2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar, 9 aylık bebeğe tecavüz edilmiş duydunuz mu? kanım dondu ve aklımdan cıkmıyor
aklım alamıyor bir türlü. her şey olur ama bu olamaz yaaa
kıyamet yaklaşıyor bence
Bela okuyorum hiç sevmediğim halde duyduğumdan beri. Hiçkimseye güvenmem diye boşuna demiyorum. Millet manyak,sapık daha neler derimde ban yiyorum.
Mesleğin ilk yılı bi kız çocuğu gördüm ben,o yüzü hiç gitmez gözümden. Olayı boşver. Kimseye güvenmem en yakınıma bile.. Off çok zor.

aklım kabul etmıyor. imkansız bişi bu

kızlar, 9 aylık bebeğe tecavüz edilmiş duydunuz mu? kanım dondu ve aklımdan cıkmıyor
kıyamet yaklaşıyor bence
Okumaz olaydim, Lanet ettim yine. Yine demek bile koyuyor, hayvani birak hicbir canli yapmaz boyle biseyi. Insan oyle bir pislik olmuski, aklindan gecebiliyor. Allah belasini verir zaten. Benimde aklimdan cikmiyor bunlari duydugumda

Evin icinde avazi ciktigi kadar bagiran bir deli var
Canim hic niye bagiriyor deme. Bende ciglik atarken girtlaktan bagiriyordu sesi kisikacak zannediyordum. Allerjiden dolayi tam 23 gundur konusmayi birakmisti. Konusma dedigim kendince bebekce burseyler soyluyordu. 23 gun boyunca nadir ciglik atti. Simdi eski neşesine döndü. Çiglik, konusma, onunla ilgilenmeyince yalandan oksurmesi. Şukrettim. Mam arada mama diyor artik acikinca. Bagirsin ciglik atsin yere koyun yuvarlansin. Gelismesi icin cok onemli

kıyamet yaklaşıyor bence
Beynim durdu sanki. Okumaz olaydim. Yarabbim bunlar nasil bir insan. Bir an once tacizciler tecavuzculer pedofililer icib yeni kanunlar duzenlenmeli ya.

Sağol canım
bir tane oğlu var tek 16 yaşında oğlunun istemediği hiç bir şey yapamaz evde
Kucukle büyük görümcem hiç karismaz bu ortanci herşeye karışır o kadar tersliyip laf söylememe rağmen aynı

Nasıl birsey bu allahim... o sebinin ne gunahi var. Ne diyecegimi bilemiyorum gercrkten nasil vicdan bu!! Dunyanin sonu geldi hayit olsun. Evlatlarimiz allaha emanet rabbim sen onlari koru.
kıyamet yaklaşıyor bence

Evin icinde avazi ciktigi kadar bagiran bir deli var
Beni anlatmışsın atom
Bugüb 12 de arayıp yarın kahvaltıya geleceklrrini söyleyen fitne fücur koca kişisiakrabası akşam 7,30 da arayıp bu gece yatıya geleceklerini söyledi.10,30 gibi sizde olurız dedi.üstelik wvime ilk defa geliyolar.çocuklu kadına bu yapılır mı?saydırdım bildiğim bütün küfürleri yüksek sesle.en kötisü kızım da bunları duydu.yetmezmiş gibi geldiklerinde kızım uyandı emmeden tekrar dalmıyo.çocuk ağlıyo diye kucağa alışmış bu dedi baktım bön bön.ulan uykusu bölündü işte siz gelince!!!yine aynı kişi gözümğn içine baka baka ayyy iyi ki normal doğurmuşum dedi(ben mecburi sezeryan olmuştum)bi de böle dolu dolu canlandır gözünde.o zaman da buna çok sinir olmuştum.ama noldu bir ay önce kardeşi sezeryan oldu.oh canıma değsin.büyük konuşmıycaktı
Şimdi yan odada uyuyo ......
Puff ne dolmuşum
Bdv ye konu açydım iyiydi
Ne dolmuşum

Ev izmirdw diye tatili biten bize geliyo
Bi haftada ikinci misafir
Maddi manevi göçtüm valla
Pembedon5 muşa taşınsam durur mu bu hayasızca akın?

Ev izmirdw diye tatili biten bize geliyo
Bi haftada ikinci misafir
Maddi manevi göçtüm valla
Pembedon5 muşa taşınsam durur mu bu hayasızca akın?

Muş yolu yokuş...
Ne enginar ne bamya doğru düzgün ne bakla barbunya ne ot ne bezelye ne kereviz bi bok yok burda
Balık tek çeşit
Midye hak getire
Muğlaya gitmege karar verdik hayallerde
Denize karşı rakı balık hayallerim

Ay ne anlayışsız insanlarmış onlar yaa bi de daha önce doğum yapmış seni katbekat anlaması gerekiyor.ama kişilik meselesi tabi kendi çocuğu huzursuz olunca kucağa almayıp ne yapıyor çok merak ettim..umarım fazla kalmazlar sende yoksa hergün isssssyyyaaaaannnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…