2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

aslında yaptıgımızı paylassak hepımızın işine yarar. ama kimse paylaşmıyor
bende tek başıma kendımı mal gibi hissediyorum
o yuzden paylasmıyorum

ben göz kararı yapıyorum çoğu şeyi, tarıfe baglı kalmayı sevmıyorum. ama genelde yedıgımız sebze kabak .günde 1 öğün yemek, sonrası muhallebı, meyve falan verıyorum. vitamin çoğu şeyde var zaten :=)

Gecmis msjlarina bakarim. Evet sanirim bir ay daha herkes tam gecince tarif arar. Corba tarifi , baska tarifler. Sebze yemiyor alternatif birseyler ariyorum. Tarhana vercem gunluk yada gun asiri. Yulaf ezmeli cevizli birseyler. Yapinca bende paylasirim. Meyveyi kasik mamasina koyuyorum. Ogunleri birlestirdim baska sey araya sokayim diye. Erken gece uykusuna geciyo

yulaf ezmesi verırsen eger 3 dk suda haşla mis gibi oluyor :=)
yulaf ezmesini genelde meyvelı yapıyorum. tarhana ekşi oldugu için yemıyor artık. sebzenın dısında yemek olarak başka ne var kı?

yulaf ezmesini genelde meyvelı yapıyorum. tarhana ekşi oldugu için yemıyor artık. sebzenın dısında yemek olarak başka ne var kı?
Haslama olarak degilde yemek olarak. Mesela corba verdim ardindan bir saat sonra falan patates yemegi, suyu verebilecegim yemekten biraz vercem. Sebze corbasi haslama olarak zorlamiyorum. Kasik mama yada devam sutunde yeterince mineral vitamin var. Yemeklere alissin diye tattircam. Bide besleyici kalorili birseyler ariyorum. Tencere yemekleri kahvalti kilo aldirmazki.

Gecmis olsun cnm. Ek gida işi zaten zor bide boyle allerji cikinca daha dikkat gerekiyor zorlasiyor. Baska seyleride korkarak veriyor insan. İnsallah gecicidir bu allerjisi
İnşaallah. sağolasın.
seninki de alerjikti değil mi.. seninki de geçer İnşaallah.
ilknurrr22 , benim oğlumda gözlemlediğim şey, üşüyünce, daha çok ayaktan, yeşil yapıyor. seninki de mi acaba üşüdü?

Evet malesef. Yumurta birsey yapmadi. Balikta verdim. Yogurda baslayamadik daha. Guneste tuylu seylerde gozleri kasiniyor. Bide misafirlige gittik. Kedileri vardi. Kediye tutturdular. Elini agzina koyuyor. Yuzune suruyor. İyiki gordum. Hic akillarina gelmiyor sormak belki ailesi istemez, belki cocugun allerjisi var.

Gurmebebek
Instagramda da ervanurunannesi

Ne zamandır aralık annelerine girmiyordum
Dün şöyle bi mesaj gördüm:
Bu ek gıda nssıl bişey?mama ,devam sütü filan vermiyorum ben hiçbişey?vermek zorunda mıyım?
Bana çok garip geldi
İnternet kullanıcak kadar parası ve zamanı olan birininn bunu sorması

Dün çok büyük bi kaza atlattık.. Eşimin kuzeni evlendi.. Havai fişek patlattılar ne halt yemeye patlattılarsa.. Bu havai fişek sekti ve kucağında Eymenin olduğu kaynanamın yanına düştü.. benim çığlıklarımı görmeliydinizEymen diye Ağladım ama Eymen uyanmamıştı bile ben Havai fişek patlatanlara çok bağırdım.. Çocuğuma bişe olsaydı perişan ederdim sizi diye.. Sonra düğünü terkettik eşimle ve bi daha düğüne gitmeme kararı aldık

Ay çpk geçmiş olsun ya
Hiç anlamam zaten noluyosa patlatınca

Canim instagramda ervanurunannesi var orada guzel tarofler veriyor takip edebilirsin

Bende yulaf ezmesini irmikle pisiriyoorum ama yulaf ezmesini robotta cekmiatim incwldi sonrada muzu eziyorum karistiriyorum az da pekmez katiyorum guzel oluyor hurma ve cevizde ezip eklenebilir gece uykusundan once veriyorum

Masallah gozunuz aydin:) bizm de ustteki geliyor,iyice asagi indi beyaz beyaz.tez zamanda ciksa bari
Teşekkürlerrr
Bütün damaklar kabardı artık

Bugün içimden dedimki
Dişsiz o boş damaklı halini özliycem

Bizim ilk diş çok beterdi aylar sürdü huysuzluk kaşınma uyku bölünmesi
Ama 2.diş te sadece 2 gün ve gece uykusu bozuldu

Teşekkürlerrr

Offff
Çok geçmiş olsun
Melekler korumuşşş
Resmen olay gözümde canlandı
Neler hissetiğini yaşadım

Use
niyorlardir lola. Emzirmek kolayina gidiyordur

Oo Normal insan kalmamis gercekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…