- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #102.081
H hiuf lollaya katiliyorum. Yavrularimiz bizim kiymetlilerimiz. Sacimizi severek supurge ediyoruz. Ama bizim de nefes almaya ihtiyacimiz var. Malesef apartmanda arkadas yok . Hafdtada bir iki gun biri gelse sen gitsen rahatlayacaksin. Arada anneme geciyorum annem geliyor. Anlatamam nasil yuk kalkiyor omuzumdan. Teyzemler geliyir ev kalabalik oluyor. Moralim duzeliyor. Oglum bile kalabaligi seviyor. Hic birsey yapmasalarda yemegini hazirlarken wc ye giderken tutsalar bile kar ki fazlasini yapiyorlar. Bi dene lutfen. Kendini yipratma. Sende cok degerlisinHiuf çok normal yaşadıkların
Hamilelik lohusalık çocuğu büyütme
Hormonlar alt üst
Yepyeni bir hayat
Yeni bir düzen
Minicik bir can,canından kopan
Ama senden önemli değil hiç kimse
Önce kendini mutlu et ki bebişin de mutlu olsun
Sevdiğin şeyleri yapmaya çalış
Seni neler mutlu ediyo ıcundan köşesindrn onları yap
Kendine zaman ayır
Gerekirse eşinden destek iste
Anne ,kayınvalide ya da bi akraba çağır ysnına bikaç gün nefes al biraz
Çocuk büyütme yolculuğunda önce kendini kurtar tıpkı uçaktaki gibi
Önce maske anneye sonra çocuğa
Anneye bişey olursa çocuğa da olur
Sen önemlisin!en önemli sensin unutma :)
Cok guzeller gule gule giysin cadin iyi gunlerde. Uyku tulumu olarak değil mi. Bende böyle birşey düşünüyorum ama terletmez mi acaba böyle kalın polar. Deneyince yazar mısın.
Cisrik oglunla sana iyi tatiller. Mutlu mesut eglenin. Tadini çikarin.Merhabalar herkese,gunaydin:)
Tatilde son 8gun,baya yogun geciyor ama doya doya diyebilirm. Ozellikle annemlerle her dk nin tadini cikarmaya calisiyorum,gecen yil hicbir sey anlamadan gecmisti ve de babamla son animizmis dusundukce cok uzuluyorum. Neyse bakalim ins bebisler de sizler de iyisinizdir:)Pembedon5 H hiuf @birickm unutmak ne mumkuunnnn,burasi hep aklimda da benim tlfnu esim kullaniyor hala,ben tlfnsuzum o yuzden giremiyorum cok gicikki! Alpsiin keyfi yerinde ilgi manyagi oldu,emekliyor yerlerde surunuyor,popoyu havaya kaldirip pitt hemen oturuyor falan,eve gidince napcaz bakalim. Yolculuk da cok iyiydi,donusu de iyi olur ins. Malesef ek gidada uzerine pek dusemiyorum evde cok guzel sistemli gidiyordum meyse saglikli olsun da sorun degil. Sizin bebeler nasill cookk operimmmmm
Ülen sayyfalar almış başını gitmiş..telde alıntı zorda dayanamadım sana yazacançünkü benciller kendılerını düşünüyorlar.
kilo vermek için ugras. mis gibi ver ve rahata alıs, sonra bı bakmıssın cocuk fikri. işimiz zor yaa
keşke üçüz olaydı
Söründür ..ne gerek var uykuda vericen..günde 6 kereye kadar sürülür..minnoş rahatlarsa 2.parta gerek yokdiş jeli kullananlar, uykusunda verılır mı?
Sörrrrründürrrdevam sütü kullananlar, kaç numara kullanıyorsunuz? denemek istiyorum
bakalım uykusunda alacak mı
Sen aklina koymussun. Bakacak birilerinde var. Planinida yapmissin. İstiyorsun zaten. Yap gitsin kiz. Kocanida ikna edersin sende o potansiyel var pembeÜlen sayyfalar almış başını gitmiş..telde alıntı zorda dayanamadım sana yazacan
Üçüz ha
Benim kocamda sakaryaya tayin isticek sapancadan ev alacakmış..musa istanbulda bi üniversite kazanırsa gelip gidilecekmiş..
E peki naz ne olacak dedim
O kimdedi..
Kızımız dedim
Yok ya yok yaa dedi
Rakısına bişiler atıp bu işi halletmem lazım..
Evdeyim önümüzdeki yıl..temmuzda doğsa bidaki temmuza bir yaş..sapancada atqnsam yada özelde çalışsam ..annem gelir bakmaya
İzmire yakın ablamlarda gelir
Korkumda var ama korkunun ecele faydası yok..beklersem eğer özelde çalışmaya başlarsam ki atanmak güç mle izin mizin olmaz yani
Haydi bi el atın bana
Nazı doğurayımmı yada kenanı
Kenandan kocamın haberi yok
Banada bazen geliyor yap gitsin çıksın aradan diye ama sezeryan doğum yaptım ben o ne olacak ? Sizin normal mi oldu ? 2 yıl beklemek gerekiyormuş hamilelik için( son aylarda iç dikişlerde açılma olabiliyormuş).. Yada son aylarda devamlı yatarak hamilelik geçireceksin.. Zor ya.. Kardeş şart.. Gözlemlediğim kadarıyla ikinci çocuk ilk çocuk gibi zor olmuyor. Tecrübe var,rahatsız çat diye büyüyor. Arkadaş oluyorlar,sen daha rahat ediyorsun. Ama sezeryan nolacak ? :)Ülen sayyfalar almış başını gitmiş..telde alıntı zorda dayanamadım sana yazacan
Üçüz ha
Benim kocamda sakaryaya tayin isticek sapancadan ev alacakmış..musa istanbulda bi üniversite kazanırsa gelip gidilecekmiş..
O kimdedi..
Kızımız dedim
Yok ya yok yaa dedi
Evdeyim önümüzdeki yıl..temmuzda doğsa bidaki temmuza bir yaş..sapancada atqnsam yada özelde çalışsam ..annem gelir bakmaya
Korkumda var ama korkunun ecele faydası yok..beklersem eğer özelde çalışmaya başlarsam ki atanmak güç mle izin mizin olmaz yani
Haydi bi el atın bana
Ben fikrimi belirttim bikaç sayfa önce ama bu mesajı okuyubca da...galiba haklısın naz bebek konusundaÜlen sayyfalar almış başını gitmiş..telde alıntı zorda dayanamadım sana yazacan
Üçüz ha
O kimdedi..
Kızımız dedim
Yok ya yok yaa dedi
Haydi bi el atın bana
O zaman 3*3=9 cocouk büyütmüş gibi olacağdın 3 olsayürüteç kullanıyor musun? kullanmıyorsan kullanmanı tavsıye ederım. yürüteç, oyun bahcesi ve bebek sarkıları olmasaydı valla çıldırırdım. 3 bebege bedel cunku benımkı.
Ah be yavrum hangimiz öyle değiliz..gayet normal be bu süreç..Uyutabildim sonunda
Çok ciddi ciddi konuşulmaya başlanıldı
2.bebek....
Sanırım bana bi işaret geldi
Kötü bi akşam geçirdim
Moralim çok bozuk
Ağlamak istiyorum...
Tıkandım bugün...
Yemiyor... yemekler hazırlıyorum
Önüne koyuyorum yemiyor
Dağıtıyor
Kirleniyor
Sırf özgürlük birey hissi vs vs diye diye bu eziyeti çekip eyvallah diyorum...
Canı sıkılmasın yalnız hissetmesin diye sürekli ilgili olmaya çalışıyorum
Oyuncaklarıyla oynarken yanındayım
Konuşuyorum
Güldürmeye çalışıyorum
Kırk yıl dışarı çıkmasam yinede merak etmem ne olup bitito diye beyefendi temiz hava alsın rahat uyusun benden başka insan görsün dışarıyı keşfetsin diyorum
Dolaştırıyorum gezdiriyorum
Uykusu için hergün banyo masaj seromonisi...
Uyutttt
Hobaaa 20 dk sonra uyansın
Kıyamet....
Evet çocuğun suçu yok
Evet belki dişi ağrıyor
Belki sadece canı sıkılıyor
....
Ama benim bugün sebepsiz şekilde aniden sinirlerim yıprandı
Ağlaması beni çileden çıkardı
O ağladıkça bana geldiler
Bağırmaktan kızmaktan boğazım şişti...
Çok mu içime atıyorum
Çok mu yıprattım kendimi
Çok mu herşey normalmiş gibi davranıyorum da bu patlama oldu şimdi
Kızarken bile pişman olacağımı bilip kızdım
Ve şuan çok pişmanım...
İşte tam da böyle bi lohusalık sürecinden korkuyordum
Yaşadım tekrar ilk günleri...
Ve şimdi aklı eriyor
Bağırdığımı anlıyor
Pişmanım!
Ne olacak böyle(.)
Aman o dohtorun şeysi hiç beğenmedim..gece 1 öğün içse ne güzel olur yaaa.. dr brown aldım yazık oldu biberonlara. deniycem 1 hafta .
Hif ..bişi dicem benimde asla larım vardı..ama akışına bıraktım..yürütece bayılıyor..cok uzun süre koymuyorum.tv açık ama bakmıyor ..seçmece..Dediğin hiç biri yok sör...
Tv açmıyorum...
(Sadece aabah uyandığımıZda wc gidiyorum o zaman ana kucağı koyup tv açıyorum odada ses olsun korkmasın diye ama bakmıyo) zaten 5 dk bile durmadan ağlıyo yüzümü bile kurulayamadan koşuyom odaya
Yürüteç koymuyorum...
Klasik sağlıksıZ muhabbetinden dolayı...
Bugün soracaktım hatta
Erkek bebeklilere kullanan var mı diye...
Az önce o kadar ağladıki
Pc den şu beğendiğiniz niloya açtım
Delirdi...
Ama kitlendi resmen...
bende emın olmak ıstıyorum işte. yoksa vermıycem. veren yok mu len
ulen şuarada sorularıma cevap bile veren yok yaa
sen 3 numara alabilirsin canım..apt..il 3 numara ben ona başladımdevam sütü kullananlar, kaç numara kullanıyorsunuz? denemek istiyorum
bakalım uykusunda alacak mı
Banada yaz.kredi kartı limitsiz olsunatom allah gönlümüze göre versın. neyse hıdırellezde senın içinde bi kagıt yazarım
ben ne yazdıysam gerçekleşti çünkü :=)
bi da çocuğa bağırmaUyutabildim sonunda
Çok ciddi ciddi konuşulmaya başlanıldı
2.bebek....
Sanırım bana bi işaret geldi
Kötü bi akşam geçirdim
Moralim çok bozuk
Ağlamak istiyorum...
Tıkandım bugün...
Yemiyor... yemekler hazırlıyorum
Önüne koyuyorum yemiyor
Dağıtıyor
Kirleniyor
Sırf özgürlük birey hissi vs vs diye diye bu eziyeti çekip eyvallah diyorum...
Canı sıkılmasın yalnız hissetmesin diye sürekli ilgili olmaya çalışıyorum
Oyuncaklarıyla oynarken yanındayım
Konuşuyorum
Güldürmeye çalışıyorum
Kırk yıl dışarı çıkmasam yinede merak etmem ne olup bitito diye beyefendi temiz hava alsın rahat uyusun benden başka insan görsün dışarıyı keşfetsin diyorum
Dolaştırıyorum gezdiriyorum
Uykusu için hergün banyo masaj seromonisi...
Uyutttt
Hobaaa 20 dk sonra uyansın
Kıyamet....
Evet çocuğun suçu yok
Evet belki dişi ağrıyor
Belki sadece canı sıkılıyor
....
Ama benim bugün sebepsiz şekilde aniden sinirlerim yıprandı
Ağlaması beni çileden çıkardı
O ağladıkça bana geldiler
Bağırmaktan kızmaktan boğazım şişti...
Çok mu içime atıyorum
Çok mu yıprattım kendimi
Çok mu herşey normalmiş gibi davranıyorum da bu patlama oldu şimdi
Kızarken bile pişman olacağımı bilip kızdım
Ve şuan çok pişmanım...
İşte tam da böyle bi lohusalık sürecinden korkuyordum
Yaşadım tekrar ilk günleri...
Ve şimdi aklı eriyor
Bağırdığımı anlıyor
Pişmanım!
Ne olacak böyle(.)
Şuna bayıldımm
Ama 200 tl verilmez bi yürütece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?