- 9 Mart 2015
- 7.404
- 10.652
- 448
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #98.421
Bela okuyorum hiç sevmediğim halde duyduğumdan beri. Hiçkimseye güvenmem diye boşuna demiyorum. Millet manyak,sapık daha neler derimde ban yiyorum.kızlar, 9 aylık bebeğe tecavüz edilmiş duydunuz mu? kanım dondu ve aklımdan cıkmıyor
aklım alamıyor bir türlü. her şey olur ama bu olamaz yaaa
kıyamet yaklaşıyor bence
aklım kabul etmıyor. imkansız bişi buBela okuyorum hiç sevmediğim halde duyduğumdan beri. Hiçkimseye güvenmem diye boşuna demiyorum. Millet manyak,sapık daha neler derimde ban yiyorum.
Mesleğin ilk yılı bi kız çocuğu gördüm ben,o yüzü hiç gitmez gözümden. Olayı boşver. Kimseye güvenmem en yakınıma bile.. Off çok zor.
Nasıl olur diyorsun dimi ? Olmamalı ama oluyor. Kızı erkeğide yok artık,neler görüyorum bi bilsen. Anne olduktan sonra daha ağır geliyor bana. Nasıl koruycaz çocuklarımızı diye düşünüyorum. Enerjim çekildi yine..aklım kabul etmıyor. imkansız bişi bu
Kafa beyin kalmadi zatenBeynin çürüyor dimi
Yenidoganken bile daha rahattik vallaNe zaman dinleneceğim ben
Elime kahvemi alıp 2 satır kitap ne zaman okuyacağım
Ne zaman evim tamamen derli toplu duracak
Ayaklarım yanıyor valaa...git gel git gel aşındım aşındım
Hiç oturamıyorum
Dinlenemiyorum
Okumaz olaydim, Lanet ettim yine. Yine demek bile koyuyor, hayvani birak hicbir canli yapmaz boyle biseyi. Insan oyle bir pislik olmuski, aklindan gecebiliyor. Allah belasini verir zaten. Benimde aklimdan cikmiyor bunlari duydugumdakızlar, 9 aylık bebeğe tecavüz edilmiş duydunuz mu? kanım dondu ve aklımdan cıkmıyor
kıyamet yaklaşıyor bence
Canim hic niye bagiriyor deme. Bende ciglik atarken girtlaktan bagiriyordu sesi kisikacak zannediyordum. Allerjiden dolayi tam 23 gundur konusmayi birakmisti. Konusma dedigim kendince bebekce burseyler soyluyordu. 23 gun boyunca nadir ciglik atti. Simdi eski neşesine döndü. Çiglik, konusma, onunla ilgilenmeyince yalandan oksurmesi. Şukrettim. Mam arada mama diyor artik acikinca. Bagirsin ciglik atsin yere koyun yuvarlansin. Gelismesi icin cok onemliEvin icinde avazi ciktigi kadar bagiran bir deli var
Beynim durdu sanki. Okumaz olaydim. Yarabbim bunlar nasil bir insan. Bir an once tacizciler tecavuzculer pedofililer icib yeni kanunlar duzenlenmeli ya.kızlar, 9 aylık bebeğe tecavüz edilmiş duydunuz mu? kanım dondu ve aklımdan cıkmıyor
kıyamet yaklaşıyor bence
Sağol canımgeçmiş olsun. tez zamanda geçer İnşaallah.
kendinin çocuğu var mı? sor bakalım sen onunkine versen naparmış. milletin kendi çocuğu kıymetli sadece.
Alelem çöplükte buluyor sanki de, midesini çöplüğe döndürmeye çalışıyorlar.
benim kp de çikolataya takmıştı bir ara da cips nedir ya... yuhh.. diyorum yani.
kızlar, 9 aylık bebeğe tecavüz edilmiş duydunuz mu? kanım dondu ve aklımdan cıkmıyor
kıyamet yaklaşıyor bence
Beni anlatmışsın atomEvin icinde avazi ciktigi kadar bagiran bir deli var
Ev izmirdw diye tatili biten bize geliyoBeni anlatmışsın atom
Bugüb 12 de arayıp yarın kahvaltıya geleceklrrini söyleyen fitne fücur koca kişisiakrabası akşam 7,30 da arayıp bu gece yatıya geleceklerini söyledi.10,30 gibi sizde olurız dedi.üstelik wvime ilk defa geliyolar.çocuklu kadına bu yapılır mı?saydırdım bildiğim bütün küfürleri yüksek sesle.en kötisü kızım da bunları duydu.yetmezmiş gibi geldiklerinde kızım uyandı emmeden tekrar dalmıyo.çocuk ağlıyo diye kucağa alışmış bu dedi baktım bön bön.ulan uykusu bölündü işte siz gelince!!!yine aynı kişi gözümğn içine baka baka ayyy iyi ki normal doğurmuşum dedi(ben mecburi sezeryan olmuştum)bi de böle dolu dolu canlandır gözünde.o zaman da buna çok sinir olmuştum.ama noldu bir ay önce kardeşi sezeryan oldu.oh canıma değsin.büyük konuşmıycaktı
Şimdi yan odada uyuyo ......
Puff ne dolmuşum
Bdv ye konu açydım iyiydi
Ne dolmuşum
Ev izmirdw diye tatili biten bize geliyo
Bi haftada ikinci misafir
Maddi manevi göçtüm valla
Pembedon5 muşa taşınsam durur mu bu hayasızca akın?
Ay ne anlayışsız insanlarmış onlar yaa bi de daha önce doğum yapmış seni katbekat anlaması gerekiyor.ama kişilik meselesi tabi kendi çocuğu huzursuz olunca kucağa almayıp ne yapıyor çok merak ettim..umarım fazla kalmazlar sende yoksa hergün isssssyyyaaaaannnnnnBeni anlatmışsın atom
Bugüb 12 de arayıp yarın kahvaltıya geleceklrrini söyleyen fitne fücur koca kişisiakrabası akşam 7,30 da arayıp bu gece yatıya geleceklerini söyledi.10,30 gibi sizde olurız dedi.üstelik wvime ilk defa geliyolar.çocuklu kadına bu yapılır mı?saydırdım bildiğim bütün küfürleri yüksek sesle.en kötisü kızım da bunları duydu.yetmezmiş gibi geldiklerinde kızım uyandı emmeden tekrar dalmıyo.çocuk ağlıyo diye kucağa alışmış bu dedi baktım bön bön.ulan uykusu bölündü işte siz gelince!!!yine aynı kişi gözümğn içine baka baka ayyy iyi ki normal doğurmuşum dedi(ben mecburi sezeryan olmuştum)bi de böle dolu dolu canlandır gözünde.o zaman da buna çok sinir olmuştum.ama noldu bir ay önce kardeşi sezeryan oldu.oh canıma değsin.büyük konuşmıycaktı
Şimdi yan odada uyuyo ......
Puff ne dolmuşum
Bdv ye konu açydım iyiydi
Ne dolmuşum
Özellikle bu gece evet gece 1 ve sonrasi saat başı kalktı ne zaman deliksiz uyucam deliricem artıkhiç uyumadım en son Eymenin odasında halının üstünde yarım saat uyumuşum bu çocuk niye böyle oldu.. sizinkilerde böyle mi
benimkide öyle ya 2 gündür yok arkadaş uyuyor yatıyor yarım saat sonra gene aynıÖzellikle bu gece evet gece 1 ve sonrasi saat başı kalktı ne zaman deliksiz uyucam deliricem artık
Büyük ihtimal dişten dolayı öyle yapıyodur.çok zor oluyo ya altı temiz aç değil gaz sancısı yok ama uyumuyorlar elden de birşey gelmiyor zor anacım çok zor.bi de o yorgunlukla işe gel ....benimkide öyle ya 2 gündür yok arkadaş uyuyor yatıyor yarım saat sonra gene aynı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?