2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

erkekleri sünnet ettırırken '' erkekliğe ilk adımı'' diyorlar yaa acayip bi uyuz oluyorum.
Gexen gun kvdeye dedimki Ardayi alistirmicam herseyi onune beklemesin illa kiz cocuklari mi yardm etcek oda alissin yedigini kaldrsn annesine yardım etsin evlenince esine yardim etsin erkek cocugu hic is yapar mi olur mu oyle sey pipisi duser diyo ne alaka allah askina erkek de yapiyo valla artik benm kocayi cok iyi alistrmis masallah suyuna kadar benden istiyo allahtan daginik pis degil annesigile çekmemiş

hiç uyumadım en son Eymenin odasında halının üstünde yarım saat uyumuşum bu çocuk niye böyle oldu.. sizinkilerde böyle mi
Dis cikardi mi canim benm oglan cikarana kadar yarim saatte bi uyaniyodu her gece aglayarak ama nasl aglama emmekte istemiyodu memeyi yaklastrdgm an basiyodi çığlığı çok sukir 2 disimiz cikti gecti

iyi akşamlar annişler.
bugün alerji için randevumuz vardı.
sabahın dokuzunda gittik öğlen oniki buçukta çıktık hastaneden.
ilk girdik dr odasına. elden yine alerji testi yaptı. geçen aykinde bişey olmamıştı. bu seferki kabardı. ölçtü, 4 çıktı.
tam bir ay bekleyelim derken, tereyağınında lafını edince, dedim yemeklerine koyuyorum, şimdiye bişey olmadı dedim.
o zaman yoğurt yedirip gözlemleyelim dedi.
bir kaşık 15 dk. bekleme. 2 kaşık 15 dk. bekle. 4 kaşık 15 dk. bekle. 6 kaşık 15 dk. bekledik. doktor, en son hastalar bitince detaylı bakacağım dedi.
tabi bu çoğaltma o 15 dk.larda bişey olmamasından.
hastalar bitti, tabi saat buçuk oldu. baktı inceledi. bişey yoktu tabi çocukta.
yinede telefonunu verdi. bişey olursa aramamız için.
iyiki vermiş. benim oğlum yine 4 saat sonrasında kızarmaya başladı. aradık, resmini yolladık.
alerji şurubu içir, 7 saate geçmezse yine görüşelim dedi.
Allahtan geçiyor, azaldı.
bir ay sonra yine görüşelim dedi.
tabi yoğurt ve süt ürünleri yine yasak maalesef. ama tereyağını koy yine dedi.
bir günümüz böyle geçti. ne güzel umutlanmıştım yoğurt yiyebilecek diye.
bu nasıl alerji yaa... kanda çıkmıyor, yoğurdu yiyor kızarıyor...
oyy.. oyy..
neyse Rabbim başka dert vermesin.

Lolu
Sabrına hayran kaldım..misafirib kim olursa olsun mikemmel ağırladıın doğru mu?
Ay ben de hayranım kendime pembemisafir severim de önceden haberli olanı
Bi de sevdiğim kiişiler tercihimdir seni de çağırmıştum hatırlarsabin izmire geldiğinde
Mikemmel ağırlamak için elimden gelrni yappıyom da fazla değer veriyom galba
Bi de bi çene var gelende
Tatilden geldiler ya otwlde çıkan 7 çeşit meyveyi tek tek saydı.sanki merak ediyom
Hep bi de kwndi çocunu övmek
Bişey dedi bugün oğlu yaparmış bebekken .
Dedim kardeşim de yapardı onu zınk diye kaldı.dwmek ki bütün bebekler yapıyo dedim .sustu ,kaldı.laf sokmak için yapmadım ama sokmuşum farkında olmadan sevindirik oldum

Bende fakir jaws var 3 yıldır kullanmıyorum pek pratik değil ama bebek için kullansam iyi olur

Ne yani mutfak dolabı ve yer
Of yaaa acaba evlilik yıl dönümü için alsammı

en son gelgiği gün denedim fırsatım olmadı.. bugün Eymne koca kişisi bakarsa tekrar kullanacagım..
Ama tozlanması gecikiyor evin öyle söyleyeyim

Zaten sitede yazıyordu bende teşhir olabileceğini düşündüm
En uygun diğer fiyat 170 tl
Gerçi sur 90 tl ye gördüm demişti

Valla vileda şeysinden hijyenik ve pratik olacağı kanısındayım

valla benım ev öyle darmadagın ki.. çocugun eşyalarından yer kalmadı zaten
gelen olsa arkamdan demediğini bırakmaz heralde

Allahtan bi gece kalıp gittiler
Bu sabah yine dedi ay kucağa alışmış bu diye
Tam gırtlaklamalık
Pis karı eşek (bu pembenin lafıydı galiba )
kucağa alışmış diyenin bi halt bildiği yok. kucaga alısma dıye bişi yok. bebek bu
bi zaman sonra kucagına almak zorunda robot yetıstırmıyorsun insan yetiştiriyorsun

Gecmis olsun cnm. Ek gida işi zaten zor bide boyle allerji cikinca daha dikkat gerekiyor zorlasiyor. Baska seyleride korkarak veriyor insan. İnsallah gecicidir bu allerjisi

Bizimdeeee
Hemde bugünnn
Dün ki uykusuzluk bundanmış demek
Hayırlı olsun
Sorma hiuf 12 saat uykusuzdu nasil dayandi yavrum. Goz kasintisinin huzursuzluguda oluyordu zaten. Gözü dişi karıştı cok kotu iki gundu. İkinci gun ne yapacagimi bilemedim. İlk disinde anlamadim. Gebelde hareketli ve uykusu az. İnsallah diger dislerde boyle olmaz.
Sizede hayırli olsun. İnsallah diger dislerde rahat olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…