2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

H hiuf kızam delirme
Bu kadar titizlenilmez...bi yakın hemşire idi..hastaneden dolayı sürekli domestosla eş yıkardı..kızı ilkokula başladı oda annesi gibi sayesinde tabii...şuan eller yara...ve elini yıkamadan duramıyo cocuk..
Kendine gel...sal minnoşu...
Sen nasıl büyüdün...var mı sende problem
Cocuk bu bırak tozda yalasın
Sinir etmeyin beni..
Gözüne baktığın şey gö..... Derler
Neyse ...daha demicem..halının üstüne pike çarşaf at...zaten o onu sürekli çekiştirip durcak..üstünde tepinsin..

öff kızlar hayat çok sıkıcı yaa
7.5 aydır yorgunum len
Ay sör...neden hep aynıyız..bugün dedim hamağında sallıyorum...yere oturdum gözlerim batıyor..ya dedim 8 ay bitecek ve ben o yatınca hemen bir akşam yatıcam..nerdeeeee...
Sabah 06.00-07.00 aeası kalkıyor..ben desen gece 01.30 da yatmış oluyorum..ee gece yere yatırmama rağmen su için pışlanmak için emmek için cız cızırdıyor..5-6 uyku bölünmesi..öğlen desen en fazlllaaaaa 45 dk uyur..hangi ara yatıcam..o yatınca yere serdiğim çarşafı silkele..mama kaplarını yıka e bi kahve iç...
Dedim ki Allahım ben ne zaman uyucam..ama şöyle eakisi ggibi..gece yatıp taaa mğleden sonra 14.00-15.00 gibi uyanmlar ve kocanın hadi kahvaltıya demesi ...ah sapanca ah....yeşil doğam benimm...
Ne uyurdum ne hoş bir havası vardı
Ama canımı oğlumu kuzumu öyle çok seviyorumkiiiii...
Onun kokusuna sokulup minnacık beline elimi hafiften koyup ensesinde uyumak
Büyüdüler be büyüdüler...
Sahi ne zaman uyucam

Saclarimi kestim. Surekli banyo yapamiyrm en azindan surekli yikayabileyim.. Mahvoldular:/ icim aciyor gordukce..

Ruyamda hamileydm ya,cnm boyle dalindan elma cekti aldim yedim
Alpişi yere alıştır..bak kilo aldıkça mahvolursun..zaten istediklerini yaptırıyorlar
Yıkar evi başına ...
Ayrılın az be
Bizim kuş çok yaramaz bişi oldu...ünitenn çekmecelerini bantladık..açamadı ağladı depindi
Eşim acalım ya dedi..çekmece üstüne düşecek ...asla dedim..alıştırma biberonunun ucunu sıkıveriyor üstü başı su..yere koyuyorum istedigi zaman su içebilsin diye ama eşek sıpası sürekli oynutor

aynı şeyleri yaşıyoruz ondan canım. aynen şükürler olsun, allah eksik etmesın bizi birbirimizden. şansları güzel, mutlu huzurlu insan olsunlar inşallah. allah yanlarında olsun melekler korusun şekerleri
bak bunları yazarken minnoş yürütecde gezıyordu.. bı baktım evın loş ışığı gitti oda aydınlandı, kafamnı bi cevırdım uzun abajuru elıne almış yuh yanı bir de ellerıne bakıyor kavramış güzelce
görüyorsun dimi ettiğim dua anında kabul oldu melekler korudu

umudum 1.5 yıl sonrası rahat ederız az da olsa

Bugün başladı bizim uyku problemi daha öncede vardı ama bu kadar değildi yine huysuzlugumuzda artti rezene verdim de sakinlesip uyudu bizimki 1 ocak doğumlu fırtınaya mi girdik naptik
Firtinuya girmissiniz canim, bizimkide 28 aralik dogumlu, 3 gun oldu firtinaya gireli, bi sabah 5de gozunu acmis cin gibi bakiyodu besiginden bana :) bugun 2 gunduz uykusu uyuttum, yarim saatte erken yatirdim, bakalim bu gece nasil olacak, saat basi aglarsa gene cildiricim ...

Yine bir ayni sey daha... Bizimkide lambaderi kaldirabiliyor

Pembe ya... Su uyudu zamanki yaptiklarimiz bile ayni ya... Ama ben cok daraldim artik ya...

Winder weeks dogum tarihine gore degil beklenen dogum tarihine gire bildigim kadariyla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…