2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bende yulaf ezmesini irmikle pisiriyoorum ama yulaf ezmesini robotta cekmiatim incwldi sonrada muzu eziyorum karistiriyorum az da pekmez katiyorum guzel oluyor hurma ve cevizde ezip eklenebilir gece uykusundan once veriyorum
muzu uzun süre vermeyecegım. dün kabız oldu hemen müdehale ettık
yarım saat sonra cıkardı. gecende muz vermıstım kabız olmustu yavrum cok kötü

geçmiş olsun. bence bebekle kesınlıkle düğüne falan gıldılmez. kusura bakan bakabılır sorun degıl

haklısın. kedi alerjisi de çok görülen birşey. Mazallah.

çok geçmiş olsun.
bende hiç unutmam. 10 yaşlarında falanken bir düğüne gitmiştik. kavga çıkmıştı. tanıdığımız bir kadın, kucağında bir bebek tutuyor ama ağlıyor. çünkü kucağındaki başkasının çocuğu ve kendi çocuğu o engamede kaybolmuş. kadının o halini hiç unutmam.
Bencede gitmemek en iyisi.

Cok büyük gecmis olsun canim.ne demeye dugun yerinde patlatirlarki hatta niye patlatirlar onu bende anlamis degilim
Sevincinizi kutlamanizi oynayarak yapiyorsunuz zaten ne gerek var. Allah korumus sizi

Allahtan bi gece kalıp gittiler
Bu sabah yine dedi ay kucağa alışmış bu diye
Tam gırtlaklamalık
Pis karı eşek (bu pembenin lafıydı galiba )
ten teması çok önemli bebek için,güven duygusu,iletişimin gelişmesi konusunda..ömür boyu kucağımızda kalmıcaklar,kucak istemeyen bebek olmazki.olursa da zihinsel ,psikolojik gelişimini iyi takip etmeli...onlar çok bildiklerini sanıyorlar bakma sen onlara canım..kucak iyidir

hiiiii okurkenn ürktüm valla..çok geçmiş olsun canım önemli bi kaza atlaşmışsınız..ben böyle ürktüysem seni düşünemiyorum

Geçmiş olsun canım valla allahım korumuş meleğini rabbim beterinden korusun

Bizimde alerjimiz var daha kızıma denemedik çok zor yaaa korkuyorum

Cook geçmiş olsun canım

Çok keyifli bir oyuncak bulduk
evdeki baş üstü kulaklığı
helede kablosu uzunsa Şahane
dolandı durdu ona
ilk defa yarım saati aşkın bir süre mızırdanmadan bişeyle oynadı
ama sürekli gözünüzün üstünde olması gerekiyor
Çünkü her yerine doluyor
O dolandıkça ben de çevire çevire çözdüm
Bayıldıı Kikir kikir gülüyor

Bide yeni bişey öğrenmiş
Parmağını ağzına koyuyo
Gay gay gay diyo...

Gel gel öğretmeye çalışıyom
Acaba onu mu demek istio
Maşallah kuzuya iyi hadi oyalanacak bişey bulmuş.belki de seni taklit ediyordur gay gay dekrken gel gel demek istiyordur.bu arada blw serüvenin nasıl gidiyor canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…