- 15 Ağustos 2015
- 4.687
- 7.349
- 108
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #98.061
Ay sör...neden hep aynıyız..bugün dedim hamağında sallıyorum...yere oturdum gözlerim batıyor..ya dedim 8 ay bitecek ve ben o yatınca hemen bir akşam yatıcam..nerdeeeee...öff kızlar hayat çok sıkıcı yaa
7.5 aydır yorgunum len
Saclarimi kestim. Surekli banyo yapamiyrm en azindan surekli yikayabileyim.. Mahvoldular:/ icim aciyor gordukce..
Ruyamda hamileydm ya,cnm boyle dalindan elma cekti aldim yedim
Alpişi yere alıştır..bak kilo aldıkça mahvolursun..zaten istediklerini yaptırıyorlarSaclarimi kestim. Surekli banyo yapamiyrm en azindan surekli yikayabileyim.. Mahvoldular:/ icim aciyor gordukce..
Ruyamda hamileydm ya,cnm boyle dalindan elma cekti aldim yedim
aynı şeyleri yaşıyoruz ondan canım. aynen şükürler olsun, allah eksik etmesın bizi birbirimizden. şansları güzel, mutlu huzurlu insan olsunlar inşallah. allah yanlarında olsun melekler korusun şekerleriAy sör...neden hep aynıyız..bugün dedim hamağında sallıyorum...yere oturdum gözlerim batıyor..ya dedim 8 ay bitecek ve ben o yatınca hemen bir akşam yatıcam..nerdeeeee...
Sabah 06.00-07.00 aeası kalkıyor..ben desen gece 01.30 da yatmış oluyorum..ee gece yere yatırmama rağmen su için pışlanmak için emmek için cız cızırdıyor..5-6 uyku bölünmesi..öğlen desen en fazlllaaaaa 45 dk uyur..hangi ara yatıcam..o yatınca yere serdiğim çarşafı silkele..mama kaplarını yıka e bi kahve iç...
Dedim ki Allahım ben ne zaman uyucam..ama şöyle eakisi ggibi..gece yatıp taaa mğleden sonra 14.00-15.00 gibi uyanmlar ve kocanın hadi kahvaltıya demesi ...ah sapanca ah....yeşil doğam benimm...
Ne uyurdum ne hoş bir havası vardı
Ama canımı oğlumu kuzumu öyle çok seviyorumkiiiii...
Onun kokusuna sokulup minnacık beline elimi hafiften koyup ensesinde uyumak
Büyüdüler be büyüdüler...
Sahi ne zaman uyucam
Firtinuya girmissiniz canim, bizimkide 28 aralik dogumlu, 3 gun oldu firtinaya gireli, bi sabah 5de gozunu acmis cin gibi bakiyodu besiginden bana :) bugun 2 gunduz uykusu uyuttum, yarim saatte erken yatirdim, bakalim bu gece nasil olacak, saat basi aglarsa gene cildiricim ...Bugün başladı bizim uyku problemi daha öncede vardı ama bu kadar değildi yine huysuzlugumuzda artti rezene verdim de sakinlesip uyudu bizimki 1 ocak doğumlu fırtınaya mi girdik naptik
Yine bir ayni sey daha... Bizimkide lambaderi kaldirabiliyoraynı şeyleri yaşıyoruz ondan canım. aynen şükürler olsun, allah eksik etmesın bizi birbirimizden. şansları güzel, mutlu huzurlu insan olsunlar inşallah. allah yanlarında olsun melekler korusun şekerleri
bak bunları yazarken minnoş yürütecde gezıyordu.. bı baktım evın loş ışığı gitti oda aydınlandı, kafamnı bi cevırdım uzun abajuru elıne almış yuh yanıbir de ellerıne bakıyor kavramış güzelce
görüyorsun dimi ettiğim dua anında kabul oldu melekler korudu
umudum 1.5 yıl sonrasırahat ederız az da olsa
Pembe ya... Su uyudu zamanki yaptiklarimiz bile ayni ya... Ama ben cok daraldim artik ya...Ay sör...neden hep aynıyız..bugün dedim hamağında sallıyorum...yere oturdum gözlerim batıyor..ya dedim 8 ay bitecek ve ben o yatınca hemen bir akşam yatıcam..nerdeeeee...
Sabah 06.00-07.00 aeası kalkıyor..ben desen gece 01.30 da yatmış oluyorum..ee gece yere yatırmama rağmen su için pışlanmak için emmek için cız cızırdıyor..5-6 uyku bölünmesi..öğlen desen en fazlllaaaaa 45 dk uyur..hangi ara yatıcam..o yatınca yere serdiğim çarşafı silkele..mama kaplarını yıka e bi kahve iç...
Dedim ki Allahım ben ne zaman uyucam..ama şöyle eakisi ggibi..gece yatıp taaa mğleden sonra 14.00-15.00 gibi uyanmlar ve kocanın hadi kahvaltıya demesi ...ah sapanca ah....yeşil doğam benimm...
Ne uyurdum ne hoş bir havası vardı
Ama canımı oğlumu kuzumu öyle çok seviyorumkiiiii...
Onun kokusuna sokulup minnacık beline elimi hafiften koyup ensesinde uyumak
Büyüdüler be büyüdüler...
Sahi ne zaman uyucam
aynen bende daraldım.Pembe ya... Su uyudu zamanki yaptiklarimiz bile ayni ya... Ama ben cok daraldim artik ya...
Evet canim atesim felan cikti dahada sisBenim gogsum de az beklese hmendolup sisiyor ama bebek icti mi hepsini bes dk da bitiryor allahtan.. Umarm gecer bugun,ondan halsizsin dimi ..
Ben direk veriyorum sehriyeyi hatta yogurt corbasini pirincli yapiyorm pirincide oylece veryrm yutuyo kucultme bence tel sehriye sonctadomates, sarımsak, tam bugday unu, tereyagıyla tel şehriye corbası yaptım :=)
püre yapmadan yedırdım.
azcık küçülttüm şehriyeleri
o kadarına alıskın olmadıgı için küçülterek verdım canım. bi anda geri tepmemesı içinBen direk veriyorum sehriyeyi hatta yogurt corbasini pirincli yapiyorm pirincide oylece veryrm yutuyo kucultme bence tel sehriye soncta
Anladm canim ben veriyorm hic ezmedm hatta gecen pirinc kalmamis yildiz sehriyeyle yaptm yogurt corbasini onlari bile yuttu bide cigneyisi var ki sanki on tane disi var gbio kadarına alıskın olmadıgı için küçülterek verdım canım. bi anda geri tepmemesı için
ayy süper valla :=) bende yavaş yavaş gectım işte. 3-4 gün ne yaparsam şehriyelı yapıcamAnladm canim ben veriyorm hic ezmedm hatta gecen pirinc kalmamis yildiz sehriyeyle yaptm yogurt corbasini onlari bile yuttu bide cigneyisi var ki sanki on tane disi var gbi
Winder weeks dogum tarihine gore degil beklenen dogum tarihine gire bildigim kadariyla.Firtinuya girmissiniz canim, bizimkide 28 aralik dogumlu, 3 gun oldu firtinaya gireli, bi sabah 5de gozunu acmis cin gibi bakiyodu besiginden bana :) bugun 2 gunduz uykusu uyuttum, yarim saatte erken yatirdim, bakalim bu gece nasil olacak, saat basi aglarsa gene cildiricim ...
Yap yap korkma yutamadklarini kendileri cikariyo zaten bugn havuc hasladm yiyodu arka arkaya kopariyo sonra yutamiyo essek beklyrm cikaramazsa mudahele ediyorm ama cikariyo hepayy süper valla :=) bende yavaş yavaş gectım işte. 3-4 gün ne yaparsam şehriyelı yapıcam
alışşın :=)
maşallah :)Yap yap korkma yutamadklarini kendileri cikariyo zaten bugn havuc hasladm yiyodu arka arkaya kopariyo sonra yutamiyo essek beklyrm cikaramazsa mudahele ediyorm ama cikariyo hep
Aynen bende masallah diyim gecen gun kendi kendime nazar degdirdim cocugamaşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?