2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Sur benimde boyle elektrikli supurge vardi fakirin kirildi. İyi cikmadi. Yeni alacagim. Buharli iyiymis. Bakayim bende buharli alayim almisken bari. Digeri toz kaldiriyor. Birde benimkinin ucu ucgen sekliydi her yere girmiyordu. Dikdortgen ve ust kusmi kucuk olan daha kullanisli

sitelerden arastırmak gerek. ben gecen herife söyledım '' kız kardeşimin var, aldılar kullanmadılar onlarınkını alalım '' dedi.
ulen bi alış veriş yaptırmıyor yaa

kucağa alışmış diyenin bi halt bildiği yok. kucaga alısma dıye bişi yok. bebek bu
bi zaman sonra kucagına almak zorunda robot yetıstırmıyorsun insan yetiştiriyorsun
Kucaga alismis yok sallamata alismis diyenlerin agzina iki tane çakasim var. Keyiften yapiyoruz sanki. Kucaginada alacam tabiki zaten bi kac ay sonra kucakta durmayacak

sitelerden arastırmak gerek. ben gecen herife söyledım '' kız kardeşimin var, aldılar kullanmadılar onlarınkını alalım '' dedi.
ulen bi alış veriş yaptırmıyor yaa
İyi birseyse kullan tabii. Onun yerine başka birsey aldir. Zaten para gidecekti bari bunu alalim dersin

mesela kv cocuklarına bebekken her seyı almıs. benım bazı seylerımı gereksız buluyor. ulen sen her haltı al
bana gelınce gereksız bul.
çoğu insan böyle
. Herkes akıl verir durur. Kendi kendine rahat eahat cocuk yetistiremiyirsun. Yardimci oluyorlar . Ama bi sınırı var. Memleketteyiz. Akbaba gibi bekliyorum herkes agzina birsey sokma derdinde. Kalabalik yerde disiplin zor.

. Herkes akıl verir durur. Kendi kendine rahat eahat cocuk yetistiremiyirsun. Yardimci oluyorlar . Ama bi sınırı var. Memleketteyiz. Akbaba gibi bekliyorum herkes agzina birsey sokma derdinde. Kalabalik yerde disiplin zor.
sanki onlara ne oluyorsa
geçen bayram annem baklava tepsısının dıbıni sıyırıyordu vermeye calıstı kızdım. inatlastı
tersledım. çok biliyonuz siz dedi. ben bakıyorum benım kurallarım gecerlı hiçbişi vermeyeceksın dedım.
böyle bıraz sert olacaksın ki herkes aklına soksun

Ek gidada tarif lazim. Var mi site bildiginiz tikandim. Ev yemekleri vercem ama vitaminli besleyici birseylerde vermek istiyorum. Sur sen veriyordun tarif. O zaman ek gidada degildik. Sen yazmistin ya. Bir gun lazim olacak size tarif istersiniz yone diye. Hepsini tekrar versen yine

Kesinlikle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…