2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

aslında benim de ihtiyacım var böyle bir şeye.benim ev müstakil bahçeli dışarının tozu toprağı içerde iki güne bir toz alıyom ben de araştırayım da alayım böyle bi şey

Kız sen ayak törpü şeysinden almıcak mıydın:) ben de alsan da kullansan memnuniyetine göre ben de alam diye düşünüyodum
Dedim ya...çok saçma geldi ...al dedi ya istedigin bi şeyi yalnız bi şeyii dedi..beğenemedim ayol
Kıyamadım..dünya ayakkabım var..geçen ayakkabının burnunu diktirdi kocam..ona aldım ayakkabı
İstediğin bişi dedi sonuçta

Allahtan bi gece kalıp gittiler
Bu sabah yine dedi ay kucağa alışmış bu diye
Tam gırtlaklamalık
Pis karı eşek (bu pembenin lafıydı galiba )

İstanbuldan bodruma gelmişler tatile
Samimiyetim yok
Eşimin halasının kızı oluyo
Ya kahvaltıya bile gelse son gün mü haber verilir
Bakalım evde kahvaltılık var mı wv temiz mi
Nefret ediyorum böylw densizlerden
Geçen haftada 4 kişi geldi eşimin dayısı yengeai oğlu gelini 10,30 da haber verip 2,30 da bizdeydiler
Yine çıldırdum
Haftaya zatwn kv geliyo torun vakmaya
Seminerlrre gidip 2 hafta ücretsiz iİzin alıcam
Kafayı yicwm yaa
Uzun bi tatilw ihtiyacım var sanırım

Allahtan bi gece kalıp gittiler
Bu sabah yine dedi ay kucağa alışmış bu diye
Tam gırtlaklamalık
Pis karı eşek (bu pembenin lafıydı galiba )
Ya şöyle herşeye kulp bulan insanlardan nefret ederim zaten evinde kalmissin bide yok kucağa alışmış fln diye konuşmak ne
Bebek bu tabiki kucakta olacak
Ayy gene gorumcem geldi aklıma

Ya şöyle herşeye kulp bulan insanlardan nefret ederim zaten evinde kalmissin bide yok kucağa alışmış fln diye konuşmak ne
Bebek bu tabiki kucakta olacak
Ayy gene gorumcem geldi aklıma
İsterse hiç indirmem kucağımdan kime ne sanki ben şikayet ediyorum
Bi dw kahvaltı masası öylece kaldı kahvelerini içip s.... ip gittiler
Bir iğne götürmedi mutfağa ona da çıldırdım
Bi de eli bış gelmişler ilk defa gittiğim yere hayatta ölw gitmem
Kişiyi sevmeyibce herşwyi batmış bana

Kizlar oglum yesil kaka yapti dun bugnde yesil ama sabahki normaldi niye olmus olabilir napsam ki
Canım geçmiş olsun kiziminda öyleydi geçen gün 4kere yaptı biri yesildi sulu yapıyordu kokuyordu
Kaka tahlili yapıldı rota virüsü çıktı ishal maflor verdi Dr bugün daha iyi çok şükür halsizlik ve iştahsızlık olursa getir serum takariz dedi

halsizlik istahsızlık felan yok keyfide yerinde ama götürsem mi ki bende bide her gün banyo yaptırıyorum ya haliyle su yutuyo ondanda olabilr mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…