
benım de tırnak kesmem ezıyet yaa
uyumadan kesemıyorum ve cabuk uzuyor. kulagının içine baktın mı?

Tirnaklarini zar zor kesiyorum uyurken kesemiyorum surekli donuyo uyanikken kucagima oturtup kesiyorm ama surekli parmagini bukuyo baznde izliyo cit cit ses geliyo ya hosuna gidiyo

Dil balığımı ilk defa duydum. Somon diyorlar ama somon yurt disindan geliyor. Ciftlik te yetistigi icin yemle besleniyor. Yemle beslenende iyi degilmis. Arastirdikca birsey cikiyor. O yuzden somonda israr etmiycem. Sen bayagi ilerdesin ek gida konusunda menun zengin

evet dil balıgı ve harika bişi :=) somonda bende ısrar etmiycem donduruluyor çünkü.
olursa verıcem olmazsa özellikle ondan aldırmıycam.
arastırdıkça kafa giidiyor zaten. şükür ki ek gıdada baya ilerledik

Halinin uzerine battaniye , battaniye yzerine carsaf serdim. Hali tuylu. Yuvarlaninca kafayida vuruyo o yuzden alta battaniye var. Halinin yarisi onun. Onun kismina basmiyorum mumkun oldugunca , carsafida gunluk , yada iki gunde bir degistiriyorum en fazla uc gun olsun. zaten hemen kuruyo ertesi gune.vDaha az kirlenmis oluyo. Sirkeyle yikiyorum kisa programa deterjan arada yapiyorum. Sal gitsin. Boydan boya yuvarlaniyor. Mutlu oluyor

Söylenenlere katiliyorum çocuk mikropta almalı. Var arkadasin biri yazmış yabancılar evde kedi köpek beslio diye..bi tek onlar değil mesela benim kedim var vee arada kızımın yanına gelip kokluo kizim okşamak istio ama henüz korkuo kedi olmasına rağmen sürekli yerde. Sakinan göze çöp batarmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…