- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #98.541
muzu uzun süre vermeyecegım. dün kabız oldu hemen müdehale ettıkBende yulaf ezmesini irmikle pisiriyoorum ama yulaf ezmesini robotta cekmiatim incwldi sonrada muzu eziyorum karistiriyorum az da pekmez katiyorum guzel oluyor hurma ve cevizde ezip eklenebilir gece uykusundan once veriyorum
geçmiş olsun. bence bebekle kesınlıkle düğüne falan gıldılmez. kusura bakan bakabılır sorun degılDün çok büyük bi kaza atlattık.. Eşimin kuzeni evlendi.. Havai fişek patlattılar ne halt yemeye patlattılarsa.. Bu havai fişek sekti ve kucağında Eymenin olduğu kaynanamın yanına düştü.. benim çığlıklarımı görmeliydinizEymen diye Ağladım ama Eymen uyanmamıştı bile ben Havai fişek patlatanlara çok bağırdım.. Çocuğuma bişe olsaydı perişan ederdim sizi diye.. Sonra düğünü terkettik eşimle ve bi daha düğüne gitmeme kararı aldık
Ay o niloya rizeli kızyeni şarkılarımız '' niloya''
haklısın. kedi alerjisi de çok görülen birşey. Mazallah.Evet malesef. Yumurta birsey yapmadi. Balikta verdim. Yogurda baslayamadik daha. Guneste tuylu seylerde gozleri kasiniyor. Bide misafirlige gittik. Kedileri vardi. Kediye tutturdular. Elini agzina koyuyor. Yuzune suruyor. İyiki gordum. Hic akillarina gelmiyor sormak belki ailesi istemez, belki cocugun allerjisi var.
çok geçmiş olsun.Dün çok büyük bi kaza atlattık.. Eşimin kuzeni evlendi.. Havai fişek patlattılar ne halt yemeye patlattılarsa.. Bu havai fişek sekti ve kucağında Eymenin olduğu kaynanamın yanına düştü.. benim çığlıklarımı görmeliydinizEymen diye Ağladım ama Eymen uyanmamıştı bile ben Havai fişek patlatanlara çok bağırdım.. Çocuğuma bişe olsaydı perişan ederdim sizi diye.. Sonra düğünü terkettik eşimle ve bi daha düğüne gitmeme kararı aldık
Cok büyük gecmis olsun canim.ne demeye dugun yerinde patlatirlarki hatta niye patlatirlar onu bende anlamis degilimDün çok büyük bi kaza atlattık.. Eşimin kuzeni evlendi.. Havai fişek patlattılar ne halt yemeye patlattılarsa.. Bu havai fişek sekti ve kucağında Eymenin olduğu kaynanamın yanına düştü.. benim çığlıklarımı görmeliydinizEymen diye Ağladım ama Eymen uyanmamıştı bile ben Havai fişek patlatanlara çok bağırdım.. Çocuğuma bişe olsaydı perişan ederdim sizi diye.. Sonra düğünü terkettik eşimle ve bi daha düğüne gitmeme kararı aldık
İyi hadi gözün aydın.Aman öyleleri konuşsun dursunlar ohhh iyi etmişsin kucağa alıştırmışsın ona ne oluyosa tabiki de pis karı eşek:)Allahtan bi gece kalıp gittiler
Bu sabah yine dedi ay kucağa alışmış bu diye
Tam gırtlaklamalık
Pis karı eşek (bu pembenin lafıydı galiba )
senin görümce aklına geldikçe inan peşi sıra benim görümce geliyo aklıma:)Ya şöyle herşeye kulp bulan insanlardan nefret ederim zaten evinde kalmissin bide yok kucağa alışmış fln diye konuşmak ne
Bebek bu tabiki kucakta olacak
Ayy gene gorumcem geldi aklıma
ten teması çok önemli bebek için,güven duygusu,iletişimin gelişmesi konusunda..ömür boyu kucağımızda kalmıcaklar,kucak istemeyen bebek olmazki.olursa da zihinsel ,psikolojik gelişimini iyi takip etmeli...onlar çok bildiklerini sanıyorlar bakma sen onlara canım..kucak iyidirAllahtan bi gece kalıp gittiler
Bu sabah yine dedi ay kucağa alışmış bu diye
Tam gırtlaklamalık
Pis karı eşek (bu pembenin lafıydı galiba )
hiiiii okurkenn ürktüm valla..çok geçmiş olsun canım önemli bi kaza atlaşmışsınız..ben böyle ürktüysem seni düşünemiyorumDün çok büyük bi kaza atlattık.. Eşimin kuzeni evlendi.. Havai fişek patlattılar ne halt yemeye patlattılarsa.. Bu havai fişek sekti ve kucağında Eymenin olduğu kaynanamın yanına düştü.. benim çığlıklarımı görmeliydinizEymen diye Ağladım ama Eymen uyanmamıştı bile ben Havai fişek patlatanlara çok bağırdım.. Çocuğuma bişe olsaydı perişan ederdim sizi diye.. Sonra düğünü terkettik eşimle ve bi daha düğüne gitmeme kararı aldık
Geçmiş olsun canım valla allahım korumuş meleğini rabbim beterinden korusunDün çok büyük bi kaza atlattık.. Eşimin kuzeni evlendi.. Havai fişek patlattılar ne halt yemeye patlattılarsa.. Bu havai fişek sekti ve kucağında Eymenin olduğu kaynanamın yanına düştü.. benim çığlıklarımı görmeliydinizEymen diye Ağladım ama Eymen uyanmamıştı bile ben Havai fişek patlatanlara çok bağırdım.. Çocuğuma bişe olsaydı perişan ederdim sizi diye.. Sonra düğünü terkettik eşimle ve bi daha düğüne gitmeme kararı aldık
Bizimde alerjimiz var daha kızıma denemedik çok zor yaaa korkuyorumiyi akşamlar annişler.
bugün alerji için randevumuz vardı.
sabahın dokuzunda gittik öğlen oniki buçukta çıktık hastaneden.
ilk girdik dr odasına. elden yine alerji testi yaptı. geçen aykinde bişey olmamıştı. bu seferki kabardı. ölçtü, 4 çıktı.
tam bir ay bekleyelim derken, tereyağınında lafını edince, dedim yemeklerine koyuyorum, şimdiye bişey olmadı dedim.
o zaman yoğurt yedirip gözlemleyelim dedi.
bir kaşık 15 dk. bekleme. 2 kaşık 15 dk. bekle. 4 kaşık 15 dk. bekle. 6 kaşık 15 dk. bekledik. doktor, en son hastalar bitince detaylı bakacağım dedi.
tabi bu çoğaltma o 15 dk.larda bişey olmamasından.
hastalar bitti, tabi saat buçuk oldu. baktı inceledi. bişey yoktu tabi çocukta.
yinede telefonunu verdi. bişey olursa aramamız için.
iyiki vermiş. benim oğlum yine 4 saat sonrasında kızarmaya başladı. aradık, resmini yolladık.
alerji şurubu içir, 7 saate geçmezse yine görüşelim dedi.
Allahtan geçiyor, azaldı.
bir ay sonra yine görüşelim dedi.
tabi yoğurt ve süt ürünleri yine yasak maalesef. ama tereyağını koy yine dedi.
bir günümüz böyle geçti. ne güzel umutlanmıştım yoğurt yiyebilecek diye.
bu nasıl alerji yaa... kanda çıkmıyor, yoğurdu yiyor kızarıyor...
oyy.. oyy..
neyse Rabbim başka dert vermesin.
Cook geçmiş olsun canımDün çok büyük bi kaza atlattık.. Eşimin kuzeni evlendi.. Havai fişek patlattılar ne halt yemeye patlattılarsa.. Bu havai fişek sekti ve kucağında Eymenin olduğu kaynanamın yanına düştü.. benim çığlıklarımı görmeliydinizEymen diye Ağladım ama Eymen uyanmamıştı bile ben Havai fişek patlatanlara çok bağırdım.. Çocuğuma bişe olsaydı perişan ederdim sizi diye.. Sonra düğünü terkettik eşimle ve bi daha düğüne gitmeme kararı aldık
Maşallah kuzuya iyi hadi oyalanacak bişey bulmuş.belki de seni taklit ediyordur gay gay dekrken gel gel demek istiyordur.bu arada blw serüvenin nasıl gidiyor canımBide yeni bişey öğrenmiş
Parmağını ağzına koyuyo
Gay gay gay diyo...
Gel gel öğretmeye çalışıyom
Acaba onu mu demek istio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?