2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın,
benımki uyanınca hep tepemde dolanıyor yaa. bi huzur vermıyor. kafasını sırtıma yaslıyor, vuruyor. saçlarımı çekiyor. öyle sinir oluyorum ki anlatamam

ben siyah tulum almıştım ordan çıkardığım da çocuk tüylendi sanmıştım

ee baba olmak kolay değil

emmek içinde sürekli uyanıyor. 13-14 aylıkken sütten kesmeyı düşünüyorum. memesiz uyumuyor karnı tok bile olsa
ben akşam yatmadan önce mama yedirdim sonra uyuttum çok şükür bugün hiç uyanmadı maşallah bundan sonra öyle yapcam

oğluma ne güzel, herşeyi doğal, içinde baharatı olmayan, mis gibi tarhana yapmıştık amma yiyemeyecek bir ay daha...

Az daha kaldi yiyecek insallah:) iki gundur anca girebiliyorum,okudugm kadariyla netlesmis yogurt alerjisi hi.. agir agir baslar sonra alisir insallah. Alerji ne zor biseymis..

Bebegine balik yagi veren yada dusunen var mi. Her gun balik tuketmesi zor. Cevize basliycam. Yagli oldugu icin simdilik bir cay kasigi yeterli. Yeterli olacak mi acaba
Dün akşam somon yedirdim ben. Bir tam ceviz iki günde bir yediriyorum canım. Balık yağı iyi fikir, başlama zamanını doktora bi sorayım. Ama ceviz benim vazgeçilmezim

Az daha kaldi yiyecek insallah:) iki gundur anca girebiliyorum,okudugm kadariyla netlesmis yogurt alerjisi hi.. agir agir baslar sonra alisir insallah. Alerji ne zor biseymis..
İnşaallah yemeye başlayabiliriz.
evet, yoğurtmuş maalesef. yine aynı şekilde oldu çünkü.
zor evet. kendini kısıtlanmış hissediyor insan. büyüdüğünde sütlü şeyler yemek isterse napıcam bilmiyorum. geçmediğini düşünürsek...

Idil baby nin urunleri de guzel gecende butun urunlerfe indirim vardi yari yariya bende sweat ve kot pantolon ttarzi bir kac bisey aldim mevsimlik yeni kiyafetlere ihtiyaclari var bizim minnoslarin

Su perisi86 canım senın ki surekli mi yesil kaka yapıyodu 3 gündür 3 4 kere yapıyods biri mutlaka yesil oluyo gotursem mi bugn yaa telas yapmak istemiyprm ama
Canım dört kere yapıyordu biri mutlaka yesildi ve kokuyordu Dr kaka tahlili istedi rota virüs pozitif çıktı
Ama daha öncede böyle olmuştu tahlilde bişey cikmamisti
Tedbir amaçlı tahlil yaptır canım için rahat olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…