- 5 Nisan 2016
- 7.539
- 15.814
- 248
- 35
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #98.041
Hay sizden Allah razı olsunn
Saldım vallahi çocuğuu
Hemen ilk olarak halıyı yaladı
Ya beni asıl tedirgin eden ayaklar biliyo musunuz
Çünkü ağzını değmese bile eliyle herşeyi mıncıklayıp sonrada elinin tümünü ağzına sokuyo
Dışardan gelen insan var ayaklar hep mikrop
Yerleri siliyoz ok de halılarrrr
Çarşaf mı sersem diomm
Neyse yaaa
Amannn salayım gitsin
Hem belki sürekli bişeylerle oyalanır bende sürekli karşısında şebeklik yapmak durumunda kalmamm
İlknur ve mismommy ben geçen hafta dediğiniz şeyi okudum ve çok pişman oldum
Hatta bu sabah eşimede söyledim
Yerde emekleyip evi dolaşmasına izin verilmeyen bebeklerin motor gelişimi zarar görüyormuş
Çok haklısınızz
Sörr vallahi titizlendikçe hem ben hem bebek zarar görüyo
Çocuk elini bişeye değiyo diye pat el yıkama
Yatakta durduğu halde hergünn temiz çarşaf seriyorum
Boncuklu gelinnn sağolun vallahi
Destekledinizz cesaret verdiniz
Bakalım devam ettiririm inşallahh
ha şöyle tatlım yaaa..annelerimiz bizi pamuklara mı sardı sanki..ben hergün evi süpürüyorum bi de çamaşı sulu paspas ohh miss..halı örtüm var benim..onu haftada bir yıkarım her gün çırparım felan..olay budur yani..bırakalım mikroplarla tanışsınlar ki bağışıklık sistemi gelişsin,,yere bırakalım ki motor gelişimleri gecikmesin,araştırsınlar öğrensinler ..Hay sizden Allah razı olsunn
Saldım vallahi çocuğuu
Hemen ilk olarak halıyı yaladı
Ya beni asıl tedirgin eden ayaklar biliyo musunuz
Çünkü ağzını değmese bile eliyle herşeyi mıncıklayıp sonrada elinin tümünü ağzına sokuyo
Dışardan gelen insan var ayaklar hep mikrop
Yerleri siliyoz ok de halılarrrr
Çarşaf mı sersem diomm
Neyse yaaa
Amannn salayım gitsin
Hem belki sürekli bişeylerle oyalanır bende sürekli karşısında şebeklik yapmak durumunda kalmamm
İlknur ve mismommy ben geçen hafta dediğiniz şeyi okudum ve çok pişman oldum
Hatta bu sabah eşimede söyledim
Yerde emekleyip evi dolaşmasına izin verilmeyen bebeklerin motor gelişimi zarar görüyormuş
Çok haklısınızz
Sörr vallahi titizlendikçe hem ben hem bebek zarar görüyo
Çocuk elini bişeye değiyo diye pat el yıkama
Yatakta durduğu halde hergünn temiz çarşaf seriyorum
Boncuklu gelinnn sağolun vallahi
Destekledinizz cesaret verdiniz
Bakalım devam ettiririm inşallahh
yok canım ben kaynatmıyorum..marketten mineralli su alıyorumBebeklere verdiginiZ suyu kaynatiyor musunuz aceba
evet canım yaa o bizdede sıkıntı ..hem benim saçlarım hem kızın saçları her gün süpürüyorum evi,yoksa bebeğin el ayak parmaklarına dolanıyormesela bazen parmaklarına kıl dolanıyor
öyle uyuz oluyorum kı
1 yasina kadar kaynatmak gerekiyormus. Minerali kaynatinca gidiyor falan diyiliyor ama suyu mineral alsin diye vermiyoruz. Sular nette yayinlanmisti. Cogu guvenilir degil mikrop acisindan. Biberon mamalarda kasik mamalarda besinlerde bolca mineral ver. Sudan az birsey icecek gerek yok mikrop almasi aBebeklere verdiginiZ suyu kaynatiyor musunuz aceba
ha şöyle tatlım yaaa..annelerimiz bizi pamuklara mı sardı sanki..ben hergün evi süpürüyorum bi de çamaşı sulu paspas ohh miss..halı örtüm var benim..onu haftada bir yıkarım her gün çırparım felan..olay budur yani..bırakalım mikroplarla tanışsınlar ki bağışıklık sistemi gelişsin,,yere bırakalım ki motor gelişimleri gecikmesin,araştırsınlar öğrensinler ..
Hazir su veriyorum kaynatmiyorumBebeklere verdiginiZ suyu kaynatiyor musunuz aceba
Bizim uykular bi duzeliyo bi bozuluyo bide uyaninca meme almamaya basladik senin kizda mi oyle yapiyodu ya birakirsa aglaya aglaya bi hal oldu memeyi almaamak icin kucagimda uyuya kaldi yatrdm geri dun aksam yine gogsum az bisey sismisti gecede emmeyince iyice sisti suan kıpkırmızı oldu ve hala sis bugnde zar zor emziriyorm insallah birakmazUykulari bozulan varmi kizlar? Ne zaman duzeldiki demeyin ama :) 3 gundur bana uyku egitimi veriyor hanimefendi
Afiyet olsun yarasin pasaya :)ilknurrr22 muzlu pankek denedim,daha cok omletvari oldu ama cok sevdi. Cogunu yedi.
H hiuf valla ben de yere hic birakmadim,benim sacimdan fln hic temiz kalmiyor mubarek. Ama ztn beyfendiden de hic oyle bi istek gelmedi su ana kadar..kucak kusu cunku
Aynen oyle olcak sahsen Ben yere birakinca mikrop kapcak diye degilde karni agrirsa diye korkuyorm bide yuzunu felan fayansa dayiyo buzdolabına dayiyo ne kadar sicaktan bunaliyosaValla ben yumurtayla,sutlu-seftalili-cayli cicibebeyle buyumusum diyebilirimannem calisirmis ablam bakmis bana,o da daha 9-10yasinda.. Ee nolcak tabi bunlri yemisim,sukur biseyim de olmadi yani.. Simdi ogrendigimiz seyleri uygulamaya calisyoruz iste biz,cok titizleniyoruz da iste bakma:) bi bakcaz gidip biskuvi almis,cikolata almis,cips,kola,seker
hayır kaynatmıyorumBebeklere verdiginiZ suyu kaynatiyor musunuz aceba
Kaynatiyorum diğer türlü içime sinmiyorBebeklere verdiginiZ suyu kaynatiyor musunuz aceba
Bugün başladı bizim uyku problemi daha öncede vardı ama bu kadar değildi yine huysuzlugumuzda artti rezene verdim de sakinlesip uyudu bizimki 1 ocak doğumlu fırtınaya mi girdik naptikUykulari bozulan varmi kizlar? Ne zaman duzeldiki demeyin ama :) 3 gundur bana uyku egitimi veriyor hanimefendi
Cam şişe de su alıyorum Kaynatma dan veriyorumBebeklere verdiginiZ suyu kaynatiyor musunuz aceba
aynen..okuldan gelirdik annem ekmek arası salça,domates yoksa salatalık yada toz şeker yallah sokağa..çamurla bebekler yapardık,belimize kadar çamurla gelirdik eve,kışın hep dışarda olurduk soğuktan yüzlerimiz çatlardı..hasta da olurduk iyileşirdik..ben ilkokul 1 e kadar hiç aşı olmamışım mesela..şimdiki çocuklAR her ne kadar şanslı ise de taş binaLAR arasında biraz da eksik maalesefValla ben yumurtayla,sutlu-seftalili-cayli cicibebeyle buyumusum diyebilirimannem calisirmis ablam bakmis bana,o da daha 9-10yasinda.. Ee nolcak tabi bunlri yemisim,sukur biseyim de olmadi yani.. Simdi ogrendigimiz seyleri uygulamaya calisyoruz iste biz,cok titizleniyoruz da iste bakma:) bi bakcaz gidip biskuvi almis,cikolata almis,cips,kola,seker
Hazir su veriyorum kaynatmiyorum
Bizim uykular bi duzeliyo bi bozuluyo bide uyaninca meme almamaya basladik senin kizda mi oyle yapiyodu ya birakirsa aglaya aglaya bi hal oldu memeyi almaamak icin kucagimda uyuya kaldi yatrdm geri dun aksam yine gogsum az bisey sismisti gecede emmeyince iyice sisti suan kıpkırmızı oldu ve hala sis bugnde zar zor emziriyorm insallah birakmaz
Afiyet olsun yarasin pasaya :)
Bi birak yere aglicak mi bakalm bugn benm saclarim ayak parmaklarına dolanms her gun supuruyorum bugn supurmedm cok halsizim kolumu kaldircak halim yok
aynen..okuldan gelirdik annem ekmek arası salça,domates yoksa salatalık yada toz şeker yallah sokağa..çamurla bebekler yapardık,belimize kadar çamurla gelirdik eve,kışın hep dışarda olurduk soğuktan yüzlerimiz çatlardı..hasta da olurduk iyileşirdik..ben ilkokul 1 e kadar hiç aşı olmamışım mesela..şimdiki çocuklAR her ne kadar şanslı ise de taş binaLAR arasında biraz da eksik maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?