2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ya kızlar ben bişey sorucam şimdi ben kıza keçi sütü aldım migrostan onu elimde keçi yoğurdu olmadığı için inek yoğurduyla mayalıycam.ama araştırdım nohutla maya yapma yöntemi varmış.bununla ilgili tecrübeleriniz var mı bilginiz felan şimdi nohutla mı maya eldi etmek sağlıklı yoksa hiç bulaşmayıp elimdeki inek yoğurduyla mı mayalayayım .ömrü hayatımda yoğurt da mayalamadım o da ayrı bi mevzu bi de nasıl mayalıyonuz yazarmısınız biliyom çok oldum NOT: Beceriksiz anne

Maşallah kuzuya iyi hadi oyalanacak bişey bulmuş.belki de seni taklit ediyordur gay gay dekrken gel gel demek istiyordur.bu arada blw serüvenin nasıl gidiyor canım
Sağol canımm
Haklısın sanırım beni taklit ediyo
Blw mii
O nee

Oynuyor mıncıklıyo
Atıyo
Az olsa yiyo
İki gün kabız oldu
Z.yağlı omlet yaptım
Dün 3 kez kaka yaptı
Bugünde kısmetse kavun vermeyi planlıyorum

Aynısı geçen hafta bana oldu canım
Keçi dütü aldım inek yoğurdu ile maya yaptım
Sıkıntı olmazz
Net bilgiye sahip değilim ama...

Teşekkür ederim canım cvp için ben de bugün yapıcam.yoğurdu minnağa nasıl verdin?zaten tadım dönemi adı üstünde tatsada yeter.umarım kavunu sever

muzu uzun süre vermeyecegım. dün kabız oldu hemen müdehale ettık
yarım saat sonra cıkardı. gecende muz vermıstım kabız olmustu yavrum cok kötü
Muz sorun olabiliyor evet ben gunduz verdigim meyveleri kayisi armut gibi kabiz yapmiycak meyvelwrden seciyorum dengelesin diye kabiz olduklarinda yazik yaa cok kotu zorlanoyorlar yuzu kipkirmizi kesiliyor minik kuzular bunlar ya

Buharli makineyi tavsiye ediyorum kizlar viledayla sildim sonra dedim ki bi de onla üstünden geceyim çikan tozu görmeniz lazim resim yüklemeye calistim ama olmadi

Benim kız 4 gündür kabız ne yaptıysam geçmiyor kızlar tavsiyeniz var zeytin yağı, armut, şeftali, Kaysı , hurma verdim banamısın demiyor kabız yapacak ürünlerinde menüden çıkardım offf
Erik ve uzum. Bende korkuyorum vermeye. Arada ceyrek muz meyveye atiyorum. Misir unu mihlama veriyorum

Benim kız 4 gündür kabız ne yaptıysam geçmiyor kızlar tavsiyeniz var zeytin yağı, armut, şeftali, Kaysı , hurma verdim banamısın demiyor kabız yapacak ürünlerinde menüden çıkardım offf
Canım 6. Günde fitil koyduk yarım adını unuttum şimdi sörden almıştım..bir ara sıkıntılı idi..kayısı erik kaynatıp suyı ve posası dahil verdim hergün..şimdilerde pek sıkıntı yok gibi ama muz ve patetes vermeye çekiniyorum..su içir sıvo tüket..mümkünse katı fazla verme..gwçmiş olsun..birde onların keyfi yerinde gibi dimi..

Teşekkür ederim canım cvp için ben de bugün yapıcam.yoğurdu minnağa nasıl verdin?zaten tadım dönemi adı üstünde tatsada yeter.umarım kavunu sever

Kavun inanılmaz tatlıydı
Üstü başı kavun suyundan sırılsıklam oldu
Çünkü yemekten çok sıktı
Beş bıçaklı blender mübarek

Canım yoğurdu bardağa koydum
Bardağa uzanıp ağzına götürmeye çalıştığında bende destekle yutmasını sağladım
2 kez yutabildi
O da toplam 1 tatlı kaşığı kadardır

Buharli makineyi tavsiye ediyorum kizlar viledayla sildim sonra dedim ki bi de onla üstünden geceyim çikan tozu görmeniz lazim resim yüklemeye calistim ama olmadi

Ohh beee
Zaten o paspass ne ki yaa
Pisliği ordan oraya taşıyo
Yerler ıslanıyo diye biz temizleniyo sanıyoz...

Eymenta nette şu tavsiyeye rast geldim
Şimdi makinenin haznesine duru su koymak gerekiyor ya
deterjan olmuyor hani
Bazı bayanlar da şöyle yapıyorlarmış
Kir çözücü gibi ürünleri sprey şişelerine doldurup sıkıyolarmış
Sonra Buharlı makineyle üzerinden geçiyorlarmış
hem çok daha temiz oluyormuş hem de ev çok güzel kokuyormuş
Yani tabii her bölgeye sıkmak mantıklı değil de çok yağlı ya da bölüm bölüm kokusu için bile yapılabilir
çok mantıklı geldi bana

yalnız çok pis kafaya koydum alıcam ...
Şu adamın bi saatini yakalayım ...

Hadi alalımmm
Yihuuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…