- 14 Eylül 2008
- 7.366
- 16.727
- 448
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #98.441
Dün gece yarım saatte bir uyandı ağlayarak karnimi ağrıyor dismi anlamadımhiç uyumadım en son Eymenin odasında halının üstünde yarım saat uyumuşum bu çocuk niye böyle oldu.. sizinkilerde böyle mi
uzakta mı oturuyorlar? bnım kv söyledıgım hatta sürekli sayıkladıgım şey; x ile ( görümcem) şuan aynı ortamda kalmam, çocugu durmuyor, kendı de yüksek sesli biri. unutmus zamanında kendı cocugunda kımseye çıt çıkarmadıgını!Beni anlatmışsın atom
Bugüb 12 de arayıp yarın kahvaltıya geleceklrrini söyleyen fitne fücur koca kişisiakrabası akşam 7,30 da arayıp bu gece yatıya geleceklerini söyledi.10,30 gibi sizde olurız dedi.üstelik wvime ilk defa geliyolar.çocuklu kadına bu yapılır mı?saydırdım bildiğim bütün küfürleri yüksek sesle.en kötisü kızım da bunları duydu.yetmezmiş gibi geldiklerinde kızım uyandı emmeden tekrar dalmıyo.çocuk ağlıyo diye kucağa alışmış bu dedi baktım bön bön.ulan uykusu bölündü işte siz gelince!!!yine aynı kişi gözümğn içine baka baka ayyy iyi ki normal doğurmuşum dedi(ben mecburi sezeryan olmuştum)bi de böle dolu dolu canlandır gözünde.o zaman da buna çok sinir olmuştum.ama noldu bir ay önce kardeşi sezeryan oldu.oh canıma değsin.büyük konuşmıycaktı
Şimdi yan odada uyuyo ......
Puff ne dolmuşum
Bdv ye konu açydım iyiydi
Ne dolmuşum
hiç uyumadım en son Eymenin odasında halının üstünde yarım saat uyumuşum bu çocuk niye böyle oldu.. sizinkilerde böyle mi
Özellikle bu gece evet gece 1 ve sonrasi saat başı kalktı ne zaman deliksiz uyucam deliricem artık
evet, öyle. hep mız mızhiç uyumadım en son Eymenin odasında halının üstünde yarım saat uyumuşum bu çocuk niye böyle oldu.. sizinkilerde böyle mi
Offff benimde aklima girdi bee alsammi ki adam saydirir bana onu al.bunu al hele ki temizlikle ilgili biseyler aldigim zaman cildiriyoreymentaaaa
şu buhalı zımbırtıyı söyledin beri aklımda
az önce fiyat araştırması yaparken
teknnosadaa 62 tl mişş
hatta dün deil önceki gün avm gittim baktım teknosa da ama göremedim
ama internette gittiğim mağazada olduğunu söylüyo
bugün tekrar gidip bakcamm
kullanıyon mu memnun musun
millet
mutfak dolabı
banyo duş kabin
bebe oyuncakları
perdeleri bile temizliyomuş bunla
ya canım bebek olmasa aklımdan bile geçmezOffff benimde aklima girdi bee alsammi ki adam saydirir bana onu al.bunu al hele ki temizlikle ilgili biseyler aldigim zaman cildiriyor
Kesinlikle çok iyi yapmışsınız açık olmakta fayda var aman o kırılmasın bu ne der derken yıpranıyoruzuzakta mı oturuyorlar? bnım kv söyledıgım hatta sürekli sayıkladıgım şey; x ile ( görümcem) şuan aynı ortamda kalmam, çocugu durmuyor, kendı de yüksek sesli biri. unutmus zamanında kendı cocugunda kımseye çıt çıkarmadıgını!
görüyorsun minnoş zor uyuyor ve evde çıt istemıyor. kusura bakma yazlıga da gıdemeyız
ayrı ayrı gıderız. nefes almak istiyorum, valla kimse bende daha degerli değil .
bende kendı rahaımı düşünüyorum.
tabii ki içinden saydırmıstır bana :=)
Bende fakir jaws var 3 yıldır kullanmıyorum pek pratik değil ama bebek için kullansam iyi olureymentaaaa
teknnosadaa 62 tl mişş
millet
mutfak dolabı
banyo duş kabin
bebe oyuncakları
Ne yaniya canım bebek olmasa aklımdan bile geçmez
ama ben bu çocuğu yere bırakamıyorum arkadaş
yani titizlenmek değil ama
ne bileyim
örneğin bnm ayağım rahatsız o çocuk yerde durmamalı
bazen birileri geliyo pis ayaklı
10 gün çorap değişmemiş
terli terli
bazen bakıyorum yürüdükleri yerde terden iz kalmış
vc den çıkıyosun pat o ayaklarla dolaş
ya ne biliyim
geçende çok konuştuk ama
bence iyi olur bu zımbırtı
valla 62 tl de dehşet fiyat
görümceye söyleyemem ama kv söylerım. görümce her seye alınıyor ve tartısma cıkar.Kesinlikle çok iyi yapmışsınız açık olmakta fayda var aman o kırılmasın bu ne der derken yıpranıyoruz
Büyük ihtimal dişten dolayı öyle yapıyodur.çok zor oluyo ya altı temiz aç değil gaz sancısı yok ama uyumuyorlar elden de birşey gelmiyor zor anacım çok zor.bi de o yorgunlukla işe gel ....
Dün gece yarım saatte bir uyandı ağlayarak karnimi ağrıyor dismi anlamadım
Kaşık maması yaptım az yedi banyo yaptırdım emziriyorum suan uyusun bende uyuyacağım gözlerim zor açılıyor
umudum bu gece hiç uyanmamsıevet, öyle. hep mız mız
sabaha kadar defalarca uyanıyor . belkı 6-7 kez emzırıyorumdur
dimierkekleri sünnet ettırırken '' erkekliğe ilk adımı'' diyorlar yaa acayip bi uyuz oluyorum.
bende çocuklu ortama girmekten kaçınıyorum kafam beynim kalmıyouzakta mı oturuyorlar? bnım kv söyledıgım hatta sürekli sayıkladıgım şey; x ile ( görümcem) şuan aynı ortamda kalmam, çocugu durmuyor, kendı de yüksek sesli biri. unutmus zamanında kendı cocugunda kımseye çıt çıkarmadıgını!
görüyorsun minnoş zor uyuyor ve evde çıt istemıyor. kusura bakma yazlıga da gıdemeyız
ayrı ayrı gıderız. nefes almak istiyorum, valla kimse bende daha degerli değil .
bende kendı rahaımı düşünüyorum.
tabii ki içinden saydırmıstır bana :=)
en son gelgiği gün denedim fırsatım olmadı.. bugün Eymne koca kişisi bakarsa tekrar kullanacagım..eymentaaaa
teknnosadaa 62 tl mişş
millet
mutfak dolabı
banyo duş kabin
bebe oyuncakları
Ne yanimutfak dolabı ve yer
Of yaaa acaba evlilik yıl dönümü için alsammı
Fiyat iyiymis ben bir ara temizlik hastalari diye bir programda gormustum kadin her yeri onunla temizliyordu bakteriler 0 cikiyordu o zaman demistim esime bundan alalim diye o da "hih bir bu eksik yakinda evi camasir suyuna bastiracaksin birak bu isleri" demisti ama fiyatta guzelya canım bebek olmasa aklımdan bile geçmez
ama ben bu çocuğu yere bırakamıyorum arkadaş
yani titizlenmek değil ama
ne bileyim
örneğin bnm ayağım rahatsız o çocuk yerde durmamalı
bazen birileri geliyo pis ayaklı
10 gün çorap değişmemiş
terli terli
bazen bakıyorum yürüdükleri yerde terden iz kalmış
vc den çıkıyosun pat o ayaklarla dolaş
ya ne biliyim
geçende çok konuştuk ama
bence iyi olur bu zımbırtı
valla 62 tl de dehşet fiyat
Kız sen ayak törpü şeysinden almıcak mıydın:) ben de alsan da kullansan memnuniyetine göre ben de alam diye düşünüyodumLen hiuf..izmiri aradım forum bornova
Twşhir ürün 2. El dedi
Bende neden bu kadar ucuz diyom..
Kocam istersen al ya başka siteden dedi..
Oda böyle ne alacaksan al diye beni salıverince ne alsam bilemiyom
Şuan şunu alayım diyom böyle bi aman ne gerek vara bürünüyom3 gündür elimi attıpım herşeyden vazgeçtim
Ne alsam yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?