2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Olabilir canim ben koridora yumusatici döktüm güzel koktu

csyrc napıyosunnnn
Nasılsınız alpişko napıyoo

Merhaba cnmmm,iki gundur esim izinli,disarda islerimizi hallediyoruz,aksma anca yemekti suydu buydu derken tlfnu elime alamadim :) alpis iyi sukur,devam.. Ama tam bi firlama oldu gitti ya,iki gundur boyle artistlik yapiyor,sinirlenip ayaklari vuruyor bagiriyor:) bi de giysime tutunup kalkmaya da basladi. Siz naptiniz,Hasan nasil:)))

Yaaaa sorma keyfi çok yerinde ama sürekli ıkınarak geziyor

Eymentanın iğrenööçççç kirlşiiii pisssssssss paspasını gösterdim
Çakaloğlan anladı..
Siz birbirinize hava mı atıyorsunuz anlayamadım dedi
Ne havası be kk ayağa kalktı dedim...
Karpuz getirsene dedi

Gördüm canım :)
Maşallah miniğe
Sende mi blw yapıyosun ?
Tutmasa bile sıkıntı değil canım
Önemli olan o gerekli besin değerlerini alsın
Benimki de sulu olmuştu
Aynen canım blw yapıyorum umarım üstesinden gelirim hatta geliriz:) tadımlardayız bakalım zaman gösterecek doğrumu ilerliyoruz ama gerçekten sabır işi.

Bugun bizim kıza emekleme halısı aldım çok beğendi halının üzerinde emekliyordu fakat halıda emeklemiyordu hep alıya çarşaf seriyordum hergün yıkıyordum birde oyun oynarken bir oyuncağına ısınmak istediğinde devriliyor canı acıyordu şimdi bunu çok sevdi hemde ilk defa beni bıraktı rahatladım bende üzerine koyuyorum 1 saat sesi çıkmıyor seviniyor üzerinden alınca kıyamet kopuyor ısı yalıtımlı olmasıda hoşuma gitti ben normal halının üzerine koydum önümüz kış üzerinde oynasın dursun içinde silikon gb bişey yerleştirmişler yumuşak düşünce artık mırın kırın etmiyor oda hoşuma gitti üzerindeki desenler ve hayvanlarla kendi kendine konuşuyor kendi çapınca bende rahat rahat ütümü yapabildim sonunda

lcw yi hiç sevmem ama onlıne sıtesınden sıpariş verdım. o kadar çok siteye baktım ki
begendıklerım upuçuk fiyat
lcw bi halta yaramıyor ama bebek ürünleri gercekten güzel, çeşit az sadece
yiğidi öldür hakkını yeme

şunları arasan bulamazsın kadife çizgili tayt ve sweat.

Bebegine balik yagi veren yada dusunen var mi. Her gun balik tuketmesi zor. Cevize basliycam. Yagli oldugu icin simdilik bir cay kasigi yeterli. Yeterli olacak mi acaba

Bizimde alerjimiz var daha kızıma denemedik çok zor yaaa korkuyorum
ben yoğurt alerjisi değilde başka birşeydir diye umutlanmış ve o cesaretle korkmadan verdim ama işte yoğurtmuş maalesef.
Doktor vazgeçmedi. bende vazgeçmeyeceğim. geçici demek ki.. sende korkma. doktoruna güven. ben güveniyorum. alerji doktoru bu arada. çocuk doktoru değil bunu yaptıran.

yeğenlerime hep buradan alışveriş yapardım doğum günlerinde. yaşlarına göre. ve hep tutmuştur.
evlendim, doğumgünü kutlamalarını boşladım o ayrı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…