2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

H hiuf lollaya katiliyorum. Yavrularimiz bizim kiymetlilerimiz. Sacimizi severek supurge ediyoruz. Ama bizim de nefes almaya ihtiyacimiz var. Malesef apartmanda arkadas yok . Hafdtada bir iki gun biri gelse sen gitsen rahatlayacaksin. Arada anneme geciyorum annem geliyor. Anlatamam nasil yuk kalkiyor omuzumdan. Teyzemler geliyir ev kalabalik oluyor. Moralim duzeliyor. Oglum bile kalabaligi seviyor. Hic birsey yapmasalarda yemegini hazirlarken wc ye giderken tutsalar bile kar ki fazlasini yapiyorlar. Bi dene lutfen. Kendini yipratma. Sende cok degerlisin

Cisrik oglunla sana iyi tatiller. Mutlu mesut eglenin. Tadini çikarin. csyrc

çünkü benciller kendılerını düşünüyorlar.
kilo vermek için ugras. mis gibi ver ve rahata alıs, sonra bı bakmıssın cocuk fikri. işimiz zor yaa
keşke üçüz olaydı
Ülen sayyfalar almış başını gitmiş..telde alıntı zorda dayanamadım sana yazacan
Üçüz ha
Benim kocamda sakaryaya tayin isticek sapancadan ev alacakmış..musa istanbulda bi üniversite kazanırsa gelip gidilecekmiş..
E peki naz ne olacak dedim
O kim dedi..
Kızımız dedim
Yok ya yok yaa dedi
Rakısına bişiler atıp bu işi halletmem lazım..

Evdeyim önümüzdeki yıl..temmuzda doğsa bidaki temmuza bir yaş..sapancada atqnsam yada özelde çalışsam ..annem gelir bakmaya
İzmire yakın ablamlarda gelir
Korkumda var ama korkunun ecele faydası yok..beklersem eğer özelde çalışmaya başlarsam ki atanmak güç mle izin mizin olmaz yani
Haydi bi el atın bana
Nazı doğurayımmı yada kenanı
Kenandan kocamın haberi yok

Sen aklina koymussun. Bakacak birilerinde var. Planinida yapmissin. İstiyorsun zaten. Yap gitsin kiz. Kocanida ikna edersin sende o potansiyel var pembe

Banada bazen geliyor yap gitsin çıksın aradan diye ama sezeryan doğum yaptım ben o ne olacak ? Sizin normal mi oldu ? 2 yıl beklemek gerekiyormuş hamilelik için( son aylarda iç dikişlerde açılma olabiliyormuş).. Yada son aylarda devamlı yatarak hamilelik geçireceksin.. Zor ya.. Kardeş şart.. Gözlemlediğim kadarıyla ikinci çocuk ilk çocuk gibi zor olmuyor. Tecrübe var,rahatsız çat diye büyüyor. Arkadaş oluyorlar,sen daha rahat ediyorsun. Ama sezeryan nolacak ? :)

Ben fikrimi belirttim bikaç sayfa önce ama bu mesajı okuyubca da...galiba haklısın naz bebek konusunda

Ah be yavrum hangimiz öyle değiliz..gayet normal be bu süreç..
Yememesi diştendir..musa 1 hafta bak ciddiyim 1 yemek kaşığı kadar yaptıpımdan yemiştir..danone ve devam sütü ile 1 hafta geçti..bense eridim bittim..şimdi düzeldi üstten diş patladı çünkü..
İçine atacak durum yok..bize tamamen bağımlılar ..geçecek bunlar hif..duygularından ötürü kendini yargılama..ortaya attıkları lohısa bilmem nesine kaptırma kendini hasta gibi..asla asla..
Herşey normal diyorum bak bana güven..bende arada bağırıyorum sonra üzülüyorum ..belkide buda gerekli şımarık cocuk kim ister dimi..anne olgusu oluşuyor onlardada..hadi bak öpüyorum

Hif ..bişi dicem benimde asla larım vardı..ama akışına bıraktım..yürütece bayılıyor..cok uzun süre koymuyorum.tv açık ama bakmıyor ..seçmece..

Daha okumadığım sayfalar var
Ama annemlerlede konuştum ablamlarlada..temmuzda doğsa dedim..bende 3 yada 2 yıl çalışmasam..hem emzirme sürecinde evde olcam ya..sonra aynı kreşe versem..kıskançlık nedir bilmezde musa hem..valla en mantıklısı..bide yaşımda artmadan..gözüm iyica korkmadan..ablamlarda valla en mantıklısı dediler.. musa süpriz bebek ya.ay NAZ doğursam bi

bi da çocuğa bağırma aç bi müzik ikiniz de dinleyin dışarı çıkın felan ..hiufcuum inan hepimiz öyleyiz,yalnız değilsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…