- 27 Kasım 2012
- 4.677
- 7.362
- 358
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #102.061
Chocolate ne diyeceğimi bilemedimCok tesekkur ederim canim
Doktorlar önermiyoBi ben kaldim sanirim yurutec kullanmayan. Acaba yurutec mi alsak esim diyor. Durmuyor yerde. Ayakta duracak illa. Uçurur yurutece dedim. Kararsizim. Ne aldiysam fayda etmedi .
YapmaaaaEkimde fışlansam temmuzda doğsa yengeç kadını olur
Ceylan gibi yürür onlar saçlarnı savura savura ..ardına hülyalı baka baka
Ben bi fışlaniyim
Bende de tutmadıCintakvimi bende tutmadi . Tuttumu sende. Bide kocakari hesabi var. Dollenme ayina gore. Dollenme nisan erkek , mayis kiz bir kiz bir erkek olarak hesaplaniyor
Yazık ya kıyamam6 diş çıktı kullanmadım şimdiye kadar
ama bu akşam çok kötü
ağlaması bile değişik...
çok ağrısı var belli
((
Zayıflamayı bekliyorum bunun içinAynen ya valla ben kendim icin bi alisverise ciksam maasi birakip dönerim heralde
Aman sağlık ocağına çok takılmaIyi geceler kızlar
Bugün kan sonuçlarimi aldım t3 hormonu yüksek çıkmış dahiliye Dr görsün USG ister dedi sağlık ocağındaki Dr
Morelim bozuldu biraz daha önce hep Normaldi ...
Valla ya özlüyorum o günleriKızPembedon5 , hamile hamile diye diye hamile kalacaksın anlaşıldı. Yalnız ben almayayım canım, daha İnci'nin depremi yeni yeni etkisini gösteriyor zaten, ikinci bir sarsıntıya bu kadın dayanamaz.
Hep beraber hamile kalma fikri fena değilmiş yalnız, sınıf arkadaşı gibi oluruz iyice. Hadiiii, birinci sınıf bitti ikinci sınıfa başladık biz
Ay düşünsenize, topik yine hamilelik takvimleriyle dolu, "Bebeğimi kucağıma almama. ...... gün kaldı." filan yazıyor yine
Vay be, ne günlerdi!
Bebelac kullaniyorum 9. Ayda 3 numaraya geçilecek sen 3 oldun artiko zaman 2 numara almak lazım
Ben eski kiyafetlerimi giyebiliyorumda cok eskidiler artikZayıflamayı bekliyorum bunun için
70 küsür kilo olunca ne giysem yakışmıyo
Hiuf çok normal yaşadıklarınUyutabildim sonunda
Çok ciddi ciddi konuşulmaya başlanıldı
2.bebek....
Sanırım bana bi işaret geldi
Kötü bi akşam geçirdim
Moralim çok bozuk
Ağlamak istiyorum...
Tıkandım bugün...
Yemiyor... yemekler hazırlıyorum
Önüne koyuyorum yemiyor
Dağıtıyor
Kirleniyor
Sırf özgürlük birey hissi vs vs diye diye bu eziyeti çekip eyvallah diyorum...
Canı sıkılmasın yalnız hissetmesin diye sürekli ilgili olmaya çalışıyorum
Oyuncaklarıyla oynarken yanındayım
Konuşuyorum
Güldürmeye çalışıyorum
Kırk yıl dışarı çıkmasam yinede merak etmem ne olup bitito diye beyefendi temiz hava alsın rahat uyusun benden başka insan görsün dışarıyı keşfetsin diyorum
Dolaştırıyorum gezdiriyorum
Uykusu için hergün banyo masaj seromonisi...
Uyutttt
Hobaaa 20 dk sonra uyansın
Kıyamet....
Evet çocuğun suçu yok
Evet belki dişi ağrıyor
Belki sadece canı sıkılıyor
....
Ama benim bugün sebepsiz şekilde aniden sinirlerim yıprandı
Ağlaması beni çileden çıkardı
O ağladıkça bana geldiler
Bağırmaktan kızmaktan boğazım şişti...
Çok mu içime atıyorum
Çok mu yıprattım kendimi
Çok mu herşey normalmiş gibi davranıyorum da bu patlama oldu şimdi
Kızarken bile pişman olacağımı bilip kızdım
Ve şuan çok pişmanım...
İşte tam da böyle bi lohusalık sürecinden korkuyordum
Yaşadım tekrar ilk günleri...
Ve şimdi aklı eriyor
Bağırdığımı anlıyor
Pişmanım!
Ne olacak böyle(.)
Dün karşıyakaya gittim gitmez olaydımBen eski kiyafetlerimi giyebiliyorumda cok eskidiler artik
Geçmiş olsun atommBenim kiz hasta oldu ya, hapsurup duruyo, burnu akiyo kasiniyo, terliyo. Ihlamurla limon icirdim biraz az evvelkardesimden kapti herhalde insallah ateslenmez
Atom iş meselesi için neye karar verdin?yazdın da kaçırdım mıBenim gibisin :) bende iki tarafada ayni uzakliktayim, ama geliyolar bana o yuzden evde tek olmayi tercih ediyorum :) ara sira anneme kaciyorum ama ayda 1
Ekimde fışlansam temmuzda doğsa yengeç kadını olur
Ceylan gibi yürür onlar saçlarnı savura savura ..ardına hülyalı baka baka
Ben bi fışlaniyim
Günaydın çısrıkkMerhabalar herkese,gunaydin:)
Tatilde son 8gun,baya yogun geciyor ama doya doya diyebilirm. Ozellikle annemlerle her dk nin tadini cikarmaya calisiyorum,gecen yil hicbir sey anlamadan gecmisti ve de babamla son animizmis dusundukce cok uzuluyorum. Neyse bakalim ins bebisler de sizler de iyisinizdir:)Pembedon5 H hiuf birickm unutmak ne mumkuunnnn,burasi hep aklimda da benim tlfnu esim kullaniyor hala,ben tlfnsuzum o yuzden giremiyorum cok gicikki! Alpsiin keyfi yerinde ilgi manyagi oldu,emekliyor yerlerde surunuyor,popoyu havaya kaldirip pitt hemen oturuyor falan,eve gidince napcaz bakalim. Yolculuk da cok iyiydi,donusu de iyi olur ins. Malesef ek gidada uzerine pek dusemiyorum evde cok guzel sistemli gidiyordum meyse saglikli olsun da sorun degil. Sizin bebeler nasill cookk operimmmmm
Fiyonklari sök giysin ya disarda giymedikten sonrs ne onemi var
Smdi yok o uykular insallah duzene girer bi an once arkadasimin bebegi var 1 yasinda aksam 10da yatiriyoms sabah 10da kalkiyoms bide gunduz 2 uykusu varms birinde bi saat birinde 2 3 saat uyuyoms diyecek bsy bulamiyorm cidden bizimkilerde sorun varmaşallah
benimki hiç bi zaman o kadar uzun uyumadı..
ağrısı sızısı olmasında
çok dert etmiyom napayım...
arkadaşım bebeği 3 aylık oda diyo gece 5 saat uyuyo diye
her bebe aynı değil...
maşallah
tadını çıkar...
yorulmuştur atom
farklı insanlar farklı ortam
tabi bu farklılık olumlu manada....
o enerjiyi çok iyi hissediyorlar...
mesela annenlerde değilde sevmediğin birinin evinde zorunlu kalmış olsan emin ol burnunda gelirdi...
hele ki onu gerçekten temiz bir duyguyla seven kişilerin yanında resmen huzur doluyorlar....
bazen düşünüyorum....
tek dışarı çıksam ne hissederim diye...
8 ay bir haftalık oğlum
sadece bir kez şeker bayramında çok hastalanmıştım
5-6 saat hastaneden kalmıştım oğlum o zamanda yanımdaydı bırakacak kimsem yoktu
eve geldiğimizde ağrı kesici serum vs artık kolum kalkmıyordu eşim sadece o zaman alıp dışarı çıkmıştı
evde tek kalmıştım
deli gibi uykum gelmişti ama uyuyamıştım geri aramıştım gelin diye
sağol canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?